Arg

På riktigt! 

Har ALLTID lämnat barnen på OB-tider eftersom att jag och Daniel har jobbat just OB-tider. Det är liksom därför ungarna går på just det dagiset. 
Har ALDRIG varit några problem ned kommun eller dagis. NU helt plötsligt; då är det problem med att lämna 5:15, jag har inte fått godkänt att lämna så tidigt förrän 9/10. Jag börjar jobba igen 27/8. Vart fan skall jag göra av ungarna då? Betalar kommunen för förlorad arbetstid? 
Jag har inga dagar kvar. Har vart tvungen att ta fullt, dom tur är har jobbet gjort att jag kunnat dryga ut dagarna, men nu när vi tog ut dubbeldagar så fick inte Daniel ta av sina 90 dagar han måste få utan jag fick lämna över ytterligare dagar. Så nu vart det tomt. 

Men förlåt, glömde ju att vi just nu lever i ett samhälle som vill att vi skattar bort allt för att andra skall gå på bidrag. Det är ju dumt att jobba. Bättre att gå hemma och drälla. 


Det är fan kanon! 

Inte alls bitter... 

Länge sedan

Ja. Nu vart det ju ett tag sedan jag skrev. Varit fullt upp. Nackdelen med att vara avdelningschef/ansvarig. Man jobbar liiite för mycket. 😬
På midsommarafton hade jag sovit 1,5h på ett dygn, så när jag slutade jobbet (en timma senare än planerat) så kom jag hem till svärmor, somnade på två sekunder, blev väckt och käkade sill och potatis och direkt efter somnade jag igen. 🤦🏻‍♀️ 
På kvällen spelade vi kubb när ungarna somnat.
Jag åkte hem sent för att få ostörd sömn. 
Somnade direkt när jag lade mig i sängen och vaknade så in i helvete trött klockan 9:30 av att Elsa slickade mig i ansiktet för att få komma ut och kissa. När sjuttsingen sov jag till 9:30 senast?! 

Men efter det gick jag upp och lade mig i solen och solade hela dagen. 
Daniel kom hem en sväng för att packa för barnen och på söndagen (igår) åkte han och svärmor med flocken till Idre. Så jag är ensam hela veckan. 
Det är så skönt. Speciellt nu när jag har så mycket på jobbet. Börjar 05 på morgonen och jobbar gärna över. 
Men det är kul när dagarna går fort. Älskar ju mitt jobb. 
Men jag skall erkänna att jag är lite sliten. 


Idag när jag kom hem putsade jag fönstrena på utsidan. Tar insidan en annan dag. 

Skall försöka greja så mycket jag kan hemma nu. 

Nu ligger jag och Elsa och solar. Jag borde laga mat, men inte kul att laga mat till sig själv. Blir nog en köttbit och lite sallad.

Har börjat tänka extremt mycket på vad jag stoppar i mig. Skall se hur mycket jag kan tappa på en vecka. Var ute och gick/sprang igår. Känns i benen idag. Imorgon skall jag ut och springa igen. 
💪🏼 

Ha en fin kväll alla! 

Kärlek!!

Ja, då har min lilla lus gått och gift sig. Så jäkla paff blev jag. Och ja.. liiite besviken. Jag hade ju velat vart med och framför allt vetat. Men av Facebook att döma så gjordes allt i största hemlighet och INGEN visste. Helt galet. 😂 
Men man gifter sig för sin egen skull och då skall man göra som man själv vill. 👌🏻
Jag hoppas ju på en liten fest? 😂😘 
Är ändå så glad för deras skull och så glad att hon hittade Mikael ❤️ 

All kärlek till dem! ❤️ 🍾🥂 💍 

Vätternrundan

Ja, man tog sig runt denna gången också! 
Nu fick vi inte en grymme-tid. Men med tanke på hur lite vi tränat så var vi så duktiga. 
Jag kände mig stark runt hela resan. Riktig gött! 
Jag cyklade ifrån Daniel och Malin de sista två milen, men kände att vi skulle i mål allihop tillsammans, så jag stannade och väntade på dem. 

Nästa år skall vi försöka ta oss runt under 10h. Så träningen börjar nu. Fiffi och c.o skall bara läka först. Man sätter sig inte på cykeln dagarna efter. 😂🙈 

Lite lätt stel i benen på jobbet idag. 😂 
Man har inte sovit så mycket de senaste dygnen, så energin går på lågvarv. 
Denna vecka är det kaos på jobbet. Midsommarveckan = hög försäljning. 

Studenten

Tänkte blogga en del i Motala, men mottagningen har vart sådär. Så det gick inte så bra.

I onsdags tog lin lillebror studenten! 
Han var ju typ 12 nyss! 

(null)

Nu är han vuxen. 
Det var en trevlig mottagning. Synd att jag behövde åka hem så tidigt. 
Grattis igen käre bror!! ❤️

Vila

Idag har vi gått på byn. Inte gjort ett skit. Man bara går och väntar på att få starta. I förrgår hade jag mensvärk-deluxe. Och nu har jag mens. Den kom jävlogt lägligt. 🤦🏻‍♀️ eftersom att jag inte haft mens på en månad hoppades jag på att den var borta vilket är syftet med spiralen. Men vi får väl se vad som händer längre fram. Kan ju at upp till 6 månader innan den funkar som den skall. 

