31 Augustin

Imorgon är september här och sommaren är över.. Suck.. Kunde det inte fått vara sommar lite till? 

Igår tränade jag på gymmet. Kunde knappt gå efteråt och klarade knappt av att lyfta upp armarna och schamponera mig. 😂 
Känns rejält i kroppen. 
Skall träna innan jobbet imorgon och innan mammamaffian hoppar på mig så har jag fått tillåtelse av dagispersonalen att träna. 
Jag börjar jobba kl.13 imorgon. Och det är mitt i Algots vila, så jag skall lämna barnen vid 11. Så de äter lunch där. 

Skulle vart ledig idag, men jobbade extra. 
Blir fint på lönekontot nästa månad!!👍🏻

Sigrid håller på att dra in en himla massa möss och dårglar till kattungarna. Riktigt äckligt.
Inatt var Daniel uppe och tog två möss. Jag tog en innan jobbet. 😩

Nu sitter jag i soffan med 4kattubgar tryckta tätt intill mig! 😍

Ha en mysig kväll och sov gott. 

29 August

Idag fyller käre far år! Han tycker han blir gubbe. Men när man fyller 47 år och har en dotter på 27 så är man faktiskt inte någon gubbe, anser jag! ❤️

Igår var jag, Pernilla och alla våra barn på Ikea. Full rulle. Leos trots kvarstår och jag trodde huvudet skulle explodera av ilska! 
Hela kvällen höll han på. 

Eftersom att jag skulle börja jobba kl.06 idag och Daniel inte är hemma, så svärmor har haft kidsen. Hon kom hit igår kväll och när hon ringde och sa att hon var påväg bröt jag ihop. 
Allt var så tungt och jobbigt igår.

När hon kom så hade hon köpt med sig godis och massa gott! 
Hon tyckte jag behövde det. 😂 

Idag har jag som sagt jobbat, vänligt skönt kan jag lova! 

Leo började i simskola idag.
Han tyckte det var kul, men det var lite läskigt med det det djupa vattnet. Lille plutten.

Nu sitter jag i soffan med fyra kattungar. Hur mysigt är inte det då?! 

27 augusti

Igår kväll kollade jag på en dokumentär: surrogatmammorna. Habdlade om surrogatmammor i Indien. Så hemskt. Jag tycker det är fruktasvärt att vara så självisk att man utnyttjar en annans kvinnas kropp på det viset som dessutom är så fattig att hon är såpass desperat att hon är villig att göra nästan vad som helst för att få pengar! 
Usch... 

Idag har det varit monsunregn hela dagen! 
Tillslut vart jag så trött att jag och barnen trotsade vädret och gick ut. Blöta blev vi, men barnen var nöjda. 

Ni vet den där dagen barnet skall vara hemma friskt..? Det är den värsta dagen  att vara hemma på! Algot har vart helt galen idag! 
Hej gråa hår, liksom! 


Barnen sover nu -skönt! 

Jag har satt röven i soffan och skall väl snart ta mig en kopp görn te. 


Sov gott!!

25 augusti

Har skrutit så på jobbet, när vi pratat om vab, att jag knappt VAB'at. Och vid lunchtid ringer dem från Algots avdelning och säger att han verkar varm och är hängig. Det var bara att masa sig till dagis och hämta barnen. Lilla Algot, 39 i feber. Äter knappt, men dricker massa. 

Jag funderade på om jag skulle lämna Leo på dagis imorgon, Han får det roligare där än hemma när Algot är så dålig. Men samtidigt känns det inte riktigt okej samtidigt som att hade Leo gått i skolan så hade han ju inte fått stanna hemma (om det inte vart magsjuka då förståss, för då skall hela familjen ligga i karantän) bara för att Algot vart sjuk. Har pratat led dagispersonalen och det är helt okej att lämna när ena syskonet är sjuk (om det inte är magsjuka då) för många gör så. 

Nej, Leo får stanna hemma. Vi har lite pärlor och sådant hemma och när Algot sover kam vi pärla lite. 

Algot vakande vid 20:45 och fick sitta uppe en stund. Sedan frågade jag om han ville sova och det ville han. Min lilla skrutt, så dålig han var nu.. 😓 

Tror det är en förkylning på G. 

skall kolla lite på tv och sedan läsa. Räknar med en jobbig natt! 

