31 Juli

Ja, men då var det den sista dagen i Juli.
Helt galet..
Tiden bara flyger fram!
 
 
Natten har varit en av de värsta på länge!
Jag har haft så ont i halsen att jag nästan inte kunnat sväljasaliv.
Jag har vaknat flera gånger och knappt sovit.
Det var inte långt i från att tårarna rann..
Har varit aningen bättre idag under dagen, men nu smyger smärtan på igen.
Känner jag utan på halsen är det alldles svullet och gör ont som tusan! :'(
 
 
Går det inte över kanske jag ska ringa den dumma sjukvårdsupplysningen.
Jag tycker faktiskt att de är dåliga där.
Har aldrig riktigt fått något bra svar, bara pratat med osäkra tanter. :/
Men det finns de som tycker att dem är bra så jag får väl ge den en chans!
 
 
 
 
Jag och Leo har varit hos Pernilla och Julius.
Vi käkade pannkakslunch allihopa, men det låter lite mer mysigt än det var. ;)
Hahaha..
 
 
 
Efter lunchen gick vi ut med våra vilddjur på en långpromenad och de somnade nästan så fort vi lagt dem i vagnen.
Lugnt och skönt. :)
 
 
Nu ska vi äta middag, men innan jag går så bjuder jag på lite badbilder från badet igår. :D
 
 
 
 
 
Jag kunde inte låtta bli att ladda upp denna bilden, för Julius ser så manjana (stavas?) ut! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig kväll!
Over and out!
 

Engla!

Nu måste jag få skriva av mig av något som gjort mig alldeles upprörd och ledsen idag! En mycket arg och upprörd Pernilla bad mig besöka en sida på facebook som heter the typical Engla. Det är någon som startat en grupp där man drar råa så kallade skämt om denna stackars lilla flicka! Kommer ni ihåg henne? Hon cyklade hem från stallet, men kom aldrig hem för hon blev mördad av en äcklig pedofil på vägen. :'( Där dras skämt som: "vad är det för skillnad på en hora och Engla?" och så vidare. Hur kan de göra så? Totalt respektlöst! När jag läst det som stog på den sidan stog jag med rinnande tårar. Det gjorde så ont i mig att läsa om dessa hemska "skämt"! Jag ser verkligen inte det roliga i dem? Det är verkligen ett hån mot familjen. Jag vet inte vad jag ska skriva för att ni ska förstå hur ledsen och arg jag är på dessa människor som tycker att det är okej att skriva sådana här saker! Jag vet inte ens vad jag ska skriva för jag sitter här och är alldeles.... Stum! Sjuka människor finns det verkligen över allt. Det jag är mest nyfiken på är om dessa personer hade varit lika kaxiga när de mött hennes föräldrar eller någon annan som ställt dem mot väggen? Det tror inte jag. Frågan är om de hade tyckt det vart så roligt om det var deras barn det skämtades om? Nej fy! Jag blir så förbannad! Idioter!! Punkt!


Ont i halsen..

...har jag fått nu. :( Det går väl över..? Blev bad idag med Pernilla och hennes mamma och barnen. Ska sortera lite bilder och lägga upp i morgon. Har skaffat en gåstol till Leo. Han körde runt som en liten rallykalle i köket förut. :) Nu sitter Daniel och kollar på resor. Vi kommer antagligen åka i början av 2013. :) Mysigt värre! Snart är det dags för Wallander. Ska ta mig en kopp te så kanske det känns bättre i halsen. Ha en mysig kväll! Godnatt! Over and out


30 juli

Godmorgon, eller jag kanske till och med ska skreva dåligmorgon. Jag vaknade 5:15 och Leo vaknade en kvart senare. Jag gav honom en flaska välling i hopp om att an skulle somna om, men tji fick jag. Nu ligger han här bredvid mig i sängen och skriker som om jag håller på att slå ihjäl honom. Mitt stackars lilla hjärta. Jag får väl sleva i honom lite mat och försöka lägga honom igen. Grejen är den att vaknar han innan 7:30 är hela dagen förstörd. Han blir så arg och grinig. Jaja, det är tur att det inte händer allt för ofta. Idag ska vi bada. Mysigt. Uppdaterar mera sedan!


Tacomys!

