Dröm

Härom natten hade jag en sådan himla trevlig dröm! Jag är ju sjukt social och älskar när man bjuder in folk på middag eller likande.

Så jag drömde att jag hade julklapps-glägg-julgodismys. 
Vi hade bjudit hem våra vänner och kollegor på glöggmys, jag hade fixat ett inslagningsbord med diverse papper och snören och bakat massa julgodis. Så man fick slå in sina köpta julklappar här. Så slapp man sitta kvällen innan julafton och slå in barnens paket, med lite lätt panik, med känslan av att barnen skall vakna. 

Och det var så mysigt! Vi får väl se om jag hittar på något sådant. Kanske utan julklappar då.



Bilder lånade från Google 

Lite bröllop, endometrios och bebis

Jag lever fortfarande i bröllopsbubblan emellanåt. Man "glömmer" att man gift sig. Försöker minnas vad som hände den dagen. Och det är galet så mycket intryck man får. Och alla känslor som bubblar. Igår kväll fick vi äntligen bilderna fotografen tog. Känns som man väntat en evighet bara för att man vart så ivrig att få dem. Och herregud.. Jag lipar ju så fort jag ser dem. Mina fina, älskade tärnor, mina bästa vänner, daniels fantastiska bestman, min man som var så otroligt fin och alla gäster som står nedanför trappen och väntar. Det är så magiskt. Och då minns man dagen. Hur nervös jag var på morgonen hos henke (min frisör), hur nervositeten släppte för att sedan komma tillbaka när vi kom till kyrkan. Jag minns inte ens vad prästen sa för det enda jag hade i huvudet var att jag skulle sjunga för Daniel. Fy så nervös jag vart.

Delar med mig av några bilder






















 

Och av alla bilder vi fick skall vi välja ut ett till tackkorten. 🤦🏻‍♀️ Det kommer ju bli lätt. 😂🙈
Så mycket fint. 


Nu släpper vi denna dagen lite och går över till lite tråkigare saker; min endometrios. 

Doktorn jag går till skulle ringt mig i somras, men glömde det, vilket hon också skrev i min journal, hon skulle även ge mig en tid i september vilket hon också glömde. Tror ni jag har något förtroende för henne? Nix.. Ringde näl och ville byta, men receptionisten övertalade mig för hon är så duktig tydligen och jag skulle ge henne en chans. Och eftersom att jag är med i ett endometriosteam så kunde inte receptionisten ge mig en tid utan jag fick vänta på min doktor. Igår kom ett brev från näl på posten. Jag har fått en tid! Jippi! Närmare slutet av november. 🤦🏻‍♀️ Det är bara två månader senare än lovat. 😬👍🏻 Jag blir så trött. Min livmoder bråkar som fan just nu. Har ont var och varannan dag. Hopplöst. Hopps jag får igenom att plocka ut den orkar inte ha det såhär mer. 

Igår kom en mammaledig kollega och käkade lunch med oss på jobbet. Jag hade samlat ihop till en present som hon fick. Vi brukar göra det när det är någåt speciellt. Jag fick en bröllopspresent. Jag blev så himla rörd och glad för jag hade inte förväntat mig det. 
Nåväl, jag fick bebisgosa med hennes 1 månader gammal bebis. Så gosigt. 
Har en här hemma som så gärna vill ha ett barn till. Jag är så färdig. Hade det inte vart jag som blivit drabbad hade jag inte tvekat. Men det är jag som skall vara gravid, jag som skall vara mammaledig och jag vet ju hur jag mått under mina graviditeter, så nej, det är inget jag utsätter mig för. Men det skär lite i hjärtat för jag vet ju hur jag lät för några år sedan. När det var jag som ville ha barn så otroligt mycket. Så jag tycker lite synd om honom. ☹️

Nu har vi ätit frukost efter att ha tagit sovmorgon. Jag skall snart plocka undan  i och städa hemmet lite snabbt. Sedan skall jag baka en kaka och åka med barnen till Pernilla. 😍

Ha en fin dag! 









Halloween på liseberg

Igår åkte vi till gbg och gick på liseberg. Det är ju så mysigt i dne parken alltså. Det var dock galet mycket folk. Hade också vart kul att gå dit med större barn eller ensam, så man kunde gå i den läskigaste delen av parken. Men men.. Det tar vi kanske nästa år. Ensamma alltså. Får köra två omgångar, en med barn och en utan. Älskar ju liseberg.

