Snurrig och dramatik dag

Jobbade 6-11:45.en väldigt bra dag på jobbet. Vart på strålande humör.
Efter jobbet bytte jag om och gick och tränade. Körde ett kort men intensivt pass.

Efter gymmet gick jag tillbaka till jobbet för att handla. När jag skulle betala hade jag tappat bort mitt bankkort och mina glasögon. 🤦🏻‍♀️
Bankkortet låg i bilen. När jag skulle betala hade jag myntfacket öppet och tappade ut massa mynt över hela golvet, köpte frimärken och tappade dem på golvet. 😂🤦🏻‍♀️

Efter detta fick jag åka tillbaka till gymmet och i skåpet låg mina glasögon. 👍🏻

I eftermiddags så började jag baka och hörde hur ungarna började smälla i dörrarna. Jag hann inte säga till dem innan Gillis började gråta. Tvåå fingrar hade hamnat i kläm och det såg riktigt illa ut. Daniel blev så rädd och tyckte det var så otäckt att tårarna började rinna. 
Tröstade Gillis så gott jag kunde, sedan ringde jag 1177 som sa att jag skulle åka in. 
Doktorn tyckte det såg fint ut och han rörde fint på fingrarna. Vi skulle hålla koll så han inte blir lila/blå. 

Daniel fick baka klart, ungarna är nu lagda och jag skall lägga mig och läsa. 
God natt



Helgen

I lördags åkte jag och barnen ner till Småland och firade min farmors födelsedag. Vi åkte över dagen så det blev en lång dag, men det var det värt. Träffade farmors granne (tror jag) som jag inte sett på gör länge och har heller inget minne av hur dem ser ut. Hon tog mig varmt om handen och släppte den inte. Hon var verkligen glad att se mig och sa att hon inte sett mig sedan jag var sååå hääär liten och höll handen en meter över marken. Trodde jag var för gammal för att höra den kommentaren. 😂😂🙈 På söndagen åkte jag och barnen tillsammans med Pernilla och hennes familj till Kungälv och barnens dag. Fy fan vad kallt det var! Trodde jag skull frysa ihjäl! Vi avslutade dagen med middag på mc Donalds. Barnen var nöjda med dagen och somnade som små grisar på kvällen. Idag har jag städat hela huset samtidigt som Gillis har kört något jäkla rejs. Hällt ut salt på bordet, kom med toaborsten, klämt ut hudkräm på golvet, hällt ut en skål med vatten över hela köket, kletat in sig med fotkräm och min nagelbandsolja. Ja, detta är bara några av de bus han hittat på. Helt slut är jag nu. Skall duscha och läsa lite bok.

Hemresa

Då sitter man på bussen som tar oss till Larnaka och flygplatsen. Veckan har varit magisk. 

Jag drog på mig en urinvägsinfektion. Så illa att jag kissade rent blod. Typ.. fruktansvärt ont. Efter lite googlande om huskurer, så lyckades jag bota det själv med myclet vatten, tranbärsjuice och Ipren. Igår sa mamma att jag skulle fortsätta med Iprenen för annars kan det komma tillbaka. Jag struntade i det och nu kissar jag blod igen och har ont. 🤦🏻‍♀️ nåja.. det går över. 

Har inte tagit så mycket kort, för vi har bara varit på hotellet. Jag har lagt mig runt 22-23 varje kväll (21-22 för er) och vaknat 8 varje morgon (7 för er).
Bara solat och badat i massor. Har sovit som en gris på nätterna. 👌🏻

Skall bli skönt att komma hem till familjen. Men hade kunnat stanna två dagar till. 

Hit kommer jag definitivt tillbaka! 

Ett lugnt och skönt hotell med fantastisk personal och helt ljuvlig mat! 

Tack för den här gången Cypern! Vi ses igen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Cypern

Alltså hur gött har vi det inte då? 

Resan hit var ju dock lite jobbig. 
Började med att mamma kom ich hämtade mig 2:30 istället för 1:30. Så jag gick upp för tidigt. 
Sedan fick jag köra. Vi hämtade lillebror som bir i Göteborg och åkte sedan till Landvetter. Dit kom vi allldes för tidigt. 😂 
Planet skulle inte lyfta förrän 7:30.

Men planet visade sig vara försenat. Så vi lyfte inte förrän 8:15. 

På planet var det as varmt, en miljard barnfamiljer med gråtande småbarn och äcklig mat. 
Trodde aldrig jag skulle komma av. 

När vi väl landat så fick vi vänta en stund på att planet skulle kunna parkera på sin plats. För det var ett annat plan i vägen. 

När vi väl kom av planet skulle man själv läsa av ett pass i en automat samt fotograferas. Jag lyckades (såklart) inte få till detta och nekades. Jag fick då ställa mig i en kö hos en arg tullpolis. Men jag fick komma in i landet som tur var. 😂👍🏻

Sedan skulle vi leta upp vår buss. Det var 34 grader när vi kom ut. Vilken shock! Det är ju några graders skillnad mot 5 till 34. 😂

Bussen var sjukt varm, men resan gick fort. Vi var första stoppen. Resan med bussen skulle ta 50 min med det kändes som 30 min. 

