29 mars

Dagarna susar förbi. I fredags jobbade jag till 15:15. Men jag minns knappt vad jag gjorde.. 😳 Ă„kte hem, lagade mat och plockade undan. Somnade runt 8 pĂ„ kvĂ€llen, i soffan. 🙈

I lördags sĂ„ Ă„kte vi till svĂ€rfar och Ă„t middag. Kom hem sent pĂ„ kvĂ€llen. Lade ungarna i sĂ€ng och kollade pĂ„ film. 

I söndags kom Malin hit och vi drog ut pĂ„ en cykeltur. Det blev 4,5 mil lite drygt. 
PĂ„ kvĂ€llen blev det thaimat. 
Kollade film pÄ kvÀllen.

I mĂ„ndags sĂ„ kom svĂ€rmor tidigt pĂ„ morgoen och hĂ€mtade barnen. Jag och Daniel drog till Ullared och gekĂ„s. Köpte en hel pĂ„se med klĂ€der att ha pĂ„ dagis. TvĂ„ pĂ„sar leksaker. SlĂ€ngde en hel sopsĂ€ck med massa som var trasigt och inte anvĂ€nds lĂ€ngre. 
 
Idag vart det jobb igen. Gick in i nĂ„got stĂ€d-mode och har plockat, pillat och stĂ€dat pĂ„ jobbet. 
Dagen gick extremt fort idag. NĂ€stan lĂ€skigt fort!! đŸ˜±

Efter jobbet drog jag och barnen tillbaka och handlade lite nya muggar och glas till jobbet. 
Skall bestĂ€lla nya brickor och soppskĂ„lar. Kul med nytt!! 😍


Nu har barnen somnat och jag skall hoppa in i duschen.
Ha en trevligt kvĂ€ll! 


24 mars

Denna veckan har varit riktigt tuff. 
I söndags eftermiddags sĂ„ hoppade en förkylning pĂ„ mig. Den har blivit vĂ€rre för var dag som gĂ„tt och jag har varit riktigt dĂ„lig rent ut sagt. Men tror ni jag stannat hemma frĂ„n jobbet? Nej.. Johanna hon kör pĂ„ som (nĂ€stan) vanligt i hopp om att bli frisk. 

IgĂ„r sade kroppen stopp. Jag fick ont i lungorna och var andfĂ„dd för varje steg jag tog. ÄndĂ„ masade jag mig till jobbet trots att rösten var borta och febern framme. 
Efter lite mer Ă€n halva dagen sĂ„ sade min chef att jag skulle Ă„ka hem och lĂ€gga mig sĂ„ att jag kanske orkade med (morgon)dagen. 
Jag gjorde som han sade. NÀr jag kom hem lade jag mig i soffan och dÀckade. Vaknade och hÀmtade barnen, satte pÄ film Ät dem och somnade i soffan. Totalt slut var jag och super dÄligt mÄdde jag.
Daniel bönade och bad om att jag skulle vara hemma idag, men jag Ă€r sĂ„ jĂ€kla enveten sĂ„ jag Ă„kte till jobbet Ă€ndĂ„. Mycket bĂ€ttre mĂ„r jag idag. Lite andfĂ„dd och lite huvudvĂ€rk. Men mycket piggare och frĂ€schare. 
Dagen har rusat förbi. Jobbade över ca en timma. 
Imorgon jobbar jag sista dagen för denna veckan sedan Ă€r jag ledig i tre dagar. Tre vĂ€lförtjĂ€nta dagar. 

Hoppas morgondagen gĂ„r lika fort. LĂ€ngtar efter lite ledighet. 

Vad gör ni i pĂ„sk?  

20 mars

Dagarna flyger (som sagt) förbi. Har varit vĂ€ldigt mycket jobb. LĂ„nga dagar med högt tempo. 
Vilket jag egentligen gillar. 
Men börjar nog nĂ€rma mig 200 jobbade timmar denna mĂ„naden. Blir fint nĂ€r lönen kommer! đŸ˜‚đŸ‘đŸ»

I onsdags tog jag min första cykelpremiĂ€r. Det blev 2,4mil. 
Himla skönt! 
Idag cyklade jag för andra gĂ„ngen 3,3 mil. 

Vilket vÄrvÀder vi haft idag.

Storhandlat har vi gjort idag. 
En riktig familjedag. 
Imorgon Ă€r det en ny arbetsvecka. 
TvĂ„ möten imorgon. 
Förhoppningsvis hinner jag med ett gympass imorgon. 

Det blev ett snabbt inlÀgg idag.

Ha det! 

14 mars

Hejsan! 

I lördags hade vi ett litet kalas för mig. Fick fina lyktor, blommor och en tvĂ„l vars doft sprider sig som en vacker blomsterĂ€ng en varm skön sommardag i badrummet. Ja, ni förstĂ„r min metafor.. 

Jag storstĂ€dade innan gösterna kom. Det vara bara Daniels mamma, mormor och morfar. 