Vi åkte dit med Andreas och Anna och deras barn. Det är mysigare att gå några stycken än ensamma. De åkte hem. Tidigare än oss. 
Barnen ville åka det stora lisebergshjulet och jag ställde upp. 
Det luktade så äckligt i den där lilla glasburen. Lite som att någon som haft skorna på i två dygn har tagit av sig dem. 🤢 Det var smutsigt och äckligt där inne. Och vi kom aldrig av. Åkte varv efter varv efter varv. Så jäkla tråkigt. 😂🤦🏻‍♀️ Aldrig mer! 




Nu åkte Daniel och kollade hummertinorna. Sedan åker han och de stora barnen iväg jag skall tvätta och vika tvätt. 😑 Roligare än så blir det inte idag. Kanske hinner läsa lite bok. 

Vad hittar ni på? 









Barcelona

Alltså hur gött hade vi det inte där då!?
På måndagen skulle det vart mulet, men solen lös och det var galet varmt. Vi tog en strandpromenad och sedan gick vi och shoppade. När vi var vid shoppingcentret blev det galet varmt. Vi lade oss vid hotellpoolen när vi kom tillbaka.

Tisdagen skulle vara solig, men blåsig. Så vi åkte och shoppade på ett annat ställe. Vi började vid campnou (tror jag det stavas?) och gick över halvmilen till hotellet. 

Onsdagen lovade strålande sol och as varmt. Så vi bestämde att dagen skulle spenderas vid havet. Det belv en vacker morgon och vi gick till stranden. 


Men efter 30 min på stranden så drog det in världens regnmoln. Så vi gick och. Käkade lunch, sedan gick vi och shoppade och sedan till hotellet. Sedan på kvällen gick vi och kollade in barcelonas akvarium som låg vid hamnen. Så stora hajar såg vi och andra balla fiskar. 

På torsdagen blev det ännu mer shopping. Men då var vi så trötta på det och hade inte någon lust. 😂🙈

Vi har gått mycket, handlat mycket och ätit extremt mycket. Man äter frukost och sedan lunch, när man är proppmätt på lunch så börjar man planera vad man skall äta till middag. Jag såg smågravid ut. Magen har så svullen efter all mat och jag väger nästan 3lg mer nu än vad jag gjorde när jag åkte. 🤣🤣








Jag älskar Barcelona och Spanien. Jag vet inte vad som fångat mig så? Men jag bara älskar det. 
Vi har pratat på att i framtiden skaffa lägenhet där. Det blir nog så. Men när barnen är myclet större och kanske till och med vuxna. 
Det är drömmen iaf. 

Vi hoppas att vi har möjlighet att åka tillbaka till barcelona en gång om året, ensamma. 
Typ vid denna årstid. Ett par veckor tidigare än i år kanske. 

Hela veckan gick jag och reflekterade över bröllopet. Fällde en smygtår emellanåt. Jag vill uppleva denna fest om och om igen. För er som inte gift er eller åkt iväg i smyg och gift er: tänk en enda stor fest, med endast människor som känner er och står er närmast. Ni samlas för kärlekens skull. Det bara flödar kärlek och positiv energi. Det är en magisk känsla. Helt fantastiskt! 😍❤️ 
Det går inte att beskriva det tillräckligt bra för att ni skall förstå. 


Idag vart det tillbaka till jobbet och vardagen. Rätt skönt. Saknat jobbet och kollegorna. 

Dock fick jag åka från jobbet för att hämta en Leo med huvudvärk.
Han har legat i 40 grader när vi vart borta. Doktorn trodde, när jag åkte ner med Leo tidigare idag, att han haft halsfluss som snart gått över av sig självt. Detta har gjort att han inte ätit så bra eller druckit, vilket i sin tur gjort att han fått huvudvärk. Så han fick ordinationen att äta och dricka  vad han vill, utan gränser i ett par dagar, så kroppen och knoppen får energin tillbaka. Allt han får i sig är bra. 👌🏼 Denna doktor är ruskigt bra. Har fått honom några gånger och han är fantastisk med barn. 🤩👍🏻 


Nu skall jag ta kvällen, blir tidig träning imorgon med. Skall försöka gymma mån-tors och vila fred och träna cykling, i den mån det går, en dag på helgen. 

Ha en fin kväll! 


