När vi kom fram stod det ett gäng i från personalen som bjöd på champagne och tog med baget upp på våra rum. Vi bor vid den lugna poolen och kan i princip bara öppna dörren och hoppa i plurret. 

Maten på detta all inclusivehotell är så magisk. Inte alls som på alla andra. Dessa kockar verkar älska att laga mat och gör det med bravur. 

Mina kollegor sa att jag skulle skita i pointsen och bara äta. Och det gör jag till viss del, men grejen är den att jag älskar mitt nya liv med mina matvanor. Här finns fantastiska sallader och grönsaker med gott protein till. Så jag behöver liksom inte synda. Visst har jag smakat efterrätter och druckit alkohol, men under kontrollerade former så att säga.

Idag blir det inte så mycket bilder. Solen bränner och det är ca 34 grader. Svetten rinner så det är dags för ett dopp. 

(null)

(null)

(null)


Emaus och bröllop

Idag åkte jag och en kollega till emaus som ligger i Uddevalla. Barnen hade så kul och Gillis lyckades också att trilla i en hästbajs. 😂👍🏻 
Vi fikade där och efteråt åt barnen BK. Jag åt en banan och drack kaffe. Smakade lite på Gillis pommes. Vi köpte lördagsgodis och när vi kom hem så fick barnen duscha och sedan äta godis. 

Jag har städat och börjat ta fram kläder inför resan. 
Skall alldeles strax stryka och börja packa. 

Vad är det med våra vänner?! 
Igår var det ett par som helt plötsligt poff hade gift sig!  Det är tredje paret nu! 
😂😂😂 i smyg! 
Vad sjutton?! 

Nåja.. alla gör vi olika.. 🙈





Cypern

Nu är det två dagar kvar att jobba, sedan är det semester! 
Jag åker till Cypern med mamma, hennes man och mina syskon. Skall bli så skönt! 
På söndag natt (natten mot måndag) kommer mamma och hämtar mig. 

Jag längtar ihjäl mig! 
Imorgon skall jag ta fram resväskan och vädra den. På fredag skall jag tvätta upp det sista och sedan börja packa. 

Idag har jag jobbat 9-18. Tiden bara swishade förbi så vart det dags att gå hem. 
Skönt när det är så. Då vet man att man haft att göra. 

Snart är det dags för sängen. Är supertrött. Jobbade förra måndagen, var ledig förra tisdagen, jobbade sedan ons-mån och var ledig igår (tis) och jobbar till fredag. Så på 12 dagar har jag haft två ledig dagar och dock inte på raken. 😴

Idag bytte jag skjorta på jobbet. Jag hade 44 i byxor i julas och 42 på skjortan idag har jag 38 i byxor och skjorta. Förstår ni hur mycket jag tappat?! 
Har dock stått still på vågen i tre veckor. Eller jag har gått upp 600g. Men kroppen tappar ju ändå i centimetrar. Så något händer ju. 💪🏼

Hundbajs

Jobbade 6-11:45. Gick och tränade och åkte sedan och hämtade barnen. 

Väl hemma gick jag en runda på gården och plockade upp hundbajs, så barnen kunde vara ute.
Efter det gjorde jag en latte och skulle sätta mig ute i solen. Då kom Gillis med två nya bajskorvar i handen. Att jag inte dog. Jag flög upp och rusade fram och skakade loss bajsarna ur händerna på honom och tvättade hans händer. 
Sedan släppte jag lös honom på golvet. Jag gick ut för att plocka upp bajsen och ser att någon trampat i det. Rusade in i ren panik och upptäckte att det var Gillis. Det var bara att tvätta han fötter och städa där han gått. 

Jag gjorde en ny latte och efter det sanerade jag hela huset. Städade i tre timmar! 😱 

Nu är det så rent och fräscht här hemma. 

Idag blev det tacos till middag. 
Barnen och Daniel är lagda. 😂 jag sitter nu äntligen i soffan. Blir en tidig läggdags för mig idag. Skall jobba 6-14 imorgon. 

Ha en fin kväll. 


Dagens träning

Idag körde jag ben. Så gött. Älskar att jag hinner och får träna innan jag hämtar barnen. 😍👌🏻 det gör att jag iaf får till träningen 3ggr/vecka. 

(null)

(null)

Har bakat idag, till jobbet. Det blev chokladbiskvi i långpanna. Hoppas den skall smaka. 

(null)

Barnen är lagda och nu blir det lite räkor. 

Over and out. 

Stark eller svag?

Idag var jag på gymmet en sväng innan jobbet. Körde armar och axlar idag. Kroppen är bra rolig den.. 

Körde en övning, svårt att förklara, men då klarade jag bara 2kg i varje hand. Mer än det så tappade jag tekniken och det blev alldeles för tungt. 
Sedan gjorde jag en annan övning och då klarade jag 10kg i varje hand utan problem. 

Sedan en tredje med bara 5kg och en fjärde med 4,5. En femte med 18 kg i varje hand. Visst är det märkligt hur olika stark man är i ungefär samma kroppsdel beroende på övning..? 
I måndags körde jag ben. Träningsvärken idag pratar vi inte om. Imorgon är det dags för ben igen. 

Får till 5, kanske 6, dagar med träning denna veckan. Helt ljuvligt. 💪🏼

(null)


RSS 2.0