BVC, träning och dop

Idag var vi på BVC. Gillis fick vaccin mot rotaviruset. Det känns så bra. Han är nu 59cm lång och väger 6100-någonting-gram. 😂😂😂🙈 skulle nästan tro att det är grädde i brösen. 🙈



Efter det åkte jag till torget och köpte mig nya joggingskor. Här skall tränas! Har tappat 15kg och skall gå ner ytterligare 15kg. Att få känna sig något mindre till dopet i november vore kul. Så imorgon sätter jag igång med träningen ingen. Men skall ta det lugnt i början. Bara 6 veckor sedan jag födde barn. Så inte kroppen går sönder. 

Jag åkte vidare till blommadfären och köpte två nya orkidéer och lite blomjord. Skall plantera några inneblommor. 

Ringde prästen idag. Har bokat dop. Skulle även beställa dopkort, men ngt hände vid betalningen (beställde på nätet) så får se vad dem svarar imorgon. så jag inte beställer igen och får dubbelt upp. 

Det skall bli kul med dop. Inte att stå och få all fokus i kyrkan, utan för att man få träffa så mycket människor man tycker så mycket om, samtidigt! 😍 

Är helt slut idag. 
Algot vaknade två gånger inatt och var ledsen och gillis har ätit varannan timme. 
Algot drömde tydligen att Daniel försvann ifrån oss och han blev ledsen när han berättade om det idag. Lilla älsklingen. ❤️ fick förklara för honom att sådana dumma drömmar kan man drömma ibland, men att varken mamma eller pappa skall försvinna någonstans. Att vi kommer att finnas här hos dem. Det gjorde honom lugnare men så började han gråta igen. Lille plutten. Nu sover han gott. 

Jag hoppar också snart i säng. Är så trött.. 😴
Sov gott! 


Tråkig bloggare

Japp, det är jag det. 

Men dagarna ser nästan lika dana ut.
Man vaknar på morgonen, kör barnen till dagis, träffar folk, hämtar barnen, lagar middag och när barnen somnat kräver Gillis all tid. Då är han lite småkinkig fram till 23-00. Inte hela tiden, han somnar vaknar och somnar om. Och så är det lite småkinkgt emellan liksom. Han kommer inte till ro. Att lägga honom i sägen går inte. Att amma honom till sömns i sovrummet och smita ut går inte. Så mycket närhet behöver han hela tiden. Har massa tidningar som skall läsas, en bok jag vill läsa och mindfullness-bäcker jag vill färglägga. Men tid finnes inte just nu. 

Algot kissar ner sig nästan varje natt så tvättmaskinen rullar för fullt nästan varje dag. 
Har en serie jag försöker följa. 
En träning jag vill ta tag i. 
Ett hus att sköta. 

Ja, det har varit fullt ös och lite mycket det senaste. 

Nu håller jag på att planera ett dop, skall ringa prästen imorgon. 

Nu skall jag försöka lägga ifrån mig Gillis som somnat på min arm så att jag kan ta mig en kvällsmacka. 


Ja, jag fixade ju naglarna häromdagen. Lite lyx hinner jag unna mig. 😉




Igår; en dag full med känslor

Igår var jag på jobbet och tackade av Lukas. En fantastisk kollega. Inte ett öga torrt. Har bloggat om honom för ett tag sedan. Vi kommer väldigt bra överens och jobbar tätt ihop. Så fort jag tänker på att han inte jobbar hos oss längre så kommer tårarna. Jag fick även present från jobbet. 



Så glad och rörd blev jag. 

Jag har verkligen omringats av kärlek den senaste tiden. Fått massa fina saker till gillis. Tack fina ni! 
Pernilla, Bladlus, Lina, Carina, Ronja, Linus, pappa m.fam, svärfar, Allan & Betty, mormor.  Jag kanske har glömt någon, men tack till alla! ❤️❤️ 

Lukas kom en sväng igår efter jobbet. Vi satt och (försökte) prata. Och när han åkt grät jag en skvätt och på kvällen smsade vi och då sade jag till Daniel: 
"Usch, det är så förbannat tråkigt att Lukas skall sluta!!" Och så började jag gråta igen. 

