Barnmorskebesök och stress

idag vart det så sjukt mycket att göra på jobbet! Stressigt och jag var ensam 80% av tiden. Jag var inte på bästa humör, men men.. imorgon hoppas vi på en bättre dag!
 
edgrr jobbet stressade jag iväg till barnmorskan. Världens bästa barnmorska! ❤️ 
förra veckan var jag hos läkaren för en uppföljning på sjukskrivningen. Hon trodde jag hade problem med sköldkörteln och jag fick lämna blodprov i början av denna  veckan. Så nu väntar vi på svar. Men min barnmorska trodde inte jag hade fel på sköldkörteln utan att jag bara är vanligt gravid med trött. Jag har två barn att ta hand om och jobbar nästan heltid. 75% är inte långt ifrån heltid. Hon trodde också att min kropp säger i från och att jag borde gå ner till 50% eller helt sjukskriva mig. 
Jag står just nu i ett vägskäl. På MCD jobbade jag till 50% fram till v.35-36 någonting. Och jag mådde verkligen inte bra. och jag lovade mig själv att lyssna på min kropp denna gång. Ändå envisas jag med att fortsätta jobba trots att jag är helt slut och har så sjukt ont.. jag får fundera och lär väl inte kunna somna inatt... 

Trasig mobil och livliga barn

jaha.. då har jag lyckats haft sönder min telefon. Den är hel på utsidan, men displayen är trasig. 
 
 
Jätte bra.. 👍🏻😭
 
jag kommer inte åt att säkerhetskopiera den så allt är borta. Jag har inga kontakter och inga bilder eller annat kvar. Nåja.. jag får överleva. Men jag kommer alltid att säkerhetskopiera från och led nu! 
Jag har fått Daniels gamla telefon, men den funkar inte att prata i utan headset, men det får jag överleva. 
Har kollat runt lite idag och det kostar massa 1000-lappar att laga den så jag har Daniels telefon tills de släpper den nya 8'an i september. 
Nej, nu får jag sluta älta detta.. jag behöver iaf massa nummer så om ni känner att jag behöver ert nummer så skicka gärna ett sms med avsändare så lägger jag in set. 😘
 
Idag har vi varit iväg hela dagen. 
Åkte till lek och buslandet och barnen härjade i två timmar, sedan åkte vi till Ikea och efter det handlade vi mat. Leo somnade som en gris ikväll. 
 
Algot är lite mer svårflirtad. 
 
Nu tar jag kvällen! 
ha det gott! 

Påskägg, studiebesök på jobbet och utelek

Igår vann jag ett påskägg med ungefär 5kg godis i. 😂😱 hur skall man kunna äta upp såhär mycket godis?! 😂😂

Herregud...

Idag hjälpte Daniel sin chef att lägga plattor så han har inte vart hemma på hela dagen. 

Jag behövde aktivera de små liven som höll på att göra mig galen på förmiddagen. Först så fick de klä på sig och gå ut så jag fick greja ifred. 
Sedan åkte vi och käkade lunch på mitt jobb. Det var väldigt spännande. 😂🙈 mindre spännande för mamsen som fick jaga Algot över halva affären. 

Efter det åkte vi till torget och kikade på bebiskläder, hittade sååå mycket fint och sött och ville köpa så mycket, men hade liksom inte lust. 😳😑 den lusten kommer väl..? 

Efter det och lite bråk från Algot, så köpte vi fika och tog med oss ut till lekparken och satte oss i solen och fikade. 

Sedan kom Pernilla och Julius och barnen lekte en bra stund ute i parken. Sedan gick vi in till biblioteket. Där mötte vi min gamla chef (Pernilla svägerska) med sin son. Vi gick in tillsammans och efteråt fikade vi. 


Efter det åkte vi hem och lagade middag.

Det har varit en himla bra dag trots lite bråk från barnens håll. 
Har hunnit tvättat all tvätt. Himla skönt. 
Nu sover barnen, jag har skitont och nu är det bara soffhäng som gäller. 



Rix morgonzoo

Idag var jag med i rix morgonzoo. Man skulle berätta om en pinsam upplevelse och jag kommenterade deras instagram

Igår och fick genast ett svar tillbaka där de frågade mig om jag ville vara med i radion. Och det ville jag! 
Kul vart det! Så vid 6:40 imorse var jag med.


Idag har jag inte haft lika ont. Vilket har vart skönt. Men det har vart (hittills) två lugna dagar på jobbet. 

Igår var svärmor här och hade barnen medans jag jobbade och Daniel grejade med garaget. 
Vi åt en påskmiddag efter det. Himla gott! 

Nu har jag parkerat i soffan och här tänker jag sitta tills jag skall sova! 

Puss och kram! 


Skitblogg..

Jag hoppas självaste blogg.se ser detta; har försökt blogga i några dagar, men appen i mobilen har ballat ur varje gång! 😡

Så nu gör jag ett nytt försök. 

Förra fredagen var vi med om något jag tror vi alla väntat på; ett terrordåd. 
Jag vart så ledsen och grät emellanåt. Nu får det väl för fan vara nog?! Vårt fina land med yttrandefrihet, rätten att få vara fri och tycka och tänkta som man vill, att man får vara kär i vem man vill, gå klädd hur man vill. Är inte det underbart?! Att man får vara den man är utan massa lagar som stoppar det? Och så kommer fuckig IS hit och försöker förstöra den friden. Visst, vi har våra konflikter olika politiska åsikter emellan, men det hör till. Vi har inget krig. Möjligtvis krig mellan olika "gäng". Men ni förstår hur jag menar. Vi är ändå ett väldigt fritt land. 

