Loppis och carpaltunnelsyndrom

Igår var jag hos läkarn med mina händer. Blev skickad till rehab och jag har fått carpaltunnelsyndrom i båda händerna. Varför inte köra på med alla gravidkrämpor som finns. Bara hemorojder och förstoppning som saknas nu. 😂😂 foglossning på framsidan har jag lyckats få också. Livet leker! 👍🏻 men nu är det inte långt kvar! 

Jag har fått skenor som jag skall ha framförallt på nätterna, men vid behöv på dagen. Fick en ny tid till rehab två veckor efter bebis ankomst. Har det inte blivit bättre då så kan det bli operation. Men jag tror detta släpper så fort all vatten försvunnit ur kroppen. Jag har ju svullnat så mycket om fötterna att jag går med stödstrumpor på. 😂🙈 


Idag var jag, pillan och svärmor på loppis. Hittade lite fina saker: 


Nöjd! 👌🏻


Har varit hos svärfar på middag ikväll. 
Nu är barnen lagda och snart börjar tredje filmen av hobbit, så här blir det filmkväll. 

Ha en mysig kväll alla! 


Krossad telefon, elefantfötter och loppis

I förra veckan krossade Algot min mobil. Det var inte meningen och det var en halvtaskig reservtelefon, som redan var lite trasig, så egentligen gjorde det inget, men hade tänkt vänta in i det sista med att köpa en ny och spara lite pengar. Men men.. fick beställt en ny och igår kom den. Så mitt liv har stått stilla ett tag. Nu förstår man hur viktig en mobil är och hur beroende man är. Jag har allt i den! 


I helgen var jag och Pernilla på loppisrunda. Hittade ett träfat från 1800-talet, en liten kopp (kan vi säga) och en saftkanna som är så ball!!
Har lök i träfatet.  


Mina fötter har svullnat enormt, lika så händerna. 

Har riktigt ont under fötterna och händerna. 
Har svårt att använda händerna riktigt. Gör ont att smöra en smörgås liksom.
Var hos barnmorskan idag. Så synd att det inte var min vanliga. Hon var på semester nu så jag fick en annan. Det är inte samma sak, man har inte samma relation. Men denna barnmorskan trodde att det kunde vara dags snart och tyckte också jag skulle gå till doktorn med händerna. Möjligtvis karpaltunnelsyndrom. Så skall boka en tid till imorgon. 


Imorgon skall jag klippa mig och färga håret. Skall även hälsa på på jobbet. Saknar mina kollegor så vansinnigt mycket. 

Algot pottränas för fullt. Idag har det gått riktigt bra. Vi var på torget och i leksaksaffären. Då började han dra i snoppen och jag frågade om han behövde kissa. Han nekade, men såg att det var akut. Fick låna en toa och där kissade han! Superduktig var han och det fick han höra så många gånger. När vi var hemma kom han inspringandes och sa att han var tvungen att baksa, vilket han gjorde i pottan. Även där fick han sjukligt mycket beröm. Hoppas detta fortsätter! Så skönt om vi Slipper två blöjbarn! 

Igår var vi iväg med Pernilla. Var på göksäter, ett mini gekås. Barnen lekte på en stor lekplats och sedan åkte vi hem. En bra dag! 




Bio, kräftskiva och sömnlös

I fredags träffades jag och lusen i Uddevalla för middag och bio. Vi åt fantastisk god mat. Filmen var sådär. Den var lite läskig, inte så mycket skräck jag förväntat mig och hade ett dåligt slut. Så jag var lite besviken. 

Men mysigt var det ändå! På förmiddagen var jag och barnen på stranden med Therese och Ella. Barnen badade mycket och jag fick mig ett dopp. En mycket bra dag helt enkelt!  

i går (lördag) träffades jag och Pernilla en sväng. Gick på en urusel loppis och tog ett varv på torget. Åt en mysig fika utan barn. 👌🏻

Sedan åkte jag och familjen ut till Orust och hade en liten kräftskiva. Det blev sent och barnen somnade inte förrän 22:30. 

Nu är klockan 02:52 och det är söndag morgon. Jag kan inte sova. Kissat sjukt många gånger, det är olidligt varmt och ett jävla rådjur har skrikigt utanför fönstret. 
Elsa drömmer och frustar i sömnen och daniel snarkar. Funderar på att kissa igen och göra ett nytt försök att sova.. 


