Sammanfattning

Tiden rusar iväg och man hinner knappt andas innan det är en ny dag. Gillar inte att det går så fort.

I fredags så hade jag tjejkväll här hemma med jobbet. 7 st kom och vi käkade god mat som jag lagat och drack gott. Himla trevligt. En tjej sov över. Vi satt uppe en stund och drack lite innan vi somnade gott. 

I lördags var vi i svanesund och firade svärmors 60-års dag. Daniel och hans morfar var i sitt esse! 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️ Så onyktra. Som jag skrattade. Jag körde. Det blev lite lite för sent för barnen och nästa gång vi ska ha kräftskiva så får mamma vara barnvakt. 

Idag vart det jobb igen. Imorgon är det inventering och jag bröjar jobba kl 05. Vi samlas runt 4:30 för en kopp kaffe innan. 🤣🤣 Mitt i natten. 

Men slutar tidigt och det är gott. 

Idag körde jag ett intensivt träningspass efter jobbet. Sedan förra sommaren har jag gått upp 8 om inte 10 kg. Dessa kilon ska väck! 
Jag har ju klarat det lätt innan så det borde gå lika lätt nu också. Men får inte till disciplinen när det gäller maten. Men det är bara att fortsätta kämpa så kommer resten av sig självt. 

Nu är det kvällen som gäller. Snart läggdags
😴
Ha en mysig kväll. 


Hinderbana och p-fest

Igår jobbade jag 06-14. Sedan bar det av till en hinderbana, vi har i stenungsund, med jobbet. Det var tungt igår. Riktigt tungt. Men kul!

Efter det blev det dopp i havet och personalfest. Eftersom att vi ska fira Gillis idag så vart det lugnt. Drack ett par öl och någon cider. Jo jag drog 3 shots också, men dem kändes inte. Så gött att vakna idag och inte känna av gårdagen. Att bara vara lite salongsberusad och hålla sig så. Ungdomarna på festen drog till med en riktig fylla och lär inte må så bra idag. 🤣

Har precis intagit en skål keso med frukt och sitter nu med en latte i solen. Eller ja.. Solen var här nyss. Hoppas på en solig dag.

Imorgon börjar barnen skolan! Stort för Algot! 
Dagis har stängt Imorgon så jag har en ledig dag med Gillis. ❤️ Mysigt. 

Ha en fin dag! 

Storstäd och latino.

Vilken grå och trist dag det vart idag.
Srorstödase hela huset. Röjde i tvättstugan för femjundrasjuttioelfte gången. Blir alltid kaos där ute. Dammade alla fönsterbrädor och badade alla blommor. Tvättat upp all tvätt och när jag var klar kom solen fram och jag kletade in mig i sololja och satte mig i min baden-badenstol. 

Satte på lite latino och drömde mig bort. Då kom en låt med Ricky Martin upp. Tiburones heter den. Den var så bra att jag började gråta! Har lyssnat på den tretusen gånger. Tillslut tog jag på mig airpods så jag kunde lyssna ännu mer. 😂🙈 

Min hårdrocksimage försvann kände jag. 🤣



Min livmoder har härjat rejält det senaste. Idag har jag haft svårt att sitta ner. Så jag har stått hela dagen 🤦🏻‍♀️

Ska ta mig en go, varm dusch och sedan lägga mig i soffan. Blir så trött på detta nu. 😓
Det blir nog bra så småningom. 

Nu tar jag kvällen! Tjipp! 













Glömt blogga

Jag har totalt glömt blogga.

Har njutit av vädret dessa lediga dagar. 
Det var en intensiv vecka som start efter semestern. Inte hela rasterna och jobbade över alla dagar. 😅

Sista veckan på semestern innehäll mycket bad. Gör gött. 

Idag har vi haft ett minikalas för Gillis. Sedan åkte vi och badade på eftermiddagen.

Igår var vi ute med båten från 09 på morgonen till 18 på kvällen. Sådan skön dag! ❤️ 
Kollade starten på tjörn runt.





Hoppas bilderna är ok. Svårt att ta bild när båten guppar. 😅

Pernilla kom och åt tårta. Vi badade med dem på kvällen. Hon simmade med Leo på djupt vatten och drog med sig Gillis med armpuffar på också djupt. Jag är ju så harig när det gäller barn och vatten. 😂😂🙈 Så det är bra att hon är med så barnen får lite utmaningar.  🤣🙈 Leo var så duktig på att simma. Så stolt vart jag! ❤️

Nu ska jag snart hoppa i säng. Så man orkar med morgondagen.

Sov gott med er! 






Löpning

Jag klarade milen! Helt sjukt! Det var så jävla jobbigt. 😂 Det gick så sakta de sista två kilometerna att jag lika gärna gått istället. Men gav mig fan på att jag skulle springa och det gjorde jag. Jag gjorde världens segergest till grannen som satt på som åkgräsklippare. Han log lite vänligt. Tyckte nog jag var knäpp. 🤣🤣

Tyvärr var Daniel lite tråkig och sa bara att milen ska man springa under timmen. 😒 Så han vart inte imponerad. 

Men vi ska inte glömma att jag den 21 juni sprang 3,58 km och det var då det näst längsta jag sprungit i hela mitt liv och det första jag sprungit på 2 år. Så jag är för jävla stolt! Nästa gång blir rundan under timmen! Nu vet jag hur långt jag ska springa och hur mycket jag kan ta i.
Men som sagt: det var ruskigt jobbigt! 



Sol och värme!

Vi har fått några härliga dagar i solen nu innan Daniel börjar jobba igen. 🤩☀️




Var ju hos frisören. 


Det blev längre🤩 så svårt vårt att få till en bra bild. Men nöjd är jag.

Idag har jag rensat ut alla trasiga leksaker, leksaker som inte har alla kompletta delar och gosedjur. Jag har också sparat hela leksaker som jag tycker är väldigt fina och eventuella barnbarn kan leka med när de kommer hit. 😍

Det blev så luftigt i deras rum nu. 😅👍🏻 Perfekt! 
Och jag känner mig tillfreds. 🤣

Jag längtar tills barnen ska sova. Daniel är och jagar räv och jag ska skrolla på skräck. 🧟‍♂️🧛‍♂️🦹‍♂️🎃👻

Hoppas ni får en mysig kväll! 


RSS 2.0