23 januari

En himla tråkig helg. Fredagen vart mysig. Vi gick ut och gick efter jobbet. Leo fick cykla lite. 


På lördagen vart allt som vanligt fram till lunchtid ungefär. Leo blev varm och helt plötsligt låg han i 40 graders feber. 🤒 jätte tråkigt.

Så resten av lördagen satt jag med honom i soffan. 

I igår (söndag) så åkte jag och Algot till torget. Vi handlade lite och kikade i affärer. Jätte mysigt.

Idag vart det jobb igen. Algot fick vara på dagis och Leo var hemma med Daniel. 
Ingen feber idag, men han såg riktigt sjuk ut när vi kom hem, så han får vara hemma imorgon också. 

Efter middagen idag gick jag och lade mig en stund. Har vart vaken sedan 01 inatt. 

Då vaknade jag av det knackade på dörren, men trodde det var Daniel som busade med barnen. Barnen ropade kom in och en tjejröst sade: 
"Hallå?!"

Jag försökte identifiera rösten och jag kände igen den. Tänkte att det var grannen längst ut mot vägen. Och låg kvar. 
Hörde att barnen sade att jag sov och att pappa grejar och så hämtde de Daniel. 

Jag låg yrvaket kvar och så kom barnen in och hämtade mig. 

I hallen stod en polis. Jag reflekterade inte vem det var och började undra vad polisen gjorde i vår hall..? 
Då såg jag att det var Anna, en gammal klasskompis jag inte träffat på ett tag. 
Jag blev verkligen jätte glad och kastade mig i armarna på henne. 💕
Jag skall säga att jag var lite chockad. 
Daniel blev så glad. Han och hon var ändå väldigt bra vänner på gymnasiet. Skulle nog säga bästa vänner. 

Barnen tyckte iaf att det var såå coolt. Och Algot blev ledsen när hon behövde åka. Det visade sig att hon jobbade i Stenungsund. Det hade jag ingen aning om för hon hade flyttat till Växjö. Men nu kommit "hem" igen. 

Dem fick ett larm och åkte iväg med blåljusen. 

Det roliga var att Daniel hört sirenern när de kom, men trott att det var grannen som åk in i ambulans (hon är gravid, men skall inte ha förrän i början på mars). 

Vi fick sms av grannarna som trott att det hänt oss något. 😂🙈 
Fick förklara att de busade med barnen och därför kom dem med blåljus och siren. 

A, detta var riktigt roligt och hoppas hon kommer snart igen. Och nästa gång får hon ta med kollegan in så sätter jag på en kopp kaffe. 

Men Gud som jag skämdes när de åkt. 
Ibland är vi litet lata och när vi tömt alla soptunnor i huset så ställer vi dem på trappan och tar med oss dem nästa gång vi går till bilen. Vi har tre soptunnor och en kompost. Och gissa vad som stod på trappen när hon kom..? 😂😂🙈 en hel soptipp. Och inne låg täcken i soffan och skorna låg huller  om buller i hallen och i vardagsrummet hängde tvätt. Sådant här mår jag så dåligt över att visa!! 😱😱😱 

Nu sover barnen och vi funderar på att titta på en film. 

Ha en mysig kväll! 


17 januari

Vilken natt... jag vaknade klockan 02 och behövde kissa. Då vaknade Algot av att han hade kissat igenom. 

Fick byta på honom och i sängen. Lade mig igen vid 10 över två ungefär. Då satte Leo sitt eget saliv i halsen (han sov mellan mig och Daniel) och började hosta. Han kräktes. 
Efter att ha duschat ungen och städat så lade jag och Leo oss i hans säng. 
Jag somnade aldrig om. Vaknade så fort han svalde lite hårt. Vi är förkylda och slemmiga i halsen. Men han kröktes inget mer. I förebyggande syfte så vabade jag idag. Han har härjat, lekt och ätit som vanligt idag. Så jag tror ju inte att det är magsjuka utan att det var för att han satte l halsen. Men vi åker till dagis på torsdag istället. Då har han inte gjort ngt på 53h och han åt som vanligt med en gång. Om det nu inte händer något annat. Vilket jag verkligen inte hoppas.

Jag har ägnat dagen åt städning och tvättning. 

Vilat har jag också försökt göra.

Barnen är lagda och vi kollar på farmen. 

