Roliga saker från kina

Japp.. Nu har jag vart ute på nätet igen och kikat. Eller rättare sagt min Facebook har visat mig roliga saker. 😅


Okej! Vad f*n ska det föreställa?! Den ser inte alls söt ut! Den är dessutom slutsåld! Så äcklig. 😂🙈


Här är den perfekta presenten till pedofiler och våldtäktsmän! Lås in penisen och kasta nyckeln. För en del blir det säkert lite trångt och gör ont. Helt rätt! "Adult game birdcage" 😂 BIRDCAGE! 🤣🤣 Lite kul ändå! 


Den här kom upp i mitt flöde på Facebook. "Bodybuilding exerciser training" . Jag tyckte den såg lite suspekt ut så jag var tvungen att klicka på den och läsa om den. Som jag trodde! En sexleksak som ska stoppas upp någonstans. Antagligen i hål nummer 2! DEN KOMMER JU FÖR FAN ATT KOMMA UT GENOM MUNNEN! 😱😱 Vem sjutton köper och använder en sådan här?! Och varför ska det vara så lång?! Så många frågor. 😂





Den här är ändå rätt kul! 🤣 Vem vill att det ska se ut som att man har en sk. kameltå?! Det är ju absolut inte fint. Och att det står "men" "gay" och "erotic game" i förklaringen. Är man en manlig homosexuell så tänder ms väl inte på en kameltå?! Eller är det jag som är korkad? 😂😂🙈 


Okej, denna är ändå rätt smart! En trosa som ger rumplyft och värme i ett. En sådan skulle jag haft. Fast utan lyftet. Värmen gör ju gott för endometriosen. Dessutom kostar den bara 26kr! Som hittat! 





Denna är inte bara en humorblöja man kan köpa i skämtbutiker utan den går att använda på riktig! 😂😂 Var ju tvungen att läsa lite om den. Varför köper man en blöja man kan använda som vuxen?! Använder någon verkligen det på riktigt!? 😳 Jo, jag fattar att man använder det på ålderdomshem. Men nu tror jag inte att det är det dessa är utsedda för. Utan jag tror det handlar om sex och rollspel... Ja.. Alla är vi olika. 🤣🙈 


Det var allt för denna gång! 
Ja jag ger mig ut på ny pryljakt om ett tag! 

Tjipp! 








Pruktiv helg

Skulle träffat pillan med ungar igår (lördag), men på fredagsmorgonen fick jag plötsligt be lättare slemhosta. Den satt i knappt en timma, sedan försvann den. Gör märkligt. Jag har ju vart harklig i halsen sedan vi hade influensan i januari. Det vill inte släppa helt. Sedan när jag kom hem blev jag bom tät och hostan kom tillbaka. Jag avbokade vår träff. Ifall om att. Men den försvann efter ungefär 30 min. Men jag tänkte att det var lika bra att ändå hålla sig hemma. Och det har jag gjort hela helgen.
I går storstädade jag heeeela huset. Dammade lister, putsade fönsterna invändigt, tvättade nästan all tvätt, rensade ut tvättstugan you name it! Nu tog det mig en hel arbetsdag men så tog jag också några pauser med en kaffe i solen.

Idag fortsatte jag. Jag bakade bröd till frukost, jag vek och tvättade resterande tvätt, vek undran alla vinterkläder, putsade upp och impregnerade mina vinterskor. 

Nu är jag helt slut! Känns gör gött! 
Imorgon är det jobb igen. Jobbar numer med onlineplockning. Skulle själv lägga en order till imorgon, men det var fullt, vilket innebär att vi kommer ha sinnessjukt mycket att göra! 😅👍🏻
Blir gymmet imorgon bitti.. 

Såhär pigg kände jag mig förra veckan. 


Suddig bild och as trött var jag. Var trött hela förra veckan. Hoppas på en piggare vecka! 

Ha en fin kväll! 





Adam Alsing

Ja, ingen har väl missat att coronan tog honom? 

