Hinderbana och svensexa

Igår kom mamma ner  och Daniel trodde att vi skulle åka och handla det dmsists inför bröllopet. Men tji fick han! Andreas kom och kidnappade honom. De drog till stan. Handlade kläder till bröllopet, käkade middag, gick på hockey och ut på krogen. Tror de hade det svinkul. 😂🍺🥳
Det verkade som det iaf. Han var hemma vid 3 tror jag men kom inte i säng förrän 06. tror Jan somnade på soffan.

Jag själv åkte på aktivitet med jobbet. Vi körde en hinderbana på stenungsbaden. Det var sjukt jobbigt och kroppen fick verklige. Ta ut sig. Jobba till max. Men fasen så kul det vart! Lätt att jag vill göra om det igen! 🤩
När hinderbanan var färdig och vi var kladdiga efter att ha gått i ett äckligt tjärn upp till hakan, krupit i lera och ålat i sand, så hoppade vi, med alla kläder på, i havet. Satan så kallt det vart. Duschen efteråt var så skön!

Efter den aktiviteten käkade vi middag. Efter middagen vart det party! 
Men jag gick hem efter middagen. Kände att jag behöver vara pigg idag och mamma ville gärna åka hem. 
Jag får mitt party nästa helg. 🤩🥳





Nu hamnade bilderna i oordning, men det får va. 😂

Mindre än en vecka kvar till bröllpet! ❤️❤️❤️

Pust..

Fan vad bra jag är på att uppdatera!
😂🙈
Kvällen i sthlm var helt fantastisk. Vi kom fram vid 11. Gick till hotellet och lämnade av väskorna och sedan traskade vi iväg på lunch. Lunchen var supergod. Tog en kycklinghamburgare av ngt slag. Mycket god.

Efte lunchen var det fri lek. En del satte sig på en krog och några av oss gick och shoppade. Dock vek jag av och gick till hotellet och tog en lång, varm dusch. Jag hade tydligen susat förbi några manliga kollegor som satt på en krog och tog en öl. De hade vinkat, men jag hade inte sett. Det var synd. För jag hade gärna satt mig med dem. Men men.. 

På kvällen gick vi till blå hallen. 




Gör häftigt. Maten vart sådär. Men det var kul ändå. Efter hela kalaset drog vi ut på stan. Vi la oss i säng efter 04 och gick upp strax innan 08. Man kan väl säga att jag har mått bättre än vad jag gjorde i fredags. Vi åkte från sthlm vid 11 och kom hem 14. Trött som satan var jag och låg på soffan hela dagen. 🙈

Jag är så glad och tacksam över att jag fick vara med på denna resan. Så himla roligt. ❤️



VAB, gala och lite bröllop

Veckorna rullar på. Bröllopet är om tre lördagar. Brudbukett beställd, klänningen skall läggas upp och barnen skall ha kläder.

Annars känns allt klart. 

Terminens första vab har man klarat av. Gillis fick feber med snor. Värre än så vart det inte. 

Nu är man påväg till sthlm med jobbet. Vi skall på gala. Vi har blivit nominerade till Västsveriges bästa butik. Så. Jävla roligt. Så vi är ett taggat gäng som är på G upp nu. 

Försöker få ut lite mer inlägg under dagen. 
Måste bli bättre på att uppdatera. Korta och flera inlägg. 👌🏼

Nu skall jag inta min frukost. 



Bondens dag

Idag var ungarna och jag på bondens dag. Vi var såklart där med pillan och hennes barn. Det är sedan gammalt. Lusen träffade vi en snabbis.

Efter några timmar blev Gillis väldigt grinig och vi åkte hem. Barnen tjatade någåt kopiöst mycket och jag tappade humöret. Men vädret var fint. 👌🏼

Igår kom mamma hit. Gör mysigt. Vi åkte till torp och sedan skiljdes vi åt. 

I fredags efter jobbet åkte jag och fixade fransarna. Himla skönt att vakna upp make'ad liksom. 😊👍🏻


Tvättat upp all tvätt har jag gjort i helgen. 

Nu sitter jag och läser igenom alla bröllopstidningar innan de åker i soporna. 