Barnmorskebesök, farmor och mamma

I måndags var jag hos barnmorskan. Bebisen ligger så långt ner att om man skulle stoppa in fingrarna i fiffi så känner man huvudet. Helt galet!!! Detta är inget jag vågar prova skall tilläggas! 😂😂


Farmor och hennes fästman kom i måndags också. Himla mysigt att ha dem här en sväng. De var på genomresa, så det blev inget långt besök. 

Igår var vi över hos grannarna hela dagen. Barnen lekte så fint. ☺️

Idag åkte vi till mamma över dagen. Firade Madde som fyllt 19år och tagit studenten. 

Hälsade på min mormor. Hon hade ont i ryggen, men annars vart allt bra. Elsa fick hälsa på mormors hund. Min morbror kom på besök. Elsa var livrädd för honom. Aldrig sett henne så rädd. Lite tråkigt för han är verkligen en otroligt stor djurvän och fullkomligt ÄLSKAR djur. Han försökte muta henne, men den gick hon inte på. 

Algot fick sitta på hans fyrhjuling. Men ingen av barnen ville prova att åka, kanske nästa gång. 

Magen växer.

Är inne i vecka 36 (35+3). 
Idag är händer och framför allt fötter supersvillna. Aldrig varit med om maken! 
På morgonen har jag så sjukt ont under fötterna och i händerna. Nu är det inte långt kvar. 😍😍


Thairestaurang, sol, förlovning och kalas

Jag skulle skrivit i veckan, men lusten försvann. 


I söndags träffade vi Ella och Therese. Vi åt lunch på thairestaurangen i Stenungsund. 
Tyvärr härjade mina barn något extremt mycket, men tänker att övning ger färdighet. Lite som att tämja två vilddjur. 😂😂 efteråt åkte vi till en lekplats så barnen fick springa av sig. 

På måndagen kom mamma hit. Vi åt lunch och tog en kaffe i parken innan vi hämtade barnen lite tidigare och åkte tillbaka till parken. Barnen fick springa av sig sedan åkte vi hem. Mamma stannade till ca 18. Himla mysigt. 

I tisdags skulle jag åkt till pappa och hälsat på, men Daniel kunde inte ta med Elsa till jobbet så det fick utebli. Farmor hade bjudit in till mingel i stugan tillsammans med sin pojkvän. Farmor är inte kvinnan som ordnar med fester på det viset så jag kände på mig att det var något på G. Typ giftemål eller något åt det hållet. Jag berättade detta för mamma och hon trodde det samma. Och när jag berättade för pappa att jag misstänkte att det var något sådant på G, så trodde han minsann inte på det. Och senare på tisdagskvällen kom en bild upp på farmor och hennes pojkvän som skär en tårta ihop med texten "förlovningsfest." 
Jag visste det!!!! 😄😄😄

Farmor, jag är så otroligt glad för din skull. Så glad för att du hitttat en man som gör dig såhär lycklig! ❤️ du är verkligen värd detta!! Jag älskar dig! ❤️


Min kropp protesterar så det skriker om det. 
Fötter och händer har svullnat något så vansinnigt mycket. Jag känner av en lättare,  mest obehagligt men inte ond, mensvärk emellanåt. När jag nyser får jag sådan sjuk ligamentsmärta. Jag har ont i fötter och händer när jag vaknar på benen. Det sticker och hugger nere i fiffi. Så jag hoppas då innerligt att bebis inte tänkt stanna inne i 4 veckor till åt minstone inte gå över. För nu är det riktigt jobbigt. Och vi längtar tills pyret kommer ut! ❤️

Veckan har varit solig och jag har legat i min brassestol i princip hela veckan och solat. 

Träffade en kollega i onsdags och vi låg på stranden. 
Fixade även naglarna i onsdags. 




Så himla nöjd. ☺️



Idag har Leo och jag varit på kals hos Julius. Han fyller 6 år på tisdag så idag vart det barnkalas. Super kul! 

Efter kalaset hälsade vi på hos Betty och Allan som hade Algot och Elsa. Svärmor var där också. 
Daniel har jobbat idag. 

Nu ligger Leo i sängen och jag skall kolla till honom snart. Så fort han somnat skall Algot sova. 

Elsa har sprungit och busat med nalle (N & A's hund) så hon är helt slut nu. 😂👍🏻



Ha en go lördagskväll alla! 


RSS 2.0