Sov gott på er!!

24 augusti

Vad är oddsen på att man får mens och lyckas bli sjuk när man ÄNTLIGEN är ledig en varm och skön helg?! 
Nåja.. Vad är en bal på slottet. 
Barnen har ju sin pool och jag min soldränkta altan. 

Idag mådde jag skit när jag vaknade, men det redde upp sig under dagen. Nu känner jag mig tät och slemmig igen. Aningens ont i huvudet. 

Barnen och jag låg i soffan när vi kom hem från jobb och dagis. 

Kollat idol och nu kollar jag på det okända! Läskigt bra! 
Läser bok samtidigt också! 😂👍🏻 multitasking! 

Sov gott! 

22 augusti

Jobbat, jobbat och jobbat. Igår hade jag förmiddag på jobbet. Kaos!! Mycket folk. Kunde inte ta min sista halvtimma och fick jobba över 30 min. Jösses.. 
Var ändå rätt pigg på kvällen. Storstädade och kollade sedan på film med barnen. 

Idag har jag solat. Mamma kom på förmiddagen. Hon har härjat med barnen och suttit barnvakt. Vi var bjudna på kräftskiva. Jag var chaufför. Inga problem med det. Jag kommer må kanon imorgon. Förutom min vidriga förkylning jag dragit på mig. Känner mig lite hängig. Ingen feber, tack! 

Nu har vi precis kommit hem 01:52 och jag äter en liten kvarg innan läggdags. 


Hörs imorgon! 

19 augusti

Lunchen var super mysig! Efter lunchen med jobbet var det 1,5h till att jag skulle börja så jag drog till gymmet. Gott! Var lite jobbigt att gå efteråt. 

Jobbade till 20:15. 
Har knappt lyft ett finger sedan jag kom hem. Kollar på idol från idag. Snart läggdags. 

Godnatt

19 augusti

Skulle bloggat igår, när jag låg i sängen, men någon (typ jag) hade tänt i taket när fönstret var öppet, vilket resulterade i att hela sovrummet var fullt med knott och insekter som attackerade mig när jag skrev på mobilen. Sa jag att HELA rummet kryllade?  😱😱 nasty! 

I måndags så tog jag med mig barnen ut i skogen efter frukosten. Leo gnällde på att det gjorde ont i benen och Algot ville bli buren. Aldrig mer ensam med två barn i skogen.. 




Fast det var ju rätt roligt när man fick plocka (läs: äta) blåbär. 
Det blev en blåbärspaj. 

Sedan vart det jobb från 14:30-20:30. 

Igår tog vi det lugnt på förmiddagen. 
Jag tänkte sola, men värmen kom inte förrän vi skulle sova. 
Jobbade kväll igår också.

Imorse vaknade jag i panik. 
Ni vet känslan när msn inte kan sova för att hjärnan gasar på. Ungefär så.. 

Leo börjar simskola nästa lördag. Jag måste försöka få ledigt den lördagen och jag måste kolla med svärmor om hon vill ställa upp när jag jobbar och jag skall höra med min chef om jsg får byta mina lördagar mot söndagar.  Det 6 lördagar jag behöver byta, så jag hoppas det inte är några problem. Har också bokat ett bh-party en lördag som jag måste ändra.. Det blev lite mycket för min hjärna så jag har vart vaken sendan 5:40. 😖 det blir en lång dag idag. 

Gillar inte när det kör ihop sig så jobbet blir drabbat. Jag tycker ju faktiskt om att jobba!  Så just nu vill jag egentligen bara ringa alla inblandade och planera! Men tror inte folk skulle uppskatta det 7:15 på morgonen. 

Idag skall vi åka i två grupper och äga lunch ihop på jobbet. Ena gruppen äter vid 12 andra vid 13. Jag är med i första. Efter det skall jag träna innan jag börjar 14:30. Måste ju ta varje tillfälle jag får för att kunna gymma något. Känns lite läskigt att gå själv. 

Nu kurrar min mage, så jag får gå och äta frukost. 

Skriver kanske ett par rader senare. 

Ha en bra dag! 

16 augusti

Igår jobbade 7-15, efter det drog jag och en kollega till gymmet. Hon är personligtränare och visade mig ett helkroppspass. Fy helskotta vad jobbigt det var! Men så kul!! 