Nu har det gått en vecka och jag sörjer med dem som förlorade någon i attacken. 
Om en månad åker vi till Stockholm och jag hoppas stämningen är bra med vårkänslor i allas kroppar och knoppar!


Denna veckan har varit en pina. Jag tror min ischiasnerv sitter i kläm för jag får inte riktigt med mig högerbenet och har så ont att jag inte riktigt kan stödja mig på det. Idag var värst för jag kunde knappt gå. Men jag pinade mig igenom hela arbetspasset. 

Nu är det helg. Och imorgon skall vi till svärfar och äta påskmiddag. 
 
På söndag kommer Malin och skall cykla med Daniel. Om två månader så är det Vätternrundan. Lite tråkigt att jag inte kan vara med, men men.. 

Nu skall jag försöka hänga lite tvätt, sedan sätta mig med TENS-maskinen. 

Hoppas ni alla får en mysig kväll! 


Skön dag, trots och dödsoffer

Idag har jag haft en kontorsdag. Himla skönt, men dagen gick alldeles för fort. Kändes inte som att jag hann allt jag skulle hinna. Men det gjorde jag. Dock krånglade sidan vi beställer kläder från, så jag skall se om jag kan sätta mig när Algot somnat. Behöver mer byxor till jobbet och även underställströjor. 


Leo har varit så arg på mig idag. Redan när han vaknade. 😳 och det fortsatte när jag hämtade honom och i eftermiddag. Jösses..😓 tror han saknar Daniel. Daniel jobbar natt denna vecka och vi har knappt sett skymten av pappan i familjen. 😢

När jag slutat idag åker vi till blomsteraffären och köpte lite påskliljor och penséer. Leo ville ha en lila eller rosa blomma till sitt rum och det Dick han. Jag hade ju hoppats på att han skulle välja en fin orkidé, men han valde en jäkla saintpaulia.. 😑 men men.. han tyckte den var fin och det är ju han som skall ha den, så jag fick ge med mig.. 

Idag har mitt facebookflöde varit översvämmat med bilder och videos ifrån kembomsattacken. Jag vill inte se sådant. Barn som tippar efter luft och håller på att dö eller på barn som ligger livlösa på en hög. Räcker med att få det förklarat för att man skall försåt hur det måste se ut. 😢 

Nu blir det halv 8 hos mig. Lite trevligare att titta på än Facebook just nu.. 

Ha en go kväll! 


Missär..

Vad fan händer i världen?! 

Kemgasattack i Syrien som skördade flera, oskyldiga barns liv. Jag har ni sett massa hemsk bilder på "högar" med döda barn. Bilder jag gärna hade sluppit. Vem i helvete kan med att göra såhär och leva gott med det på sitt samvete?! 
Varför i helvete skall man hålla på att kriga på det här viset och vad fan är syftet?! 

Hela jävla världen är drabbad just nu. Människor flyr sina hem, huvudstäder i andra länder blir attackerade av IS och vi står här och bara tittar på. Det verkar inte som att det går att stoppa..? 
Hur gör man för att stoppa detta?! 

I Sverige, i en skola, "sorterar" man pojkar och flickor på skolbussarna. Det är muslimska pojkar och flickor och skolan är muslimsk. För det första tycker jag det är sjukt satt vi i Sverige har en sådan skola.. för det andra är det helt sjukt att man gör på detta vis och sedan förnekar att man inte visste om detta. 

För en gångs skull så håller jag med något Stefan lövfen sagt:

"I Sverige håller vi inte på med sådant. Här åker flickor och pojkar, män och kvinnor tillsammans!"

Kunde inte sagt det bättre själv!  

Jag är så långt i från en feminist man kan vara, men kvinnorföetycket måste bort! 

Det var någon "smart" feminist som tog på sig en slöja för att hedra kvinnorna med slöjor, för girlpower liksom. För att visa motstånd mot männen. Då undrar jag vad för motstånd hon och de andra kvinnorna gjorde genom att ta på sig en slöja?! 😳 
Jag hade tagit av mig den för att få effekt.. men men.. 

Nej.. hela jävla världen känns som en missär just nu. Bara en jäkla massa elände. 

Nej.. nu skall jag försöka lägga Algot och sedan ta en snickers... 


Fint väder och schizofreni.

Jobbat 6-12 idag. När jag slutade sken solen som aldrig förr! Dock däckade jag när jag kom hem. När jag vaknat så gick vi ut. Daniel jobbar natt denna veckan så han vaknade precis när vi kom hem. 

Fick lite färg. Jag älskar solen! 😍 

Tusse (kaninen ) fick komma ut ur garaget nu. Skönt för honom. 

Jag lagade middag och efter middagen åkte Daniel och jobbade. 

Att vara förälder är som att vara schizofren.. 
ena stunden älskar man dem över allt annat och är glad och lycklig för att bara några sekunder senare blir gråhårig, arg och trött.. och så håller det på så. Två kvällar i rad har det vart bråk vid läggdags. 
Än sover dem inte och jag orkar helt enkelt inte bry mig. Efter massa hot, gap och skrik så håller de fortfarande på. Så länge de är i sitt rum så får det vara så. 

Sedan kommer det se ur såhär:


och då kommer man undra hur i hela friden man kan vara arg på dem.. de fina små trollen. 


Har bakat brownies i eftermiddag. 
Dem skall vi äta imorgon efter dagis. Hoppas det är soligt så vi kan sitta ute! 😍 

Ha en go kväll! 


RSS 2.0