Personalfest

I fredags var jag på personalfest. Väldigt kul. Det gick väldigt fort bara och slutade tidigt. Men det är när det är som roligast man skall gå. 

Igår var jag trött hela dagen. Helt slut. Kändes som jag inte sovit på gör länge! 

Idag har jag tvättat upp nästan all tvätt. Daniel och hans morfar har snickrat på ett nytt staket. Vi skall bara ha nytt vid entrén. Vi gör känslan av att komma in till en liten oas. Så ett stort trädäck skall byggas och en slags bubbelpool skall inköpas. 

Snart åker jag till Cypern. Jag har 10 arbetsdagar kvar. Men totalt 14 dagar kvar. Som jag längtar! 

Hoppas eran helg har vart fin! 

Kort dag

Idag vart det en kort arbetsdag. 6-11:45. Så ser mina måndagar, torsdagar och fredagar ut. 👌🏻 så idag tog jag en tur på torget med pillan efter jobbet. Vi provade glasögon, kläder, skor och olika parfymer på bodyshop.

Fick på mig en klänning i strl 36! Minns inte ens när jag hade det senast. Nu vart den något för tight. Men snart kan jag bära den storleken. 

Vi var inte helt överens om glasögonmodell. Vi har helt två olika smaker. 😂😂🙈 men kul är det! 
 
På bodyshop hittade jag massa goda parfymer, så mina armar är sprutade med olika dofter och det luktade galet mycket i bilen efter det. Men hittade två jag fastnade för. 

Påsken har varit lugn och fin. Jobbade i lördags, på eftermiddagen kom Daniels mormor och morfar på middag. 

(null)

(null)

(null)

Snart skall barnen sova och imorgon är det tillbaka till vardagen för alla. 

Tillbaka till vardagen!

Imorgon är det dagis och fritids (lov så skola stängd). Halle-fucking-luja!! 

Igår var jag hos läkaren eftersom att mitt äran fortfarande gör förbannat ont. Då är det så att min öroninflammation är borta, men jag har en inflammation i hörselgången och den är 10 gånger värre än öroninflammation. 🤦🏻‍♀️
Så jag fick ny medecin. 

Förkylningen börjar sakteliga försvinna. 
Så idag smygtränade jag lite. Körde lite armar, bröst och axlar. Här hemma med lätta hantlar. Så gott känns det och jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon. 💪🏼

Barnen sover. Daniel jobbar i Varberg så han är hemma sent. Jag satt mig med en latte i soffan. 👌🏻
Nu tar vi kväll! 

Cypern

Idag, om exakt 4 veckor, just nu vid den här tiden, klockan 15:54, sitter jag i en solstol på Cypern. 
Jag skall åka med mamma, hennes man och mina syskon. Utan barn och utan man. Det skall bli såååå skönt! Nästan så jag-börjar-gråta-skönt. Mannen hade ju kunnat följa med, han gör inte så mycket väsen av sig. 😉 men nu ville mamma att bara vi barn skulle med och det skall bli mysigt. 
Efter alla sjukdomar och vab, som jag tagit den största delen av, så skall det blir så gött att få ladda batterierna lite granna. Jag skall försöka träna varje morgon, äta en god frukost med massa frukt. Ta med en fantastiskt bra bok eller två och hinna med en massage. 👌🏻

(null)

(null)

(null)

(null)

Här skall jag nog klara mig. 





(Bilderna är lånade från resebolagets hemsida)

Nu får det väl för fan vara nog?!

Förra fredagen gick jag hem från jobbet. Kände mig inte bra. Gillis hade smittat mig och jag låg med feber hela förra helgen. Fick för mig att jobba i måndags, men när vi var klara med alla varor gick jag hem. Kom hem strax innan 13, somnade och vaknade 16:50. 😬
Vabade för Gillis som fick vattkoppor i söndags eller om det var lördags..? 🙄 
Kände mig bättre i tisdags. I onsdags så slog det lock för vänster öra rejält! Hörde inte ett skit. När vi gick och lade oss tyckte jag att det började göra ont och en timme senare vaknade jag av en fruktansvärd smärta. Det rann blodblandad vätska ur öronens jag låg vaken några timmar tills  jag tillslut tog två alvedon. Fick sova tre timmar till sedan vakande Gillis vid 4 och somnade aldrig om. Jag åkte till läkaren som bara sa: "oj oj oj oj" när han tittade i örat. 
En rejäl öroninflammation. Hela dagen igår bara skrek och grät jag av smärta. Det absolut värsta jag varit med om. 
Som förlossningsvärkar i öronen. 
Hade tänkt jobba idag, men jag sjukanmälde mig och det var tur det. Haft feber till och från. Haft mindre ont tills för en liten stund sedan. Då skrek jag lite. Tog två alvedon som jag väntar skall börja värka. Har såklart fått penicillin. 
Är Tveksam på att dem kommer ta bort allt. På måndag skall jag äta sista dosen. 

