Glädjetårar!

Idag har det varit en känslofylld dag.

My person (ni som vet ni vet) har varit hos läkaren idag för att få ta bort en knöl från kroppen. Den hörde liksom inte hemma där den satt. Hela morgonen var jag orolig och väntade på att hon skulle ringa. Jag var så nära på att skicka sms och fråga hur allt gått. Men tänkte att jag väntar lite till. 5 min senare ringde hon. Allt hade gått bra och det var inget farligt. Det var så skönt att höra! 

Var på utvecklingssamtal för Leo idag. Han har fått en ny fröken som är helt FANTASTISKT! Det går bättre för Leo och jag ser ljust på denna terminen känner jag. Jag belv alldeles tårögd när jag pratade lite ensam med henne. Sedan pratade jag med Leos resurs och även där fick jag tårar i ögonen och höll på att börja gråta. En sådan stor sten har fallit från mina axlar och det känns så himla skönt!

En kollega berättade för våran personalansvarige att det är så skönt att ha mig på helgerna. För att jag är snabb och ser om ngn behöber hjälp och håller koll och så där. Jag blev alleldes rörd. Det var roligt att höra! 

Daniel jakar ikväll. Barnen sover. Jag ligger under täcket i soffan och ska läsa bok. 
Gymmade imorse. Kommer antagligen ha en vidrig träningsvärk imorgon. 😅

Ha varit en mycket bra dag med mycket positivt!

Nu tar vi kvällen tycker jag! 

Puss 

Kulturstig och mycket jobb

6 dagar av 7 har jag jobbat denna veckan. Det var frivilligt, men idag har jag varit gaaalet trött.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka och ser fram emot nästa helg. 😅

Idag tog Pernilla med mig ut på en kulturstigsvandring med barnen. För det första var det såååå skönt att fylla lungorna med frisk luft! Hade kunnat tänka mig att ta ett varv till. Och för det andra var det väldigt intressant. Det låg en himla massa ruiner av hus och vid varje hus fanns en skylt med information om vem som bott där och en skiss på hur huset kunde ha sett ut. Så hemskt bara hur man levde på 1800- och precis i början av 1900-talet. Men dog i krig och lämnade sina fruar ensamma, barn auktionerades (svårt ord, har jag stavat rätt?) ut och andra barn fick sköta hushållet redan från 11 års ålder. Man bodde i jordkällaren på vintern för att överleva kylan. 
Fy så hemskt. 
Men så häftigt att grunderna till husen var kvar. 

Så tack för idag! ❤️

Somnade som en gris i soffan sedan. 😅

Nu är barnen lagda. Jag kollar på reprisen från hela Sverige bakar. Missade första avsnittet. 
Jag har nog bestämt mig för att söka till nästa år! 🤩

Ha en fin kväll! 




Förkylning, bokläsning och helgmys

I tisdags gick jag hem från jobbet. Var förkyld, lite hostig, lite ont i huvudet och frösen.

Jag hade ingen feber. Som tur var. 
Lade mig och sov i ett par timmar och låg i soffan och gjorde ingenting innan jag åkte och hämtade barnen. 

Har legat hemma hela veckan. Förkylningen i näsan släppte i onsdags, men på kvällen började jag få ont i halsen och stannade hemma resten av veckan. Nu är all förkylning borta, men mitt huvud håller på att explodera. Misstänker spänningshuvudvärk. 

Jag har läst ut en bok. 


Den var sådär. Lättläst, men blev inte intressant förrän jag var i halva boken och den blev bra när jag hade 1/4 kvar. 
Igår började jag på tvåan (finns fyra böcker) är snart halvvägs. Den är som ettan. Inte gör bra men lättläst. Får väl se om det blir intressant längre fram. 😂🙈

Igår lagade jag mysmiddag till mig och Daniel.
Blev bl.a paella. Det blev gott. 



Idag har jag städat och tvättat. Rensat ut Gillis försmå kläder. Han behöver massa nytt. 🤦🏻‍♀️ 

Tror det gäller alla pojkarna. 😬

Nu vaknas det snart middag. Rester erbjuds idag. Imorgon är det tillbaka till jobb och rutiner. Skönt! 