Jag blev lika ledsen som när Mikael Nyqvist gick bort. 😢

Jag hade känslan av att han var en varmt och genuin människa. Att han var precis som han var på tv, även i verkligheten. Inget tillgjort. Jag är uppvuxen med honom. Han har gjort många bra program och var en fantastiskt bra programledare. 

Nu kollar jag på Big Brother och programmet startade med en hyllning till honom. Så känslosamt. Har lite gråten i halsen. 
Så'n är jag. 


Tack för allt Adam! ❤️






Spring i benen

Denna dagen har gått as fort. Haft mycket att göra på jobbet. Nu är barnen lagda och jag sitter med en liten kvällskaffe i soffan och ska läsa bok.

Igår körde jag ett bröst- och ryggpass. En kollega kom till gymmet strax efter mig  och skrek nästan rätt ut:
"helvete vad biff du är Johanna!" 

Nej, jag är inte biffig. Och inte jätte stark heller. 😂 Jag försöker bli stark utan att få en biffig kropp.
Men tack för komplimangen. 😊
Jag bad honom ta bild. 






Nämen vad fan... Nu hamnade bilderna i fel ordning. 🤦🏻‍♀️
Jaja.. 

Idag körde jag baksida lår och rumpa. Det kommer att kännas imorgon. 😬😅

Idag har jag inte ätit ordentlig mat vilket resulterat i att jag småätit. SKÄRPNING! DU KAN DET HÄR!!

Ha en fin kväll! 

Världens sämsta vän

Det är jag det! 😓
Dessa två senaste veckorna har varit kaos. På jobbet. Aldrig vart med om maken..! Alldels tomt i hyllorna, varor som hinner ta slut innan de ens hunnit upp, människor som handlar mat för tusentals kronor varje dag och sura kunde som gnäller för att det inte finns något i hyllorna. 
Nu denna veckan börjar äntligen varorna komma tillbaka och vi har lyckats få in så mycket så att det finns kvar till de som bara ska handla för dagen. Jag har varit helt slut på eftermiddagarna. Igår lyckades jag kunna jobba halvdag. I onsdags och torsdags jobbade jag över 2,5h per dag. 🤦🏻‍♀️
Jag har varit en sur och grinig mamma, en fru som inte haft lust eller ork till något.
Brukar aldrig tänka på mig själv, men energin till någon annan har varit helt borta. All trevlighet (säger man så 😂🙈) man har i kroppen går åt till kunderna som bara suget all energi just nu. All positivitet behövs till dem. 

Mitt i all coronakaos går en nära anhörig, till en av de bästa personerna som finns på planeten, bort. Och jag har knappt hört av mig. Knappt frågat hur man mår, hur allt känns. Tror jag skrev att jag finns här om det är ngt.
Men jag bryr mig! Jag tänker på dig mycket! ❤️ 
Och jag finns här och kommer alltid att finnas här om du behöber prata! Har känt mig som en usel vän. Jag ber om ursäkt för det! 

Dagarna har bara flutit samman och jag har inte koll på om det är måndag eller torsdag.
Nu låter det som att jag är utbränd, men det är jag absolut inte! Det har bara gått i 700 från morgon till kväll. 

Men nu är det äntligen helg! Och att jag fick jobba halvdag igår gjorde att det känns som det är söndag idag fast det bara är lördag.
Underbart! 

Jag hoppas ni alla får en jättefin påsk trots omständigheterna! 🐤 Vi får alla göra det bästa av situationen. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sedan ska jag ska vårstäda huset. Och efter det tar jag nog en kaffe till. 

Stavfel!

Min mobil och jag är verkligen inte överens om hur ord stavas eller ska stavas!🤦🏻‍♀️
Jag har tydligen haft mycket stavfel eller konstiga ord jag inte känner igen. 😂
Ber om ursäkt för det. Min telefon är välvd och märker nu när jag skriver att vissa bokstäver inte träffas när jag (tror att jag) pekar på dem.

Nåväl, jag ska bli bättre på att läsa igenom och rätta. 