Jaja... jag kommer väl över det så småningom. 😢 

Idag har hi vart hemma, barnen och jag. Jag gjorde om i barnens garderob igen. Håller på att kolla på säng till Leo. Algot och Leo behöver ett varsitt rum. Herregud som de bråkar med varandra. Jäklar.. och helt plötsligt så leker de så fint ihop. Så nu har vi iaf två projekt framför oss: fixa tvättstugan och fixa ett rum till Leo. 


Personalfest, friidrott och babyshower

I lördags vart det personalfest. Ica fyller 100år i år och några icahandlare från Gbg tog initiativet att fixa världens fest som höll hus på svenska mässan. Vi var 2500 personer. Åt god middag. Wiktoria, anthon Edwall och duojag underhöll oss. Det var så sjukt kul!! 


På söndagen gick jag upp i tid för att åka till Uddevalla och heja på min kusin som hade friidrottstävling. Dock så bajsade Gillis ner sig precis när vi skulle åka och jag missade hennes första och enda gren. Men men.. jag fick träffa en en del av släkten iaf.
Sedan åkte vi hem. Jag kastade i mig mat och åkte ut till Tjörn för att överraska en kollega med en babyshower.
Det var väldigt trevligt.
Kvällen blev lugn och vi lade oss tidigt.
Idag stannade Daniel hemma.
Han vaknade med ont i hela kroppen.
Vi är förkylda, så hans kropp var inte fit for fight. Men ändå fick jag ligga kvar i sängen och sova till 12. Så skönt! 

Jag har storstädat hela huset idag, badat och duschat barnen och lagat middag.

Nu är det bara jag som skall duscha. Får se när det blir av. 😂


Vilda barn, ledsen Gillis och krossat hjärta.

Nej, det var ingen rubrik med possitiv laddning. 

Regnet öser ner och har gjort det alldeles för länge nu.
Nu vill jag ha sol och en sista värme innan vintern kommer. 

Igår var jag och Gillis på Ikea. 
Jag köpte en ny tallriksservis och annat smått och gott.

Häromdagen kom en kollega på frukost.
Gör mysigt! 

Idag vaknade barnen tidigt och har bråkat hela dagen. Inte nog med det så har Gillis varit sjukt kinkig. Skrikit så fort jag lag honom ifrån mig. Så jag duschade med en skrikandes unge utanför, duschade Leo med en skriande unge, baksadw med en skrikande unge, bakade med en skrikande unge, jag kan fortsätta... 😂🙈
Tillslut somnade han, då vart klockan 12:45 typ. Lille vän.. inte lätt. 

En kollega kom på besök efter lunch.
Jätte mysigt! 🌸

En annan kollega har sagt upp sig. Han kommer sluta nästa vecka och det gör så ont! Mitt hjärta är krossat! 😭😭 jag kan verkligen inte sluta tänka på detta. Han har varit den trygga person jag kunnat luta mig mot och pratat om allt med utan att någon annan får veta.
Bollat idéer med.
Det är skitjobbigt. Han är oersättlig! ❤️

Idag har jag haft ont i magen, typ ont pga stress. Tror det vart intensivt och för lite sömn det senaste. 😓 men men.. nästa vecka blir lugnare hoppas jag! 

Imorgon är det en stor personalfest i Gbg! Skall bli så sjukt kul. Har pumpat ut mjölk och köpt ersättning. Ingela skall vara här och hjälpa Daniel. Jag är så taggad! 😂👌🏻 

Nu lade Gillis en jäkla bajs, så jag får ta den. 
Han är så rolig för varje gång han baksar så somnar han nästan direkt. Jag tror bajsen stör honom. Nä, nu får jag skynda mig för snart somnar han. 



RSS 2.0