10,5 timmars jobb

Det var vad det blev idag med OB. Jag gymma de imorse med. Jag har sådan sjuk träningsvärk, som jag misstänkte. 🤣

Efter gymmet gick jag till jobbet och passade på att kolla dagen med onlinebeställningar. Förstod med en gång att det inte skulle bli någon frukost så jag åt en liten burk keso med en banan och tog en kopp kaffe. Men det blev varken frukost eller lunch och jag var tvungen att hjälpa killen som plockade mejeri. Jag kunde inte bara gå förbi och se på hur han kämpade. Hjälpte honom i 40 min sedan var jag tvungen att plocka varor. Stämplade ut närmare 14:30 så det blev mer än 10,5 h. 

Kom hem, åt en korv med bröd och lade mig i soffan. Slocknade som en gris och sov i 2h. 😬

Nu sover barnen. Jag har precis tagit mig en kopp kaffe och ska börja på en ny bok. 

Har precis läst ut denna:


Alltså den var så dålig. Men var bara tvungen att läsa ut den. Den handlar om ren svartsjuka och endometrios men jag fattade inte boken och det var ett konstigt slut. Den var skriven i poesi så det var väl det som gjorde att den blev konstig. 

Nåväl.. Nu är jag lässugen. 
Ha en mysig kväll! 

Tungt pass

Imorse kl 4:25 stämplade jag in på gymmet.


Körde ett tungt helkroppspass. 

Träningsvärken brukar komma dagen efter, men nu har jag så vansinnigt ont i lårmusklerna så jag vill inte ens veta hur det kommer att kännas imorgon. 😅💪🏻

Men imorgon jobbar jag 6-14 så jag kör ett pass innan jobbet också. Om 4 veckor ska jag ta om denna bild och man ska kunna se skillnad. Måste jobba på kroppen nu. Men genom rätt mat och träning. Ingen svält eller konstig diet.

Hoppas det kommer synas någon skillnad. 

Imorgon blir det bröst och mage. 👍🏻 

Tjipp! 


Rosa hår och tuttar

Idag fick jag en liten impuls.. Jag färgade mitt blonda hår rosa. Jag kanske har gjort ngt tokigt nu, men det tvättas ut tänker jag. 🤣🙈


Det blir nog bra..

Igår var jag hos doktorn på ett återbesök efter min bröstoperation. 
Håll i er nu. 
Jag hade tänkt lägga i botox i pannan. Jag hade också tänkt boka en till bröstoperation för att lägga in implantat. 

Men jag ångrade mig för några dagar sedan, gällande botoxen. Jag kände mig inte redo för det. Och det känns bra. Tror jag ärligt talat att jag skiter i att spruta in skit i ansiktet. Det känns inte bra, när man tänker efter noga. Jag fortsätter med mina krämer och serum. 🤣

Doktorn avrådde mig från att lägga in implantat. Målet med det är att jag vill ha fylligare bröst. Men för att jag ska få det resultat jag är ute efter måste han lägga in jätte, jätte stora implantat och då blir brösten tunga och superstora och jag har ju tagit bort hud för att de var hängiga. Så jag lyssnar på honom, så det blir ingen mer operation. 

Hur känns då detta? 
På ett sätt är jag lite besviken för jag hade föreställt mig hur brösten skulle se ut när allt var klart. Men på ett sätt är jag vansinnigt nöjd, för jag har en väldigt fin form på mina bröst. De sitter där dem ska och ser väldigt naturliga ut. 🤩

Dock så har jag ett fult ärr efter komplikationen i det högra bröstet. Så nu skulle jag köpa en silikonkräm och smörja in i en månad. Hjälper inte detta ska jag tillbaka om 6 månader och få kortisonspruta. Men det hoppas jag att jag slipper. 

Daniel jagar ikväll. Jag kollar på stora hälsoresan. 
Har packat gymväskan. Imorgon blir det gym! Som jag längtat!❤️

Sov gott när det blir dags! 



RSS 2.0