Efter det åkte jag ut till svärmor där Daniel, barnen, Betty och Allan väntade. Vi käkade hummer och kräftor. Gud så gott!! 

Fick sovmorgon idag. Dock vaknade jag strax efter 5 och vaknade, somnade om enda tills jag gick. Har varit svintrött idag. Somnade i soffan hos svärmor. 

Daniel drog på jakt vid 16:30. Jag och barnen åkte hem vid 18-tiden. 

Tvättat och satt igång diskmaskinen. 
Barnen somnade som två grisar när vi kom hem.

Kollar nu på en serie jag och Daniel började följa för många år sedan, men slutade för att vi missade två avsnitt. Hittade den på via play. Får väl se hur många avsnitt jag orkar titta på. Det är en skräckserie, gör läskig! The River heter den. 

Nu skall jag fortsätta titta! Sov gott!  

14 augusti

Jobbade 7-15:30 igår. Kom hem, lagade middag, förberedde inför storstädningen idag, lade barnen ich somnade i soffan strax innan kl.22. Såhär har mina dagar sett ut denna veckan. 

Ikväll började en film kl.22 och det tog inte många minuter innan jag satt och nickade till. Nu är klockan 23:00 och jag ger upp för idag. 

Har hunnit storstäda.

Imorgon jobb 7-15. Sedan skall hag träna. Fick ett gymkort idag, av jobbet! 😄👍🏻 


Skall träna med en tjej på jobbet. Kul! Efter det skall jag åka ut till svärmor och äta hummer. Vi skall ha en liten kräftskiva eftersom att hon fyllde år i måndags. 

Barnen och Daniel åker ut när de vaknat imorgon. 

På söndag skall jag baskemig ha sovmorgon! Det förtjänar jag efter att ha gått upp 5:15 varje dag denna veckan. Imorgon behöver jag dock inte gå upp förrän strax innan 6! ☺️

Sov gott på er! 

12 augusti

Så trött jag vart idag! 
Jobbat 7-15. Barnen körde gärnet vid den berömda helvetestimmen. Det var nästan så att jag skulle filmat det hela! Algot drog till Leo så han börjad blöda näsblod. Jösses.. Sicket spektakel.. 

Ungarna fick lägga sig tidigare. De behövde det bägge två. 

Nu kollar jag på tv. Tänkte hoppa in i duschen och sedan ta mig en kvällsmacka. 

Sov gott! 

11 augusti

Jobb 7-15 idag. 
Aningens trött nu. Blir nog sängen snart. 
Tränade förut. Tänkte cykla 4,5 mil, men blev nyfiken på en annan väg. Så kul den var att cykla, men när jag kom hem hade jag bara cyklat 2,3 mil! 😂😂 tyckte det gick lätt idag! 

Igår lyfte jag in alla hönsen, Daniel tyckte det såg kul ut när jag sprang efter dem för att fånga dem. 😂

Idag var det bara en höna som vägrade gå in, så henne fick jag lyfta in. 

Har väl inte så mycket att berätta idag. Är mest trött. Det är tidigt att gå upp 5:15. 😁

Sov gott!! 

10 augusti

Jag är så förbannad att jag kokar! 

Vi har lagt ner 12.000kr på det nya hönshuset och ingen vågar gå in i skiten. Det resulterar i att tupphelvetena börjar skrika så fort det blir just. Klockan  04 börjades det. Nu är klockan 4:45 och min klocka ringer 5:15. Ingen idé att försöka sova. Sitter nu och äter frukost. Ikväll skall jag tröcka in varenda jävla höna och tupp och sätta något för luckan! Jävlar vad arg jag är! Kommer ju för fan att vara helt jäkla slut idag! 
Gaaaaah!! 
Jag har nog aldrig använt såhär många svordomar i ett blogginlägg innan och bäst jag slutar nu för snart kommer det mer! 

9 augusti

En väldigt lugn och skön dag. 

Började med att rensa ogräs i min rabatt, fyttade på smultronen och jordgubbarna och planterade nya blommor jag fått av Daniels mormor och morfar. 




Mina älskade träskor!!



Här fick smultronen ochvjordgubbafna sitta. Som ni ser på bilden längst upp så satt detta i andra änden av rabatten.