IgĂ„r blev det ett snabbt pass pĂ„ jobbet. 5:45-10:50. Efter det drog jag till gymmet och sedan sov jag bort hela dagen. 😂🙈

Idag Ă€r det min lediga mĂ„ndag. Jag skulle vart pĂ„ möte och sedan sitta med kökschefen och planera vĂ„ran sommar, men han kunde inte och dĂ„ kĂ„nde jag att jag det kĂ€ndes onödigt att Ă„ka in till jobbet för 30 min. Typ.. 
Dagen började iaf med att vi vaknade i lugn och ro. Algot fick Ă„ka till dagis, Leo och jag drog till BVC och gick pĂ„ 4-Ă„rs kontroll. Den klarade han fint. Han vĂ€ger 20,3kg och Ă€r 106,5 cm lĂ„ng. Han ligger nĂ„gon millimeter över strecket för övervikt sĂ„ enligt hans BMI Ă€r han för stor. Jag kĂ€nner att jag skakar av mig det, för Leo Ă€r inte tjock. Inte ens en tendens att vara det. SĂ„ vi skulle dra ner pĂ„ hans mat. Är han mer hungrig skall han fĂ„ grönsaker istĂ€llet.. Herregud.. Helt galet..! 😳

Eftersom att jag inte skulle jobba och Algot sov pÄ dagis, sÄ Äkte jag och Leo och kÀkade lunch. Det var mysigt.

Efter det hĂ€mtade vi Algot som de fick vĂ€cka. Algots fröknar var sĂ„ förbannade pĂ„ BVC nĂ€r jag berĂ€ttade om Leos sĂ„ kallade övervikt. 
NĂ„ja.. Jag var pĂ„ utvecklingssamtal om Leo i veckan som var. Han Ă€r överinteligent. Ligger före de som Ă€r Ă€ldre Ă€n han. Men han vill ha rutiner. Man kan inte sĂ€ga; "nu skall vi gĂ„ ut." Utan han behöver förberedas. Lilla hjĂ€rtat. Han Ă€r snĂ€ll mot sina kamrater. HĂ€nder vĂ€ldigt sĂ€llan att han gör nĂ„got dumt mot sina kamrater och det var skönt att höra. En bra kompis helt enkelt. Han Ă€r ocksĂ„ vĂ€ldigt bestĂ€md om han sĂ€tter den sidan till. 😂🙈 

I eftermiddags kom kökschefen hem till oss. Vi satt och jobbade lite. Vi planerade sommaren. Det kommer bli en bra sommar. 

Jo, jag har hunnit tvĂ€tta bilen och stĂ€dat den idag ocksĂ„. KĂ€nns skönt. Dock sĂ„ lĂ€r den bli lika smutsig imorgon igen. Den skall in pĂ„ verkstad i veckan. Den lĂ€cker kylarvĂ€tska. 

Jag mĂ„ste ju svara Bladlus ocksĂ„. 
En ögonbrynskrĂ€m har man istĂ€llet för penna eller skugga. Lite som skokrĂ€m fast till brynen. 😂😂
Ja, trĂ€ningen hĂ„ller jag i. Tycker det Ă€r sĂ„ kul att trĂ€na. Nu skall jag bli Ă€nnu hĂ„rdare och fĂ„ in cyklingen ocksĂ„. 
đŸ’ȘđŸ» 
SĂ„ det blir vĂ€l trĂ€ning mer eller mindre varje dag. 

Nu Ă€r barnen lagda. Anrbetsklöderna skall hĂ€ngas upp sedan skall jag ta mig en kopp te. 
Ha en mysig kvĂ€ll! 



11 mars.

En intensiv vecka. Den har swischat förbi. 
I tisdags var jag (med jobbet) pĂ„ mĂ€ssa i BorĂ„s. Fick med mig massa gott hem. 


Efter Ă„kte jag till torget och gick in pĂ„ kicks. Fick ju presentkort av Bladlus och pengar av mamma och pappa. SĂ„ de bidrog till detta: 


En primer, ansiktsvatten, parfym, ögonbrynskrĂ€m (kan man kalla det), concealer och rouge. Fattas en maskara som skulle vart med pĂ„ bilden. 

I onsdags var det en relativt lugn dag. 

IgĂ„r; torsdag, var det stressigt. Tog bĂ„de brödet och restaurangen och var ensam till 11. Jag fixade det galant, men det var vĂ€ldigt stressigt. 

TrĂ€nade benen i onsdags. Andra dagen efter trĂ€ning brukar vara vĂ€rst. IgĂ„r kvĂ€ll började. Idag har det varit ren smĂ€rta för varje steg jag tagit. Nu sitter jag i soffan och undrar om jag kommer att komma upp..? 😂 

IgĂ„r trĂ€nade jag armarna. 
KĂ€nns inget Ă€nnu. 
Vilodag idag och kanske imorgon. 


Ha en mysig kvĂ€ll! 