Leo fick sig inga solglasögon, men sär emot så fick han sig tre nya bodys och ett par byxor. :D Som vanligt så hittade jag gör fina klänningar på rean, men ingen passade. Tjejer tänk en extra gång innan ni förstorar brösten! Jag ska vara väldigt öppen och tala om att jag har 65 K och det finns inga bh'ar i den storleken så jag går runt i försmå. Kläder passar inte som de ska för runt brösten är kläderna för små men runt magen är de perfekt. Och ska man ha en storlek större sitter kläderna gör bra vid bysten med katastrof runt magen! Så det är inte speciellt kul att shoppa. Igår hittade jag mig (äntligen) en bikini som passar! Jag hittade den på XLNT avdelningen på kaphal i storlek 48. Och som tur är knyter man den runt hals och rygg. Så än en gång; Tänk en extra gång innan ni förstorar, för för mig är det bara problem med stora bröst! Punkt! Daniel skulle varit ute och fiskat idag, men det började åska så han kom hem igen. :D Vi har städat hela lägenheten och nu vankas det tacos! Snart ska vi titta på pappas gamla flamma (Gry Forsell, man måste ju få skryta lite) så ni får ha en super mysig kväll!! Over and out!


Ojdå..

Såg att det blev lite tokigt i texten i förra inlägget. Ni får stå ut helt enkelt. ;)


28 juli

God förmiddag. Igår var jag och pernilla i Gbg. Jag köpte mig en bikini och Leo fick en basker. Idag skulle jag gått på skulle jag och Leo gått på stenungsundsvolvo träff medan Daniel låg och sov. Men så steg han upp kvart i tio och nu är vi på väg till Vänersborg och daniel ska släppas lös inne på snäjk (en fiske affär). :) Jag tänkte att Leo skulle få sig ett par solglasögon. Jag uppdaterar mera senare. Ha det gott!


Lycka!

Ni vet när man är så lycklig att man bara vill jubla eller gråta! Så lyckligt är jag just nu! Det känns som att detta kommer bli en toppen dag! Jag har världens goaste unge! Jag har äntligen lyckats köpa en bilbarnstol för en mycket bra peng! Vädret är helt fantastiskt! Jag ska gymma ikväll och jag tycker om det! Mamma kommer en sväng i kväll! Och nu (om 20 min) kommer min älskling med lite lunch -mysigt! I love my life!


26 juli

Jisses! Glömde blogga igår! Låg på stranden hela dagen. Med penilla så klart! ;) Idag gäller samma sak, men det är ännu oklart om Pernilla kommer att vara med eller inte. ;) Leo och jag har varit på äventyr nu på i Morgonen. Vi åkte till ödsmål och köpte en bilbarnstol och sedan spydde han ner sig så vi fick åka och köpa kläder till honom. :) Som det kan bli. Nu ska jag äntligen få avnjuta min frukost! Ha en toppen skön dag alla!


Svettigt!

Har precis kommit ut ur duschen efter ett hårt gympass. Ska sätta mig och avnjuta ett glas mjölk och sätta mig med min nya tidning. Ha en trevlig kväll alla!!


Sådär ja!

Då hann jag med att fixa till garderoben! Nu ska jag och Leo äta mellan mål. Här kommer en före och en efter bild..


Ändrade planer..

Jag sitter just nu med fötterna i fotbad. Har epilerat benen -smärta! Har torrfilat fötterna. Nu börjar de bli i klass med Leos mysiga fötter. ;) Väntar på att Leo ska somna. Sedan ska jag ta och fixa garderoben. Jag vet inte hur jag lyckas, men det ser alltid ut som ett bombnedslag i den. Men jag ska möblera om lite och se om det hjälper mig. :D Hej så länge!


24 juli

Godförmiddag! Ny dag, nya möjligheter! Jag och Leo tog en skön sovmorgon till klockan 9. :) Tänk vilken skillnad! Vaknar han före 7:30 är hela dagen förstörd. Han är så grinig och trött. Idag ska jag träffa Sofia, om hon inte har andra planer. I eftermiddag blir det gymmet! Det känns så skönt att träna! Haha! Sist vi var där var det ett gäng muskelknuttar som gick runt och lyfte en tyngd snabbt några få gånger, sedan gick de runt i hallen och spände sig, för att sedan lyfta en tyngd till. En kille satt och räknade magmusklerna mellan övningarna. :S Så såå kul ut! Nu slänger jag i mig lite frukost för att sedan ta en snabbdusch! Ha en bra dag alla!