Jag vill köpa med växter! Jag vill trycka ner massa fint! Just nu är allt nästan blått och lila. Så inga mer blå blommor. 
Rabatten skall bli så full att man knte ser jorden och den skall blomma i princip året runt (så gott det går). 


En osminkad Johanna efter trädgårdsarbetet. ☺️ jag bjuder på den.😂


Algot bara älskar att springa runt i hörselkåporna. 😂 


Han satt och studerade pappa medan han lekte med grävmaskinen.



Våran fina damm fick vara med på bild. Stackars Leo fick inte vara med på bild idag. 
Annars blev det mycket bilder.

Har läst bok och bara tagit det lugnt. 

Paddlade kanot med grannen ikväll.
Himla kul!
Dock så skvätte det så mycket vatten på mig när jag paddlade att jag var dränkt. Såg ut som jag trillat i. 
😂

Det är sådana här dagar jag älskar. 
Inga måsten. Man bara är och gör bara det man känner för. 

Mer sådana dagar innan sommaren är slut, tack! 

Sov gott! 


6 augusti

Jösses, villen lång dag det blev på jobbet! Började 07 och slutade 20. En tjej var sjuk och ingen kunde ta hennes tid, så jag tog den. Det gjorde mig inget. Det blir ju goa pengar! 

Så denna dagen har bara bestått sv jobb. Kollar på en film nu, men jag är så trött att jag tror det blir sängen istället. 

Jag måste bara säga att jag äskar mitt jobb! Verkligen älskar det! ☺️☺️ det var verkligen dags för ett miljöombyte!

4 Augusti

Inatt vaknade Algot två timmar innan klockan ringde och efter tog det ens rund innan jag kunde slappna av. Både Algot och jag var väldigt trötta imorse. 

Var så sur när jag kom hem. Daniel kom hem 15 min tidigare och tyckte han kunde börjat med maten. Så jag var så sur när jag fick laga mat med en super trött och ledsen Algot runt benen. Så en stund här var varken ungar eller Daniel vatten värda. 
Men så kom glassbilen och mamman blev glad igen! 
Haha!! 😂😂

Fått städat lite snabbt. 
Tvättat en tvätt. Om någon undrar så tvättade jag upp all tvätt i helgen och igår lyckades vi få ihop till en full maskin. Det är ju sjukt!! 

Ledig imorgon och det blir häng med pillan och hennes barn! 😍



1 augusti

Jobb igår. 7-16. Var svintrött på kvällen ocj somnade i soffan medan Daniel grillade. 😂 sedan orkade jag nästan se klart en film. 😂 jösses så trött jag vart i veckan! 

Idag kom mamma och mormor. Mormor hade med sig en kristallskål (loppisfynd?) med godis i! Mums! Mamma hade tagit med godis också! Så nu badar vi i godis.. 

Vi åt Thaibuffe, himla gott. 

När de åkt sprang Leo över till grannen. Jag fixade med tvätten och gick över sedan jag också. 

Nu är barna lagda och jag sitter med korsordstodningen och Gry. 
Skall se en skräckis sedan. Funderar på att ta med mig datan och ligga i sängen! 😃

Jo, pappa på Facebook förut:


Detta är björn rosenström. Hans mamma är gift med Daniels farfar. Så det är Daniels styvfarbror. Finns en trummis i bandet (såklart! 😂) som heter Marcus, det är däremot Daniels riktiga farbror. Men daniel har alltid sagt att Björn är hans farbror och då säger vi det. 
Tycke det var lite roligt att pappa var framme och pratade med honom iaf! 
🙈😂

Min handled har tagit stryk när jag jobbat så mycket! 😖 
Den gör jätte ont och det var länge sedan jag hade såhär ont. I veckan skall jag ringa min arbetsteraput och har det inte blivit bättre tills vi ses (sa han sist gång) så blir det ett par kortisonsprutor! 😱😱😱😥😥 må detta gå över nu! 
Jag är ju lite pessimistisk till handen. Jag tror ju att detta är något jag får leva med. Vilket jag kan leva med, det bara lite jobbigt när det gör ont och värker.


Nej, nu drar jag på mig handledsskydet och hoppas det lindrar lite. Checkar ut från bloggen för ikväll! 

Ha en mysig kväll!!

RSS 2.0