Bröllopet

I lördags gifte vi oss! Helt magisk!
Jag och tärnorna åkte ut till henke (min frisör) och piffade oss i några timmar. Tre vänner var med och hjälpte till. ❤️
Det var så roligt. 
Daniel och jag träffades ute vid en äng. Det var så fint! 😭😭❤️ 
Sedan vart det fotografering. Så svårt och fnittrigt. "var helt normala". Hur fan är man helt normal? 😂😂
Vi fotograferades med tärnorna och bestmanen.
Super kul! 
Sedan åkte vi själva en stund. 
Tiden glömdes bort och vi fick skynda oss till kyrkan. 

Väl där stod tärnor, bestman och pappa ute. 
Alla utom jag och pappa gick in. 
Pappa började gråta när han såg mig. 😭 ❤️

Vi gick in tillsammans och framme vid altaret stod Daniel och väntade. 
Ceremonin gick oväntat fort. Gillis briljerade i kyrkan och charmade hela bunten. Lilla älskade vän. ❤️
När allt var över så sjöng jag för Daniel. 
Herregud så nervös jag var. Rösten höll väl inte riktigt och det lät nog bpde lite falskt och darrigt, men va fan! 
Gillis bad mig hålla tyst också. 🤣

När vi kommit ut ur kyrkan blev vi attackerade. ALLA skulle kramas och fotografera. Just denna biten är lite blurrig. Det var så mycket folk och jag försökte krama alla. Men tror inte jag lyckades med det. 
Sedan gick vi ner till bergabo. Där skålade vi med alla gäster och minglade runt. Försökte prata med alla.

Sedan vart det dags för middag. Kommer till maten snart, men först måste jag bara tala om att alla talen var så fina! 
Daniel hade sagt innan att om tärnorna skulle hålla tal så skulle det bli sådär på-film-fnittrigt. De höll tal och det blev fnittrigt. Så roligt och gulligt. 😂❤️
Farmors tal var så fint och så rörd jag blev. Jag bröt typ ihop. 😭 
Men det var för att det var så fint och det betydde så mycket för mig. ❤️

Alla talen var fina och ögat var inte torrt i ett enda tal. 

Sedan vart det dags för tårta och avec. Sedan party! 
Bandet pappa hade hyrt in var sjukt bra. 👌🏼 Kunde inte bli bättre. 

Jag ville verkligen inte att denna dagen skulle ta slut. Jag vill göra om det igen, spola tillbaka tiden och låt mig uppleva detta en gång till! 
Jag kan verkligen inte beskriva hur fantastisk denna dagen var för att ni skall förstå. 
Hur mycket kärlek som flödade under hela dagen. Jag är mållös och blir alldeles rörd när jag tänker på det. Och att få ha syster och framför allt pillan och lusen vid min sida hela dagen var så magiskt. Fan vad jag älskar er tjejer! ❤️❤️❤️

Allt var så lyckat... Utom middagen. Maten var kall. Inte alls den vi smakade på inför bröllpet. Förrätten var inte alls rolig för ögat. Så mycket som han skröt om sin mat och kunskaper och levererade detta.. Blaha.. Nej fy. Jag och Daniel var så sjukt besvikna och jag var nästa ledsen. 

Ni som var med på bröllpet, här är bilder på det vi smakade


Förrätten 



 Buffén. 

Sådan jäkla skillnad. Nu har jag inte fotat våran mat från själva bröllpet. Det är synd, för då hade ni andra sett skillnaden. 

Men servicen var det inget fel på, helt enastående! 👌🏼
Förutom detta med maten var allt så otroligt bra! 











Magi! Ren magi var denna dagen. ❤️❤️❤️
Nu är vi i Barcelona och bara njuter. Men mer om det en annan dag. 
Puss! ❤️











Fix

Nu rusar tiden.
Idag har jag tvättat, behöver tvätta mer imorgon. Har väl 3 maskiner tvätt. 🤦🏻‍♀️

Var en sväng på torget och fikade med Carina, som skall ha Leo och Algot. 
Sedan åkte jag iväg och fick fransarna fixade. 
Har bakat tårtbottnar. Tänkte göra min version av bröllopstårtan och ge till kollegorna. 

Ringarna har jag hämtat idag. Daniel skall inte ha någon, men alla ringar var inlämnade på putsning. 

Har målat tånaglarna och imorgon skall naglarna fixas. 

Daniel och barnen skall ut och plocka pynt. Aa.. Känns som vi är redo för dagen D nu. 😍 




RSS 2.0