Arg!

Vad bra att alla andra vet vad som är bäst för Leo! Om ni vill så får ni gärna adoptera honom, för tydligen så vet ju inte jag någonting!!!!! Så jävla (JA, JAG SVÄR!!) arg och förbannad blir jag nu!!! Ha en jävla trevlig kväll! Over and fucking out!


23 juli

Godmorgon! Burr.. Det är ju STORM ute! Har sovit dåligt inatt och drömt massa konstigt, men är inte så fasansfullt trött som tur är. Leo och jag ligger och myser i sängen med Nyhetsmorgon. :) Vi får väl se vad denna dagen har att erbjuda.. Haha! Lite stark blixt mot Leo!


22 juli

Igår var vi på Nordens ark med Pernilla m.fam. Mycket trevligt. Dock låg många av djuren och sov i skuggan, lite tråkigt. Men trevligt hade vi!! :D Det får vi göra om tycker jag! Idag har vi varit ute hos svärmor. Daniel har hjälpt henne med grönsakslanden och jag och Leo har larmat oss. ;) Blåste upp Daniels gamla kanot och fyllde den med vatten och vips så hade vi en pool åt Leo! :D Vill även skicka massa grattis Kramar till min älskade Bladlus och hennes karl som fick en liten flicka tidigare ikväll!!! GRATTIS!! <3 Nu myser vi med Varg Veum. Ha en trevlig kväll!! Over and out!


21 juli, Johanna

Godmorgon! Idag har jag namnsdag. Tänkte att ni kanske ville veta det. ;) Lyckades somna tillslut. Just nu kollar vi på toystory 3 på Canal+ family. Och det är dubbat på norska och danska på samma gång. Tror ni att jag förstår någonting? Nej, inte ett dugg.. Om ett par timmar bär det av till Nordens ark! Ska bli så himla kul!!! :D Och det verkar som att det kommer bli varmt. Ha en skön dag alla!


Batman

Jag gick och la mig i sängen vid 21:30. Trodde jag skulle somna tidigt, men tji fick jag. Blev helt plötsligt väldigt pigg och nu ligger jag och kollar på batman på 5'an. Tänkte att jag kanske kunde somna till filmen. Vi får väl se....


20 juli

Idag har vi varit på BVC. Leo väger nu 9910g och är 70,5 cm lång. Han var kortare och lättare än vad jag trodde. 😊 Har städat hela lägenheten och bakat. Nu är Daniel ute och fiskar jag sitter här med en burk keso som fredagsmys. Ni får ha en bra kväll! Over and out!


Äventyr

Idag förstår ni, har jag varit på äventyr! Varit på torget med Pernilla. Då gick vi in på gina tronic (tricot). Känner mig inte så bekväm där inne. Det liksom förstör min image att gå in dit! ;p Efter en fika åkte vi till WILLYS!! Där är man verkligen inte så ofta. Gärna så lite som möjligt! Det blir tufft att smälta detta. ;p Haha! Strax bär det av till gymmet. Ska bli så skönt att träna!


Goa unge!

Leo har (idag) börjat gosa med sin egen spegelbild! Hahaha!!


19 juli

Imorse vakande Leo klockan 5:15. Jag av honom en flaska välling. Han ryckte den ur handen på mig och åt själv. Jag satte mig i och väntade på att han skulle äta färdigt, men tänkte sen att det behövde jag ju inte. Det gör väl inget om flaskan ligger kvar i sängen ett par timmar till? Men jag tog bort den.. Han vakande 6:10 nästa gång, men jag vägrade gå upp! Jag låg kvar i sängen och surade. Vaknade igen efter 10 min (trodde jag), men klockan var 8:30. Gott med sovmorgon!


Baka...

...gör jag när jag har tråkigt. Så jag slängde ihop en chokladkaka ned kokostoska (stavas?) på! Hoppas den smakar bra!


Instagram

Jag fattar seriöst ingenting!? Jag heter i alla fall famboo där.. Var hos läkaren med ryggen idag. Jag har muskelsammandragningar och fått muskelavslappnande tabletter med smärtstillande i. Jag tog en tablett men vet inte om jag tycker det hjälper. Att jag har ont i ryggraden berodde på edan jag fick vid förlossningen och kam fortsätta ha ont i 6 månader till. :S Fixat så att jag får ta bort mins födelsemärken i ansiktet! :D Legat på stranden, med Pernilla hela dagen! Mysigt var det! Jag badade. Gott. Nu vankas det middag!


