29 juli

Ibland har jag sådana sjuka hjärnspöken. Häromdagen så provade jag bikinitrosor. Såhär tycker jag att jag ser ut.

Och jag vet mycket väl att jag inte ser ut såhär. Men det går inte att trycka bort de tankarna. Varför kan jag inte bara få vara jag utan att jag själv skall trycka ner mig såhär. Jag har ett förflutet med ätstörningar. Och jag är livrädd att jag skall hamna där igen. Just nu har jag hamnat i en svacka. Jag äter knapp något, men det är för att jag är lite stressa. Har varit väldigt mycket på jobbet och då tappar jag lusten att äta. Mina kollegor har tjatat och bett mig äta. Men när man inte finner lusten att äta och inte får i sig något, vad skall man då göra? Jag är jätte hungrig i mellanåt, men det går bara inte att äta.

Nu är jag ledig idag (fredag) och börjar jobba jobba på tisdag igen. Jag behöver en liten paus. Jag har jobbat 6 dagar, ledig 1, 6 dagar, ledig 1, i några veckors tid. Så det skall blir skönt att för vara ledig på riktigt!

I onsdags så skulle jag sätta mig på en kontorsstol på jobbet. Stolen rullade iväg men det hängde jag inte med på, så jag druttade i golvet. Min chef tittade lite frågande på mig och undrade vad jag höll på med. Jag skrattade så tårarna sprutade!
Igår skulle vi ha möte och jag tog med mig två kaffekoppar upp på kontoret och snubblade i trappan. Jag ramlade som tur var inte, men herregud vad jag skrattade!!

Imorse så tvålade jag in fötterna och gjorde en liten fin piruett i duschen! 😂😂😂 det går bra nu!

Nu står vi på färjan som skall ta oss till Danmark. Sedan bär det av mot Legoland!!


25 juli

I lördags jobbade jag 05:45-19:55. Hujedamig bad trött jag vart när jag kom hem på kvällen. Hade bara en som kunde jobba stängning, så då tog jag den också. Var i brödet på morgonen och det är inte så många som kan den avdelningen.

Igår vart vi lediga allihopa och dagen spenderades hemma. Ungarna badade i den uppblåsbara poolen och stekte i solen. Tvättade all tvätt i lugn och ro.

Idag jobbade jag 6:55-16:50. När jag kom hem lagade jag middag och nu håller jag på att storstäda. Skall bara skura toaletten så är jag klar sedan.

Imorgon väntar en hel dag på kontoret. Få ordning på schema, fakturor och cateringar.

Nu skall jag fortsätta så skall jag hoppa i säng sedan.


20 juli

Dagen har sprungit iväg. Lugn dag på jobbet, men har mycket kontorsgrejer som skall göras. 😓 när skall man hinna dem?

Storhandlade idag. Himla skönt. Lagade middag, badade barnen, vikt tvätt, tvättat ny tvätt, städat och klippt gräset. En himla effektiv dag. Dock är jag väldigt trött nu. Så nu blir det dusch och bokläsning. Daniel är på afterwork ikväll, så jag är ensam. Men ibland är det väldigt skönt att få vara ensam.
Nu skall jag fortsätta min kväll!
Kram på er!


17 juli

Idag var vi på kalas hos Pernilla. Himla trevligt. Vi stannade kvar lite längre och käkade middag ihop. Kul när vi inte träffas så ofta.

Läste om en olycka idag, som hände i skogarna runt omkring. Tänkte inte mer på det. Två unga i 20-års åldern omkom.
Pernillas mamma frågade om jag kände dem och jag svarade att jag inte ens hört vilka som vart inblandade. När hon nämner namnen så är det ett namn som hugger i bröstet.

En gammal klasskompis från gymnasiet. Vi gick i parallellklass. Han hängde jag med i bland. Vi sladdade med bilarna på åkrarna och vi tvivlades på skoj i bland.
Vi var (är) vänner på Facebook, skriver grattis när vi fyller och kommenterar bilder ibland, mer än så är det inte. Tjingar när vi ses. Jag kan inte låta bli att bli lite ledsen. Ni vet hur jag är; känslig. Och har lätt för att tycka om människor, sådär på en vänskaplig nivå.
Så jag tycker detta är väldigt sorgligt...


Det blir inget längre inlägg än såhär..


11 juli

Regn, regn och mer regn.. Helt sjukt vad det regnar. Vart är min sol och min värme?! Man kan ju faktiskt lika gärna jobba när det är sådant här skitväder.
Ja, man behöver ju inte vattna blommorna i trädgården iaf. Finns inget ont som inte har något gott med sig.
Idag ändrades mitt schema. Från 7-15:30 till 6-14:30. Helt okej. Kommer hem tidigare vilket är skönt! Då kan man laga ordentlig middag utan att känna sig stressad. Men nu gäller det bara för fröken Lundström att lyckas bli färdig med allt eller iaf släppa allt 14:30. Jag kan ju inte riktigt det. Är en skall-bara-tjej. 😬

Idag var jag i fisken. Gillar att vara där. Det är ett mycket mer personligt möte med kunderna.

Daniel har somnat i soffan:

Jag själv skall ta och hoppa in i duschen och sedan läsa lite bok innan jag stänger ögonlocken för idag.


9 juli

Tjenis.. Det blev några timmar på jobbet idag.. Typ 10,5h. Aningens trött. Barnen sover lugnt och jag har lust att lägga mig och sova också, trots att klockan bara är 20.
Imorse kom chess kattungar. Tre stycken söta blev det.

Fick stoppar Algot som tänkte grabba tag i en. Så honom får man nog hålla koll på. Imorgon är jag ledig innan det är dags för ytterligare en 6 dagars vecka.

Men nu.. Nu blir det pyjamas i soffan och varva ner...


7 juli

Vad bra det gick att blogga på jobbet idag! 😂😂😂👍🏻 hann ju inte ens till jobbet innan jag gick hem. Morgonen går så himla fort när man gör i ordning restaurangen och sedan är det dags för lite kontorsjobb. Fixa tider, beställa varor, kolla mail, cateringar, svara på ledighetsansökningar etc etc..
Men det är kul.
Det var dock lite tråkigt härom dagen när jag satt på kontoret och Pernilla kom förbi. Jag gick ner och när vi börjat prata så kom den två personer springandes med varsin telefon med kunder som ville prata med mig. 😒 vad är oddsen på det? Kunde de inte väntat 10 min med att ringa?

Nåja..
Idag har jag lagat stekt makrill med potatis.

Ser ni så fint jag filéat firrarna! 👌🏻
Daniel blev lite impad.

Chess skall ha kattungar vilken dag som helst. Hon tycker det börjar bli jobbigt. Det syns på henne. Lilla tjejen..

Nu skall jag slappna av i soffan!

Ha en mysig kväll!


6 juli

Men hallå?!?! Nu är vi helt plötsligt inne i juli!! Vad i hela världen hände där? Sommaren är helt värdelös så det gör inget att jag jobbar en del. Jag tänkte lägga upp små korta, men fler inlägg. Ni kanske förfölja med mig på mina arbetsdagar. Vi får se vad jag hinner. Jag hinner liksom inte ha rast, men när jag väl sitter, så sitter jag. Sedan är ju stressad för att jag haft 25 min. 😂🙈

Idag skulle jag ha joggat, men åskan och monsunregnet kom in och då blev det inget med det.

Nu skall jag kissa och sedan ta fram mina målarböcker. 😍


RSS 2.0