Ha en go kväll! 


9 januari

Idag jobbade jag 6-13. Det var lite kaos då en var sjuk. Eller ja... många är sjuka på jobbet. Går någon jäkl dubderförkylning. Och en av min avled sjuk och då blev det lite kris, men det löste sig ändå. 


Pappa och William kom en sväng. Barnen blev överlyckliga av paket och julklappar. 

Nu ligger de till sängs och jag är helt slut. 
Daniel har börjat jobba i Borås! 😩😩😩 fy sjutton för det!! 

Imorgon skall jag hämta mina glasögon! 😍 
Spännande!! 


8 januari

Leo fyllde 5 i fredags. Tiden går så himla fort! 

Jag hänger inte med! 
Femårstrotsen kom som ett brev på
Posten. Herregud som Leo har hållit på i helgen. Men men.. det går väl över. 
Idag har vi haft barnkalas för honom. Himlandes blev det. 👌🏻 lite exalterade barn, men så blir det ju. Tror att barnen hade superkul! Och Leo var så nöjd med alla paketen. 👌🏻👍🏻

Daniel har tyvärr jobbat hela helgen. Skittråkigt, men vad skall man göra..? Bara att gilla läget. Nu har han kommit hem iaf och jag känner mig hel igen. När han inte är hemma mår jag inte bra. Jag blir rastlös och vill bara lägga mig och sova gills han kommer hem. Jag har så himlat tråkigt när han inte är hemma. Han är ju en del av mig så det är ju inte konstigt att man känner sig lite tom utan honom. 

Men nu skall vi snart se farmen och ha en myskväll. ❤


4 januari

Jag är lite lätt ofokuserad just nu.. Leos 5-års dag närmar sig med stormsteg. Jag skall hinna stöda, baka och fixa paket. Samtidigt som jag skall jobba. Får inte slltid ihop det känner jag. Igår bakade jag superkoda kakor. Dem pt Daniel av när han kom hem inatt så idag fick jag baka mer så det räcker till på fredag och söndag. 

Skulle bakat dammsugare också, men dem blev så äckliga att jag fick kasta dem. Köpte med mig jäst hem igår så jag kunde baka bullar. Fick med mig jästen hem, men nu är den borta! 😳 så jag provade med torrjäst istället, men degen vägrade jäsa. Den åkte i soporna. Så jag ger upp vakanser för idag. Nu skall jag vara smäla choklad och ringla över kakorna. Det kan man ju inte misslyckas med iaf. Jösses... 
får ge mig på bullarna och tårtan imorgon. 

Efter chokladringlandet skall jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig med en bok. Daniel jobbar inatt och barnen är lagda. Jag är helt slut. Är ruskigt trött nu för tiden. 😓 det är nog det tråkiga vädret... 


1 januari

ytterligare ett år har gått. Bara swischat förbi. 

2016 var ett år med mycket sjukdomar, nya utmaningar och lite annat smått och gått.

Men detta med sjukdomar; jag har aldrig vabat såhär mycket och jag själva har aldrig varit sjuk så såhär mycket som 2016. Halsfluss, vinterkräksjukan, några rejäla förkylningar med feber, magkatarr har jag fått uppleva några gånger och ont i livmodern. 

Så vi hoppas på att detta blir ett friskt år! 🙏🏻

Nyårsafton var trevlig en liten stund. Pernilla med barn och man kom. Men åkte hem tidigt pga trötta barn. Och Leo och Algot var väldigt bråkiga. Himla pinsamt! 😱😳😓 
När Pernilla m. Fam. åkt så LAS evi barnen, jag tog på mig pyjamas och tog täcket till soffan och kollade på tv. Det tog inte lång tid så somnade jag och vaknade och somnade om, om vartannat fran till 00-slaget. Sedan hoppade jag i säng. 

Jobbat idag. Vi har inte öppet i restaurangen på söndagar, men idag gjorde vi ett undantag och körde bara pizza. Det var väldigt lugnt. Nästan så det inte var någon menig med att ha öppet. Så jag passade på att städa och rensa rejält!
Det var ju dubbelt betalt idag och det blir ju supergoa pengar! 💰💰

Snart är det läggdags och jobb 6-14 imorgon. 

Sov gott på er och god fortsättning! 


RSS 2.0