Nu är det vila-dags innan start.  

Motala

Nu är vi på plats. Tält och förtält är uppe. Vart och hämtat nummerlappar. 
Jag och Malin hittade en godisbutik på vägen! Rena himmelriket! 

Så nu efter middagen sitter vi med godis och annat gott. 

Känner mig rätt hoppfull ändå. Känns bra. Inför rundan alltså. 

Det blidde ett inlägg idag. 
(null)


Shopping

Spöregn hela dagen. Det behövdes även om jag gärna haft 30 grader och sol. 
Daniel åkte och hämtade stål han beställt till trädgården och jag tog med mig min flock till torget och skulle köpa sandaler till Leo, byxor till mig och byta lite kläder till Gillis. 
Daniel hade köpt gör fina kläder till Gillis i strl. 80. Dem är lite stora, men skall han kunna ha dem ett tag så bytte jag dem till 86. 
Nåväl... vi började på H&M och där ballade det ur med en gång. Barnen sprang mellan kläderna och villa dra i dockorna. Jag vart heeel galen redan där.
Sedan drog vi vidare till kicks. Där ville Algot lukta på parfym, jag sade nej och förklarade för honom klart och tydligt varför, att inne i denna butik var man tvungen att gå försiktigt och inte röra. 
Jag gör det ändå sa han och två sekunder senare hör jag ett krasch! Då har han vält två parfymer ner i golvet och det låg glas och parfym över hela golvet. 🤦🏻‍♀️ det luktade horhus i hela butiken och även på Algot sedan. 
Leo väntade utanför med barnvagnen. 
Bad om ursäkt och skämdes ihjäl! 

Sedan gick vi till Ginatricot. Där skulle jag prova en kjol och några linnen. Barnen sprang runt och talade om för mig att jag är fet. Så hela butiken hörde. Tack liksom.. jag vet inte om jag kunde bli så mycket argare än vad jag var. 

Sedan gick vi till scorett. Där vad dem sååå duktiga, för där fanns det leksaker. Och när jag bad dem plocka upp leksakerna, så gjorde dem det utan protest. Butiksbiträdet berömde dem så mycket och även jag. Vi gick vidare till eurosko. Där vart det med highlife, men det gick över fort för Leo fick välja sandaler. 

Sedan gick vi till Lindex och där sprang dem också runt. Framme vid kassan tog Leo och tittade på en sådandär grej man målar nagellack på så man kan se hur lacken ser ut. Förstår ni vad jag menar? Den tappade han i golvet så den gick sönder. Men den gick tydligen att laga. 

Efter det åkte vi hem. Arg som ett bi var jag. Nu har barnen surfplatteförbud på obestämd tid. Gärna hela sommaren om ni frågar mig. 

Har städat hela huset idag och bäddat rent alla sängar. Nu är barnen lagda. Gillis sover, men Algot och Leo fortsätter bråka. Nu har jag stängt av öronen. Tänkte ta mig ett knäckebröd eller två. Det blir man väl inte fet av? 

Over and out.. 

Träning

Nu närmar sig Vätternrundan med stormsteg. Vart enda träningspass känns så tungt nu. Det blir liksom tvingad träning. 😕 igår cyklade jag 4,5 mil. Det gick väldigt bra med tanke på blåst. Jag är stoll över mig själv som ändå är rätt stark. Har verkligen blivit duktig och detta är nog mitt bästa cykelår, resultatmässigt. Men jag har cyklat alldeles för få mil, så är lite orolig inför loppet, men det skall nog gå. 
Det skall bli skönt när detta är över. Då blir det mer varierad träning. Cykling när det är gott väder, gymmet och lite löpning. 👌🏻 det gillas! 

Back on track!

Då har man gjort sin första arbetsdag. 
Så kul! Dagen sa bara swish så vart den över. 

Igår vart det en liten kick off med jobbet. Vi spelade brännboll och spelade kubb. Åt gott. Så kul! 
Tidigare på dagen så åkte jag och ungarna till stranden med pillan och hennes barn. 

Det var en helt fantastisk dag! 

Har vart hos frisören idag. Klippt och färgat. 
Men det blev inte som han ville med färgen. Han skulle lägga i koppar i topparna, men färgen fäster inte och har inte gjort det senaste. Jag har något som kallas glashår. Finns inget som fäster riktigt på sådant hår. Inga produkter och färger som är lite "svårare" som typ lila, koppar, blått, rött och så vidare, rinner liksom av. Men det har vart extremt det senaste. 
Han skulle luska lite i detta och se om han kunde får tips och knep på hur man gör med lite "svårare" hår. 

Så jag fick med mig en förginpackning som jag skall använda istället för balsam när jag duschar. 

Nu är klockan mycket (22:42) och klockan ringer 4;40, så nu kryper jag till kojs. 

RSS 2.0