Gillis har såklart hjälpt till att planera lite. 😬🤦🏻‍♀️

Nu är det fyra veckor kvar. Helt galet! 😍😍

Möhippa!

I lördags skulle Pernilla komma hit med barnen. Superkul! Hon skulle vara här vid 10.
Jag sov lite för länge i lördags. Vaknade och började städa innan de skulle komma. Jag blev lite grinig på Daniel och beordrade honom att dammsuga. Jag skulle ställa mig och baka, men det tyckte han inte att jag skulle göra utan bad mig sätta mig i soffan med en kaffe och slappna av. Fattade ingenting 😳
Men jag hoppar in i duschen istället. 

Pernilla är alltid sen. Brukar alltid messa att hon kommer ngt senare. Men vid 9:30 hörde jag hundarna skälla och jag förstod att hon redan var hos oss. 

Jag gick ut i handduk för att hälsa och då kom bladlus också. Tänkte att det var roligt att hon kom med barnen också. 😊
Och sedan såg jag madde, Therese och Ronja. Jag fattade ingenting!! 😳  Så jag frågade v rätt ut vad dem gjorde hos oss. Och sedan fattade jag och började gråta. Jag blev så himla överraskad. Och då fattade jag varför Daniel inte hade så bråttom med att dammsuga och att jag inte skulle baka. 🤣🙈

Den känslan att bli överraskad kommer jag leva länge på och hoppas jag får uppleva igen! Alltså själva överraskningmomentet. Så grundlurad jag hade blivit. Fattade och Anade inget! 

Jag blev as nervös och fick instruktioner om vad jag skulle packa med mig och ha på mig. Skakade under detta momentet. 😂 Så nervös och shockad.


Resultatet. 🤣🤣
Jag fick sätta mig i en bil och vi började åka. 
Shotflaskan åkte fram.😂 Men vågade inte shota för mycket utan riktig mat i magen🙈

Jag fick ögonbindel på mig och vi var på väg till okänd destination. 
Vi stannade på en mcd och åt. Herregud som folk tittade och som jag skämdes. 😂


Efter det besöket vart det dags för ögonbindeln igen.
Då åkte vi till gökobet och körde femkamp. 
Fy fan så kul det var!! 
Träffade en herre som var på svensexa och vi matchade. 



Vi delades upp i lag. 
Vi körde slalom med toastolar och skulle samla toarullar
Vi red på en tjur 
Sprang någon bungtjump-grej. 
Körde hinderbana
Leta bollar i ett bollhav 
Vi körde hoppa/ducka 




Hade inga bilder från hinderbanan och bollhavet. 
Stukade stortån rejält i hinderbanan och slog i huvudet och axeln i hoppa/ducka-grejen. 😂😂🙈 Blev alldeles svullen på och under foten framför stortån, men det ingår. Skrattade så jag nästan dog. 🤣🤣🤣

Efter gökobet åt vi lunch och sedan vart det dags för ögonbindel igen. 

 Jag hade ju fått packa badkläder och jag tänkte att det kanske var sankt Jörgen spa vi skulle till. Och när vi kom fram skulle jag gissa och när jag kom ut ur bilen så hörde jag världens dunka-dunka-musik, så tänkte att jag nog hade fel. Men icke!!

Det hade vart någon form av golfturnering och dagafest så det var minst 90-män där och partade. Som de hoppade kanonkulan och stökade. Tillslut blev jag så irriterad på att de hoppade så jag gjorde en kanonkula jag med. Då vart festen igång! Så jäkla kul!!! Men jag ångrar att jag inte vågade göra det tidigare. För det belv ett jäkla drag efter det. 
Och strax efter blev det dags för oss att gå upp och piffa oss. 
Vi åt middag på hotellet som var helt fantastisk! 
Så gott.. 
Vi avslutade kvällen med spel och alkohol på rummet. Men vi var så trötta så vi höll inte på så länge. 
Somnade som ett litet barn och natten gick så fort. Vi åt frukost lagom sent, efter det bytte vi om och spa'ade innan vi åkte hem. 

Det var en fantastisk möhippa och är så otroligt glad och tacksam. Kan inte tacka nog för att ni skall förstå hur tacksam jag är. ❤️ Och hur lyckligt lottad jag är som har så fina vänner! 🥰





RSS 2.0