18 juli

Sitter vid stranden! Underbart. Har skaffat instagram.. Eller vad det heter, men jag fattar ingenting. Hur göra man? Är det ett slags comunity (stavas?)? Blir nog bra med det.


17 juli

Jag har verkligen V Ä R L D E N S B Ä S T A lillasyster! Hon åkte till Bengtsfors och köpte taklampan jag vill ha till Leo. Fast hon får ju pengar så klart. Men den var på halva priset där. Idag skulle jag och Leo sätta oss inträdet och mysa, men solen gick i moln och det blev kallt. :( Han har sovit super duktigt idag! Riktigt imponerad! Daniel har inte varit hemma, utan fiskat som vanligt. Jag har kollat på allsång och löst korsord. Daniel kom precis hem. Nu blir det film. Over and out.


16 juli

 

Hejsan håsan! 

 

Tack, Emelie för tipset!

Ska skicka dit mamma! :D

 

 fredags var ju Leo VÄRLDENS SURASTE KILLE!!!

Utan att överdriva.

Han utvecklade gnället med ett skrik, som han även la till i gråten.

Funderade på om han var sjuk, tog tempen, men ingen feber.

Dock lite hög temperatur, men inget jag klassade som feber.

I lördags var vi på kalas hos Julius, som fyllde 1(!) år.

Där var Leo med fruktansvärt gnällig.

Jennie (som med var på kalaset) tyckte han var varm.

Tänkte inte mer på det.

 

 

För övrigt var det trevligt att gå på kalas.

Var så roligt att se Julius mumsa på den lille tårtbiten han fick. :)

alltid kul att gå på kalas!

 

 

 

Men så i söndags (igår) kväll så fick jag bara för mig att jag skulle känna i hans mun.

Och där var den, den lille bissingen (tanden) och det förklarar ju varför Lill-grodan varit lite (läs jätte) gnällig.

Som tur är (peppar, peppar) så har det inte påverkat nätterna.

Hellre en gnällig unge på dagarna än på nätterna.

I går kom pappa med fam. upp.

Trevligt!

Det blev inte att jag åkte ner.

Men om några veckor åker vi (hela familjen) ner.

 

Igår var jag och Anna på torp och på överby utan att hitta något.

Vi avslutade men en pizza tillsammans med Daniel, pappa och bror på Italia i Vänersborg.

 

Idag tog vi en tur på gullholmen.

Mysigt!

Dem åkte hem för ca 3 timmar sen.

 

 

Nu kollar vi allsång och ska snart äta ost och kex.

 

Bjuder på världens finaste pojk som var på kalas!


13 juli

Ja, Bladlus, dumma katt!
 
 

Idag vaknade jag 5:45...
Katterna härjade!
Klockan 6:00 vaknade Leo.
Försökte ge honom välling så att han somnade om, men det hjälpte inte.
Han låg och pratade lite för sig själv, så han fick ligga kvar i sin säng ett tag.
Klockan 7 steg vi upp.
Sen har det varit full rulle hela dagen..
Dagen är dock inte slut än, klockan är bara 14:25.
 
Jag gick upp med ett strålande humör!
:D
 
 
Började röja och när klockan var 8 åkte jag och Leo och slängde skräp.
Sedan började jag röja i Leos blivande rum.
Gör bra blev det,.
Balkongen har jag med röjt.
Gått ner med massa saker till källaren.
Har en känsla av att Daniel kommer vara skogen tokig när han kommer hem, jag har nämligen gått ner med hans saker i källaren och stuvat in lite grejer i hans grod-garderob.
Vi har nämligen två walk in closet, en med mina kläder i och en med hans grodor i.
Han kommer inte vara så glad när han ser att jag grejat där.
Men gör han det inte själv så får ju jag göra det åt honom.
 
;)
 
 
 
 
Så nu ligger Leo och eftermiddagssover i sitt nya rum!!! :D
Det blev verkligen suuper fint!
Nu är det bara lite pumpkin saker som fattas.
 
Jag vill ha taklampan i pumpkin
 
 
Och så vill jag ha sänglampan i pumpkin.
 
