Åt helvete med straffen

Kollade på i huvudet på en gärningsman.
Det handlade om örebromannen. 
Jag börjar koka av ilska när jag hör om kvinnor som far illa för att endel män är totalt dumma i huvudet. Eller helt enkelt fötts utan hjärna. Då började jag tänka på ett fall om en kvinna som misshandlades i 4 år av sin sambo. FYRA ÅR! kommer snart lägga upp en bild på ett av hennes ben, så kan ni nog lista ut hur resten av hennes kropp såg ut. 

Hur i helvete kan detta pågått utan att någon sett? Varför har ingen gjort något?! 


Jag själv levde i ett destruktivt förhållande. 
Vissa visste och valde att inte göra något.
Jag kan verkligen inte förstå varför?! 
Sådant här hade jag aldrig hållit tyst om jag sett eller förstått.

Nåväl.. Denna tjejs pojkvän misshandlade henne så illa att hon höll på att dö. Då packade han in henne i bilen och körde henne till sjukhuset och sa att hon ramlat i trappan. Man kan väl säga att sköterskorna och läkarna inte trodde ett dyft på detta och satte stopp för det! Heja dem! 

Mannen åkte såklart fast. Vet ni vad han fick?! 
Åtta år i fängelse. ÅTTA ÅR FÖR FYRA ÅR AV MISSHANDEL! Det är rent åt helvete! 
Det måste bli skärpning nu alltså. Det kan inte få fortsätta såhär. 

Jag blev så förbannad just nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen. 🤬😠 

Var tvungen att få ur mig detta innan jag går och lägger mig annars kommer jag inte kunna sova. 

Imorgon lovar jag er ett roligare inlägg. 😅 👍🏻

Sov gott på er! 








Hamsterhjul

Tränar, jobbar, äter, sover. Lite så ser livet ut. Inte så komplicerat helt enkelt. 😊

Arbetet med onlinen är super-kul! Dagarna går fort jag bestämmer själv när jag ska äta osv.
Träningen går bra. Jag har fått en rutin nu. Och jag märker på kroppen. Tyvärr (😂🙈) har jag fått större och rätt hårda lår. 😬🙄Armarna börjar se tränade ut. Magen hade tendenser till rutor. Men nu måste jag bara skärpa mig och hitta min karaktär när det gäller maten. Funkar hur bra som helst i början på veckan och h sedan svackar det. 
För att få bort celulliter så ska man sluta äta socker. Vilket jag börjat med igen (godis). Nu har jag ca 1 månad kvar till strandhäng och då ska jag känna mig bekväm med kroppen. Jag gör inte det tyvärr för jag känner att jag lagt på mig lite. Lite degig så att säga. 

Jag behöber någon som ryter åt mig att sluta äta skiten. 
Nåväl.. Det kommer. Idag slog jag PB i benspark. Har aldrig klarat 31,5kg. Men imorse klarade jag det! 🤩💪🏻



Jag klippte mig i lördags. Blev lite hårförlängning också. Nöjd är jag! 



Jag råkade också komma hem med en kanin... 😬


Olof heter han och är bebis. Han är så liten! 😍 Så go! Lugn och tillfreds. 

Nu ska jag gosa med Olof! Ha en mysig kväll! 


Gott och blandat.

I helgen var jag och barnen hos pillan. Vi fiskade krabbor. Premiär för oss. Det vart dåligt med napp, men barnen tyckte nog det var kul en stund iaf. Vi åt korv med bröd sedan drog vi hem till pillan. Barnen lekte och vi drack kaffe. Vi spenderade hela dagen där och åt också middag. Precis när jag skulle ropa in kidsen, som var ute och lekte, så kom Julius springandes och skrek att algot ramlat. Algot kom skrikandes till mig och blodet rann ur munnen. Det värsta jag sett och det slutade ju inte heller! Det tog ca 30 min att lugna ner algot och efter x antal kalla, blöta papper på läppen så slutade det att blöda. Vi åkte till en jourcentral där en doktor kollade på eländet. Han hade bitit igenom, men det behövdes inte sys. Dagen efter åkte Algot och Daniel till tandläkaren. Det såg bra ut, men han ska på återbesök om två veckor. Lille vän. Svullen ärr han och svårt att äta har han.
Annars var dagen perfekt! 

90-tals festivalen blir inställd i år. Men det var väl väntat även om jag hoppades så på att det skulle bli av ändå! Men då satsar iaf jag på nästa år! Outfiten har jag ju redan. Jävla covid-19!vad fan skulle du ut i världen och härja för?!

Har en kollega som tror att nästa sommar blir likadan! Det hoppas jag då rakt inte! 😱

Livet rullar på.. Inget annat nytt har hänt. Jag vill och orkar inte följa med i alla fakta och alla spekulationer kring covid-19. Just nu påverkar det inte oss så särskilt mycket. Tack och lov. 

Leos situation i skolan är påfrestande. Han beter sig illa, säger dumma saker. Samtidigt som lärarna satt ut några av barnen i korridoren (bl.a Leo) och lämnar dem utan uppsyn. Allt bus Leo gör i skolan rapoteras hem även småsaker jag anser är bagateller. Allt är kränkande. Det är så vi uppfostrar våra barn idag. Man kan inte säga ngt för då kränker vi. Jag blir så trött på detta! 
Vi hade möte med rektorn igår och jag hoppas innerligt att det blir en förändring. 🙏🏼

Nu är det snart läggdags. 
Sov gott! 





RSS 2.0