Man får ju massa reklam på Facebook och vi kan väl konstatera att det finns mängder av konstiga saker i Kina! 😂


Varför inte en lite mojäng som verkar få tungan att svullna(?) så att man inte snarkar?
Det känns ju som ett måste. 😅🤷🏻‍♀️


Eller varför inte ett portabelt handfat. Hima käckt att ha med sig på campingen. 😃👍🏻




Eller varför inte jordens högsta klackskor! Perfket när man så kort som jag! 😂👍🏻

Titta här! Ett solskydd till bilen! Inte så dumt ändå! Lacken bleks inte och bilen håller sig fin. Och snyggt var det också. 🙄🤷🏻‍♀️


Eller det bästa av allt! Ett runt platstält som ser ut som ett slags växthus i form av en bubbla! För endast 16 927 kr! Som hittat! Går säkert bra att andas där inne också. Vem vill inte ha ett sådant i trädgården?! 

Detta kan vara något av det roligaste jag sett! Ett par strumpbyxor för män med en ficka för snorren! 😂😂😂😂😂 Det ska Daniel få i julklapp! Det har han nog önskat sig! 

Får nog göra ett till sådant här inlägg med roliga saker 😂 

Önskar er en glad påsk! 🐤



Intensiva dagar

Herrehud som folk handlar! Meta-stor 
-handlar verkligen! Kanske inte bunkrar, men handlar så de klarar sig ett lite längre tag än några dagar. Och många handlar online så de slipper gå in i affären. Det kommer stora lass med varor och när man plockat upp allt så kan man nästan börja om från början. 
Jag är totalt slut på kvällarna! 

Fick tränat tre gånger förra veckan. Sååå skönt! Och vilken jäkla träningsvärk! 

Igår vart det en sådan otroligt mysig dag. Gills, Leo och jag gick till grannen och mös med hästarna. 

Sedan på eftermiddagen åkte vi till en skogsjö och grillade korv och svärmors gubbe gjorde kolbulle. En slags pannkaka med bacon. Så himla himla gott.
barnen somnade gott och jag med. 

Imorgon blir det träning igen. Längtar! 
Har köpt nya träningskläder. Men schhhh 🤫 har inte sagt ngt till Daniel. 😬




Shopping och havsöringspremiär

I lördags åkte jag och pillan till Kungälv och kongahälla. Välsigt lugnt och skönt. Köpte mig två bh och en tröja. Vi var där hela dagen. Strosade i lugn och ro och provade kläder i lugn och ro. Åt lunch i lugn och ro. Käkade den godaste tacosen jag någonsin käkat! Herregud så gott!


Vi pratade om allt mellan himmel och jord och om sådant vi kanske inte brukar prata om. Gör mysigt. ❤️ 

I söndags lappade jag sol. ☀️☀️

Idag var jag ledig. Havsöringspremiär vart det idag. Vi har varit ute heeeela dagen. Alldeles mosiga i ansiktet är vi. 😅
Gillis och jag hade ett brejk för ett BVCbesök. 2,5 års kontroll. Han blev myclet väl godkänd. 
Ett litet skrytbarn. Ni vet ett sådant barn som kubdd prata när han föddes. 🤣🤣 👍🏻
Nu ska vi bara göra honom blöjfri också. 😬

Nämnde Leos skolproblem för bvcsköterskan. 
Häromdagen var katastrof. Han sa så mycket dumt att jag inte tänker nämna det.  Jag sa att det var lite "adhd-varning" på honom i skolan. Ett helt annat barn i skolan än vad han är hemma. Visst säger han dumma saker hemma, men beteendet i sig är inte samma. 
Då sa hon att vi alla har lite "adhd" och har han riktig adhd så går det inte att hantera honom hemma. Och det har vi inte. 

Ja.. Fortsättning följer helt enkelt. 


Efter BVC hämtade vi Leo och åkte ut igen. Mötte upp svärmor och hennes gubbe. Vi grillade korv och fikade. 

Vi fick 4st fiskar. Alldeles för små för att behålla, så de fick simma hem. 

Nu ligger barnen i sina sängar och vi har bäddat ner oss i soffan. 
Otroligt tacksam för denna mysiga dag. ❤️














RSS 2.0