 
Sen letade jag lite på nätet och hittade gör fina förvaringslådor i pumpkin.
 
 
 
 
Lamporna ska jag skaffa så fort föräldrapenningen kommit in nästa månad.
För ska jag ha båda vilket jag faktiskt vill ha så kostar de 1000:- tillsammans.

Men jag vill verkligen ha dem! ♥

 
Förvaringsboxarna får vänta lite, det är inte akut.
 
 
Det finns även en urläcker matta i pumpkin.
 
Men den kostar 1300:- så den får vänta eller så köper jag den inte alls för jag tycker det är lite för dyrt.
 
Jag ÄLSKAR verkligen pumpkin.♥
 
 
Nu har jag grejat färdig för idag, skall bara hänga upp tvätten som ligger i maskinen.
Ifall ni undrar har jag storstädat hela lägenheten.
 
Putte kom förbi en snabbis och sa hej och han sa till och med att det syntes att jag grejat, det liksom sken i lägenheten! 
Då blev jag glad! :D
 
 
Ja, jisses..
Är ganska trött just nu vill jag lova.
 
 
Cesar har hjälpt till att möblera om (om man kan säga att han hjälper till, jag tycker dock att han är mest i vägen) och nu ligger han helt utmmattad och sover.
Gulle-katt! 
 
Detta var allt för idag!
 
 
Over adn out..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 juli

 

Heeeej!!

Nu är jag tillbaka igen!

Har inte vågat skriva för vi har haft en överraskningsfest på g och hade jag skrivit här kanske jag hade avslöjat något.

Då ska jag summera lite snabbt vad som hänt under de senaste dagarna:

 

 

 

Fredag 6/7

Pernilla och jag åkte till sjön och jag tog mitt första dopp.

 Tvättade mig faktiskt också, så det var ett riktig bad nästan.

Efter det tog vi en lunch och strosade lite grann på torget.

 Senare på kvällen åkte svärmor, Pernilla och jag ner till torget.

Det var sundanatta.

Det innebär att torget har öppet till 22 på kvällen och det är lite latjolajban på torget och 20% i alla butiker. Hittade mig en gör fin klänning.

 

 

 

 

Lördag 7/7

Daniel och jag åkte ner till stan (Gbg) och sålde grodor.

Kikade i affärer men hittade ingenting.

När vi kom hem åkte Daniel ut och fiskade jag stannade hemma.

Cesar fick spel och kissade i hans och Bosses tunnel, på Leos flytväst, på Leos babygym och så bajsade han på balkongen.

Totalt vansinnig var jag.

Det blev totalt fem tvättar efter som att jag fick tvätta allt två gånger (hade en maskin med vanlig tvätt med).

Leo var såklart super trött och gnällig den kvällen så jag trodde seriöst att jag skulle bryta ihop!

Jag blev klar ganska sent vilket resulterade i att Leo somnade på golvet. :(min lilla älskade groda!

Söndag 8/7

 Åkte jag och min lilla familj ut till fjällbacka och hälsade på mina kusiner, deras mamma och min farmor.

Himla trevligt var det. :D

 

 

 

Måndag 9/7

Pernilla och jag åkte till sundahallen med barnen och badade.

Köpte ett årskort så här ska badas!

 

 

Tisdag 10/7

Överraskningsfest!!!

Började dagen med att släppa av Leo hos sin farmor.

Efter det åkte vi till vänersborg för att hämta en bukett röda rosor (50 st närmare bestämt) och köpa ett presentkort.

Vi drog vidare till läcköslott och mötte upp alla andra festdeltagare.

Vid 18 tiden smög vi oss upp till trädgården och smög oss på Anne (svärfars fru) och hon blev så överraskad!

Vi käkade god mat och drack gott vin.

Festen fortsatte på campingen där jag och Daniel (under dagen med lite hjälp) fixat ett party tält med en bar.

Jag drack inte speciellt mycket efter som att det var ca 2 år sedan jag "festade" senast.

Men jisses vad dålig jag var igår! Har ALDRIG i hela mitt liv varit bakfull, men det fick jag känna på igår.

Måste ju vara för att man inte är van att dricka??

Så klockan 14 igår klarade jag av att gå upp ur sängen.

Så pinsamt!

Daniel var alldeles chockad över att se mig så dålig.

Jag tror faktiskt att han tyckte syd om mig.