7 mars

I fredags sÄ jobbade jag en lÄng dag. Jag började i restaurangen och avslutade i fisken. Efter det gick jsg till gymmet och körde ett ungt benpass. Det var riktigt skönt.
Kollade pÄ film pÄ kvÀllen.

I lördags jobbade jag i fisken. Lyckades bli klara en timma tidigare nĂ€r vi stĂ€ngde. Det var himla skönt. 
Efter det körde jag ett tungt armpass. Jag bara skakade i armarna efterĂ„t. Gött!! 

Kollade pĂ„ Melodifestivalen. 
Somnade direkt efter det. 
Det var en vĂ€ldigt intensiv vecka förra veckan. Först magsjuk, sedan en kollega som var sjuk och andra som vart lediga, sĂ„ jag har haft att göra. Men det gör mig inget. Tycker om nĂ€r det Ă€r intensivt. 
SĂ„ i söndags lĂ„g hela familjen i pyjamas och kollade pĂ„ film hela dagen. Det var riktigt skönt. Vi behövde det. Iaf jag och Daniel. 

Idag var det en lugnt dag. 
Men den har gĂ„tt fort. Jösses sĂ„ fort dagen gĂ„tt. Men jag har hunnit med allt jag skall göra plus lite till. 


Nu kollar vi pĂ„ misslyckade skönhetsoperationer. Gör intressant!! 
Efter det Ă€r det lĂ€ggdags. 

Imorgon skall nÄgra av oss pÄ jobbet Äka till BorÄs och gÄ pÄ mÀssa. Sedan skall nÄgra av oss gÄ pÄ en utbildning.
Svinkul!! đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ˜„



3 mars

IgÄr vart det min födelsedag. Jag fick blommor pÄ jobbet.


Jag blev sĂ„ himla glad! 

 En seg dag igĂ„r. Jag var inte riktigt med efter magsjukan. 

Dagen var som vilken dag som hela. Jag tvĂ€ttade och vek tvĂ€tt nĂ€r jag kom hem. Köpte hem bakelser till oss. TĂ€nkte att vi Ă€ter tĂ„rta i helgen. 

Idag har det vart en intensiv dag. En kollega var sjuk sĂ„ jag var ensam i nĂ„gra timmar. Sedan har det varit ganska mycket. 


Leo sover och Algot skall snart sova. Han kan inte riktigt slappna av pĂ„ kvĂ€llarna sĂ„ han Ă€r vaken lite lĂ€ngre. Imorgon skall jag jobba 8-18 sĂ„ lite sovmorgon blir skönt. 

Jo! Idag fick jag presentkort pĂ„ posten. Men vet inte vem dem kommer ifrĂ„n, nĂ„gon som kĂ€nner sig skyldigt? 
Det var pĂ„ kicks. 

Nu skall jag ta kvĂ€llen. 

Kram pÄ er!!

1 mars

Hej, mina vĂ€nner. 
HĂ€romdagen hade jag inte sĂ„ stor ork att blogga. Fick bli ett snabbt inlĂ€gg. Lördagsnatten och söndagen var ett rent helvete. Spyandet med mera var klart vid 6-7 snĂ„ret i lördagsmorse. Men jag hade hög feber och sĂ„ jĂ€kla ont i lederna. Jag lĂ„g och grĂ€t halva söndagen pga smĂ€rtan. Barnen fick flingor till frukost, smörgĂ„s till lunch och havregrynsgröt till middag. Lite sĂ„. Men de fick mat iaf. 
PĂ„ kvĂ€llen fick jag dricka upp halva barnens alvedonflaska för att fĂ„ i mig en vuxens dos alvedon. 

Jag sov som ett litet barn natten till igÄr.
IgĂ„r kunde jag iaf stĂ„ utan att svimma. Barnen fick riktig mat. đŸ˜‚đŸ‘đŸ» och jag började Ă€ta. 
Jag lyckades fĂ„ tvĂ€ttat en maskin med tvĂ€tt och byta barnens sĂ€ngklĂ€der. Duschade barnen. Sedan var jag helt utslagen resten av kvĂ€llen. Somnade 20:00. 

Idag har jag bara haft lite ont i huvudet och kĂ€nt mig matt. Men jag har lyckats storstĂ€da och sanerat huset. Det var lite jobbigt och jag fick lĂ€gga mig en stund efterĂ„t. 

Vi har inte vart ute sedan i fredags, sĂ„ vi tog med oss barnen ut pĂ„ en promenad till brevlĂ„dorna. Herregud sĂ„ jobbigt det var! 
Men skönt med frisk luft! 

TĂ€ckena har hĂ€ngt pĂ„ vĂ€dring idag sĂ„ jag lĂ€ngtar nĂ€stan tills jag skall fĂ„ krypa ner i sĂ€ngen! 

Imorgon skall jag tillbaka till jobbet. Ligger efter med kontorsjobb sĂ„ det blir nog en intensiv dag imorgon. Men det skall bli kul! LĂ€ngtar till jobbet. 

Hoppas eran start pĂ„ veckan har varit bĂ€ttre Ă€n vĂ„ran! 





RSS 2.0