Imorgon skulle jag vart hos pillan och firat hennes 30-års dag, men det blir till att ligga nerbäddad istället. Fy fan för det... 🤦🏻‍♀️ 

Nu får det väl för fan vara nog med sjukdomar! Orkar inte med detta längre! 😫

Over and out... 

Sjukstuga

Ja... jag har legat nedbäddad sedan i fredags. Gick hem från jobbet vid lunchtid. Samma som Gilis hade (eventuellt RS-virus) men i vuxenvariant. 
I går var jag på jobbet, men det var gör jobbigt. Slutade 11:45 som tur var, så jag klarade av att jobba hela min tid. Dock låg jag resten av dagen sedan. 

Idag har jag vart ledig, men varit hemma med Algot och Gillis. Algot fick vattkoppor i fredags. Hela kroppen är full -stackarn. Gillis började få prickar i lördags. Idag hade han fått ännu mer. Så nu har alla haft det. Skönt! Förhoppningsvis är dem friska och smittfria till påsk. 

Idag mår jag bättre. Fortfarande extremt förkyld. Har städat lite idag, men man är ju inte helt fit for fight. Så jag var helt slut när jag var klar. 😂 

Längtar tills jag kan börja träna igen! Hittat massa bra hemma-övningar och när jag slutar 11:45 skall jag inte hämta barnen förrän 13 och 13:25, så då hinner jag träna innan. 👌🏻 

Fantastiskt att vädret har varit ljuvlig. Då kan man iaf vara ute. 😍

(null)

(null)


Ifrågasättande

Jag fick alltid försvara mig när jag jobbade på mcd och röstade M. 

Varför röstade jag på M när jag jobba(de) på ett sådant underbetalt jobb.  
Idag såg jag detta och blev så varm i hjärtat! 



(null)

(null)


(null)


6 månader kvar

HERREGUD!!! 
Nu är det bara 6 månader kvar till bröllopet! 
Blev plötsligt lite stressad!
 Vi har ingen ring, inga kläder till Daniel. 
Inga kläder till tärnorna. 
Vi har inte börjat knåpa på inbjudningskorten eller ens pratat med bandet. 
Ingen bestman eller har man fler? Vad fan heter dem som står bakom Daniel?
Gaaah!!
Gästlistan är den ens klar? 
Önskelistan, är vi överens om den?
Vad gör vi av hundarna den dagen? 

Ah.. jag får sätta mig och styra upp detta lite tror jag. 




Vab fortsätter

I fredags natt fick Gillis feber. Han har haft feber till och från hela helgen. Tänkte att nu är fet Gillis tur med vattkoppor. Inte en enda koppa ännu. 
Smsade med Giölos avdelning idag. Det är fler barn som ligger hemma med slemhosta, snor och feber. Precis det Gillis har. Som tur är har jag hostmedecin från förra gången han var såhär förkyld. Det hjälper honom lite. Förut idag kräktes han upp slem. Enda gången man tycker det är skönt när dem kräks. Det var så lite. Hamnade i handen på mig. Och som sagt; det var bara slem. 
Han har ätit dåligt. Dricker desto bättre. 

Igår kom pappa för att vara med på premiären idag. 
Jag fick vaba idag. Ruskigt tråkigt, men men. 

Gillis skrek som en stucken gris hela kvällen igår. I 4,5h försökte vi få honom att somna. Tillslut somnade han i vår säng, i min famn. Det var som att stäng av på en knapp. 
Så tråkigt när pappa var här bara. En gör tråkig kväll. 
Natten har vart jobbig. Gillis har hostat och gråtit i sömnen. Klockan 6 fick han lägga sig med välling i sin säng och sov till ca 9:30. De timmarna svischade förbi. 😴
Leo fick vara hemma från skolan idag. Imorgon är det dags för hans vardag igen. 

Daniel har lagt barnen. Tror han somnat själv. 
Jag är helt slut jag med. Men vill slappna av med bok. 
Jag låg ute i solen medans Gillis sov i vagnen. 

Ha en fin kväll alla. 


RSS 2.0