Men, jag får skylla mig själv.

Kan tala om att vin, det tar ett BRA tag innan jag förtär det igen och alkohol över huvudtaget kommer jag nog inte vara så sugen på heller för den delen.

Så jag håller mig till min mjölk!

Jaja.. Så kan det vara.

 

 

 

 

Idag har jag varit super trött.

Måste vara efter igår.

Vi tog sovmorgon till 8:30 idag.

Så gott.

Leo har varit lika trött.

Sovit jätte bra på förta luren och nu är han inne på den andra.

Så jag hoppas han sover bra nu med.

Daniel jobbar över idag.

Så tråkigt. :(

Vädret har med varit tråkigt.

Inte förrän nu på eftermiddagen solen kikat fram.

Men det blåser orkan ute! :(

På söndag åker jag till pappa.

Ska bli kul!!

Var så länge sedan vi sågs nu! :(

Nej, nu ska jag vika lite tvätt och röja lite! Ha en toppen eftermiddag och kväll!

Over and out!

 

Min älskade groda som somnat på golvet medan jag torkat kattpiss.


4 juli

Börjar inlägget med att skicka en tanke till min Bladlus som ska ha barn vilken dag som helst!
Helt otroligt!
Så fantastiskt!
Magiskt är det!
Jag hoppas och tror att allting kommer att gå bra! ♥
 
 
 
Nu till ett ämne som är väldigt privat och ganska känsligt, men kan inte låta bli att skriva om det -mina bröst!
 
De har blivit så ledsna sedan jag slutat amma.
 
När man står i omklädningsrummet och tar av sig BH'n så ramlar de ut precis som en rullgardin.
Precis som att jag rullat upp dem.
Jag kan liksom peta navelludd med dem!
 
"Hej! Jag är 24 år och har hängbröst! Tjohooo!! Yeeey!"
 
 
 
 

Dem ser faktiskt ut som taxöron..
 
 
 
Inte ett dugg kul...
 
 
Jag måste göra något åt detta!
 
Men jag vill nog inte lägga in något i dem utan bara lyfta dem lite.
Eller varför inte ta bort dem helt! :question:
Dock så vill och ska jag föda minst ett barn till innan jag kommer att göra något åt dem.
 
 
 
Ojoj.. Jag har sån ångest över mina bröst och mår inte alls bra av att se dem eller visa mig i bikini. ;(
 
 
Jaja.. Det löser sig väl så småningom.
 
Jag och Daniel ska till Gbg på lördag och sälja grodor och då ska jag nog gå in på change och köpa en BH som passar, det kanske ger mig mitt självförtroende tillbaka?
 
 
 
 
 
 
Nu till något roligare!
 
 
Igår hade jag och en Pernilla en mysig dag på torget.
Vi unnade oss en lunch på harrys!
:D
 
 
 
Idag har jag legat på stranden hela dagen!
 
Så skönt!
 
 
Har precis ätit middag.
Kålpudding blev det.
Mycket enkelt och gott.
 
 
 
Nu är det Ernst på TV så jag ska dra mig!
 
Ha en trevlig kväll!
 
 
Over and out
 
 
 
 
 

3 Juili

Paprika! Jag kan inte läsa din blogg! :'( 
Kan man följa den på bloglovin?
 
Idag har jag varit ute på en power walk i två timmar.
Skönt som tusan.
 
Tog ett depåstopp hos Pernilla.
 
När jag kom hem åt jag och Leo lunch.
Sen satt jag i telefonen med viktiga samtal.
 
Lekte lite med Leo och sedan tog både han och jag en tupplur.
Efter det fick grodan middag, efter middag lekte vi lite till.
 
Jag har även vikt tvätt, diskat och grejat.
Nu sover Leo och jag ser fram mot min efterlängtade dusch.
Springer fortfarande runt i träningskläderna.
Hujeda mig!
 
 
 
Men duscha hinner jag inte göra än, för snart börjar allsång på skansen och det vill jag inte missa.
 
 
Visste ni förresten att mitt nya smeknamn är pensionären.?
Jo, det är som så att jag ÄLSKAR allsång!
Sitter gärna och sjunger med!
 
Sen är korsord något av det bästa jag vet.
Jag har till och med börjat prenumerera på en korsordstidning.
 
 
Trivs väldigt bra med att vara pensionär. ;)
 
 
 
Nej, nu börjar mitt allsång!
 
