26 december

Har har eran jul varit?! Våran har varit hektisk. Barnen har varit i sitt esse.. Hujedamig.. i tre (TRE!!) dagar!!! 

Imorgon hoppas jag på en lugn dag. Vi skall handla lite imorgon. 
På julafton var vi hos mamma i billingsfors, juldagen hos svärmor på Orust och idag kom svärfar. Jag lagade kalkon idag. Det var något avdet  godaste jag gjort i hela mitt liv. Satan så gott. 
Jag tror Ingeborg var med idag och såg till att allt gick rätt till. 

Jag har iaf lagat kalkon för ett helt fotbollslag. 😂🙈

Barnen blev supernöjda med sina paket och även vi. 😊👌🏻 

Nu skall vi se på någon film och sedan hoppa ner i en nybäddad säng. Lovely!! God natt! 


21 december

Jag är så arg! Så jävla förbannad! Nu får det väl för i helvete vara nog! 


Ett nytt terrordåd har ägt rum, denna gång i Berlin, Tyskland. 

Jag vet liksom inte vad jag säga?! 

Jag är så arg! Jag blir så ledsen över att det finns människor som tycker detta är bra. Som gör det här för att de tror att dem gör något bra. 

Vad skall man göra åt detta?! Vad skall man göra för att stoppa det?! 


Jag är verkligen så ledsen för de drabbades skull.. 😞


19 december

Julen närmar sig med stormsteg. Granen kom upp igår och barnen var helt till sig. Nu väntar vi på att tomten skall komma och lägga paket under granen. Vi får väl se när han kommer.


Har jobbat endel dem senaste dagarna. Men det känns okej. Är lite långledig nu i jul istället. 

Jag var väl inte direkt något kul att berätta. Penicillinkuren är slut så snart kan jag börja träna igen! 💪🏻 

Är väldigt trött idag så nu tar jag kvällen.


13 december

Nu har jag vart borta länge, men har varit riktigt sjuk. 

I torsdags så jobbade jag 15h. Det var väldigt roligt!!!! Vi avslutade arbetsdagen med att hålla i en catering på Centralstationen i Göteborg. 

Dagen därpå så vaknade jag extremt trött. Inte så konstigt kanske. Kom hem på natten och klockan ringde 5:50. Men ändå.
Min chef sade åt mig att gå hem men lyckades komma bara komma hem 1h tidigare. När jag kom hem hade jag 38 graders feber, sedan låg jag hela kvällen och halsen började göra ont. 
På lördagsmorgonen vaknade jag också med feber och ännu ondare i halsen, men tröckte i mig två alvedon i hopp om att det skulle hjälpa mig. I två timmar orkade jag stå upp på jobbet, sedan fick jag kapitulera. När jag kom hem hade jag 38,5 i temp och en timma senare hade jag över 39. Så alvedonen hade knappt sänkt min feber. Hela lördagen låg jag med en sjuk frossa och jätte hög feber hela dagen. Jag sov fram till 19 på kvällen. Halsen gjorde riktigt ont och jag fick inte i mig någon mat. 
I söndags så var febern kvar och jag låg hela dagen då också. Jag hade riktig smärta i halsen.
Smsade med Pernilla som frågade om jag lyst mig i halsen och kikat. Det hade jag såklart inte gjort. Det var det äckligaste jag sett! Jag hade massa vit prickar bak i halsen. Då konstaterade vi att det förmodligen var halsfluss. 

Igår pendlade febern fram och tillbaka. Åkte till doktorn med mig och Algot som klagat på ont i magen, men orkat på bröstet. De tig blodprov på Algot. Han vart bara rejält förkyld och fick hostmedicin. Jag hade halsfluss och fick penicillin. 

Idag är det en brutal skillnad. Har fortfarande lite ont och det svider lite i halsen, men jag kan iaf äta utan att jag får en nära-döden-upplevelse. 😂 

Men vi fick inte komma på luciafrukosten på dagis. Vilket är märkligt. Halsfluss är inte luftburen och Algot är frisk. Dessutom äter jag penicillin så jag tror inte jag smittas så värst. 
Nåja, Leo och Daniel åkte till Leos avdelning. 
Algot fick äta banan och pepparkakor till frukost. Han blev så ledsen för att han inte fick följa med. Han hade sett fram emot detta så mycket! Så jag skall försöka baka lussekatter idag. 

Det blev väldigt tidigt här på Lilla komperöd, så medans Algot kollar på tv så skall jag försöka vila lite och sedan skall jag se om jag orkar städa. Igår började jag svettas och blev helt utmattad av minsta ansträngning. 

Ha en himla mysig lucia idag! 


5 december

De hittade inget fel i fredags. Ett blodprov och urinprov togs och skickades på odling. Fick svar idag. Inget fel. Han visste inte om det var endometrios, men han trodde inte det. Så när min mens (som av ngn anledning är borta..?) kommer tillbaka skall jag äta p-piller i tre månader. Har jag fortfarande ont så skickas en remiss till titthålsoperation. Hopps detta försvinner av sig självt.

I fredags blev det vab. Algot var hängig och gnällig. Han klagade på ont i halsen och grät hela fredagen. På lördagen höll vi oss hemma, men det var inget fel på ungen då.
Så i går (söndag) åkte vi och handlade och träffade sedan grannarna. Mysig dag.

Idag har det gått i ett på jobbet. Härligt!!


1 december

Och då vart december här. Sämst har jag vart på att bloggaZ ber än en gång om ursäkt för det. Dagarna rullar och går. Man jobbar, kommer hem, lagar mat, diskar och lägger barnen och så börjar det om.

Jag tror vi börjar få sjukdomar här hemma. Algot är hostig så det är nog en förkylning på G. Men herre det än en hemska magsjukan. Den verkar för övrigt att ha lugnat ner sig på dagiset.

Min livmoder är fortfarande trasig. Får lite småont på kvällen, precis som att kroppen säge i från. Ibland känns det som att jag får håll i äggstockarna och ibland hugger det till i livmodern.

Imorgon skall jag till en annan gynekolog som jag hoppas kan hjälpa mig. 🙏🏻

Nu skall jag pilla med naglarn och dricka en kopp glögg!


RSS 2.0