 
Ha en mysig kväll!
 
 
Over and out.
 

Äntligen bilder från semestern!!

Oftast möter man bilar, men i Dalarna kan man även möta detta.
 
 
 
 
 
Jag och Daniel hade en fiskedag på tumanhand.
Vi åkte och flugfiskade i en älv.
 
 
 
 
 
 
En vacker kväll vid Grövelsjön.
 
 
 
Midsommarafton
 
 
 
Efter stång-dans drog vi upp till lill-nipen.
 
 
En aning jobbigt att gå upp för ett fjäll med 10kg på magen.
 
 
 
3/4 avklarade! Snart uppe!
 
 
 
Glad kille!
 
 
 
Äntligen uppe!!
 
 
Vacker utsikt!
 
 
 
 
 
 
Vi åkte vidare till Norge.
Där såg det ut såhär när man satt på toaletten.
 
 
Otroligt vackert!
 
 
Han som bara plockade upp fisken..
 
 
 
Det blev inte så mycket mer bilder i Norge tyvärr..
 
Så här tar resan slut. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag kväll..

I morse klockan 4 gick jag och Daniel till sängs.
Vi var hemma 2:30.
Leo sov hos sin farmor.
Snacka om att det var jobbigt.
 
Jag har ju sådan separationsångest.
:(
 
 
 
Men det gick bra.
 
 
Klockan 12 gick jag upp och började packa upp alla saker och städade.
 
 
 
Har handlat lite idag med.
 
Nu har vi precis käkat.
 
 
Min rygg gör ondare än ondast.
Jag  måste boka tid hos läkaren i veckan, för så härn ont kan jag inte ha det.
 
 
Jag och Leo ska börja på babysim.
Men det kostar 1550:- Så himla dyrt!
Jag tror inte vi ska gå den kursen utan nöjer oss med badhuset istället så jag ska boka av den.
 
 
 
 
Daniel kollar på tråk-fotboll..
Jag tänkte ta mig en välförtjänt lååång go dusch.
 
 
Ha en bra kväll!
 
 
Over and out
 
 
 

1 juli

Nu är vi hemma igen.
 
Haft en bra resa.
Dock har inte fiskelyckan varit den bästa.
EN fisk på två veckor!!! :'(
 
Men så kan det vara.
 
 
På midsommar gick vi upp på idrefjäll och käkade flötgröt och kok fisk.
Mumsigt var det.
Kollade när de satte upp stången.
Hade Leo varit vaken hade jag dansat med honom runt stången.
 
 
 
 
 
 
 
Efter det åkte vill nipfjället och gick upp för det.
 
 
 
 
Tungt var det med Leo på magen.
Men jag fixade det. :)
 
 
 
Sen har väl dagarna sett lika dana ut; fiskat och fiskat och fiskat.
 
Förra söndagen åket vi till Norge, Trysil.
 
 
Det spökade i den stugan.
 
Andra natten väckte Daniel mig för att det var något som lät.
Det lät precis som att någon kraftsade på dörren till vårat sovrum.
Ibland högre och ibland lägre.
Jag blev alldeles svettig av rädsla och Daniel och jag vågade inte gå upp ur sängen.
Det lät även natten efter.
Än står det oklart vad det var som lät.
Läskigt som tusan.
 
 
I Trysil fiskade vi efter Harr.
Daniel fick sisådär 20 st och jag inga.
 
 
Det har liksom inte hänt så mycket, men det har varit lugnt och skönt.
Lite synd att det är så dyrt i norge, för vi satt bara i stugan när vi inte fiskade.
Jag hade kunnat tänka mig att gå ut och äta på något stället.
 
Leo har varit duktig.
Jag, Daniel och svärmor har turats om att fiska.
Smidigt som tusan!
 
Tanken var att jag skulle laddat upp lite bilder från kamerna, men efter som att blogg.se tydligem har gått och blivit skit så kan jag inte ladda upp bilder. Det finns en bildstorleksgräns på 8MB men mina bilder är bara 4,5mb så jag ser inte att det borde vara något problem att ladda upp.. 
 
Hoppas ni som har hand om sidan läser detta och gör något åt problemet!
 
 

Jag ska lägga in bilder så fort jag fått ordning på detta.
 
 
Ha en bra kväll!
 
 
Over and out
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0