En helg i karantän

I fredags vakande jag utan röst. Så jag sjukanmälde mig och häll mig hemma hela helgen. Rösten var halvt tillbaka i lördags med lite slemhosta. Idag är nästan allt återställt. Lite harklig i halsen, men  jag har jobbat ändå.

Hade ingen feber, lukt och smak har funnits hela tiden inte ont i halsen. Så jag antar att det bara var en liten förkylning som hälsade på. 

Himla tråkigt helg. 

Har passat på att städa och rensat. Fyllde en sopsäck med skit. Hur kan man samla på sig så mycket skit?🤦🏻‍♀️ 

Har sovit tre timmar inatt. Kunde inte slappna av, så det blir nog en tidig godnattsaga ikväll. 

Tjipp! 









Ledig onsdag.

Idag har jag vart ledig. Vad har jag då gjort på min lediga dag?

Stödar, tvättat, vikt tvätt och bakat. Har jag suttit och vilat? Nej... Varför ska man göra det? 🤦🏻‍♀️ 

Jag blir så trött på mig själv. Hade gärna läst bok och slappat med en kopp kaffe eller te. Nåja.. Det kommer fler dagar. 

Efter skolan tog algot med sig en kompis hem. Hur kul som helst! Lärde kurragömma i vårt lilla hus. Och kompisen var så bra på att gömma sig! 😂😂

Körde hem han när jag åkte och gjorde fransarna. Och nu är jag hemma. Trött och lite halvt osugen på att jobba imorgon. Vet att det brukar vara mycket på torsdagar. Så bävar lite inför det faktiskt. 😱

Nej, nu ska jag ta en pepparkaka och sedan sova. 

Godnatt. 










Julen är här!

Åtminstone i vårat hus. Jag har fått nog. Det är corona, man ska hålla sig hemma, man ska hålla avstånd, man ska inte träffa folk. Allt bittert och deppigt. Så idag har jag storstädat heeeela huset. Dammat lister och putsat fönster, dammat och dammsugit och skurat. Tvättat rent köksfläkten. You name it! 

Och sist kom julpyntet upp. Love it! 🤩👌🏼

Leo har haft två klasskompisar hemma. Så det har vart fullt ös hela dagen. Sinnad epå soffan vid 17.🙈 Vaknade lagom till att barnen skulle borsta tänder och sova. 
Alla barnen hade svårt att komma till ro ikväll, så det kommer vara trötta barn som jag väcker imorgon. 
Jag ska också snart sova. Veckan har vart tuff. Jobbat över varje dag. Hade behövt en dag ledig till. Men är ledig på onsdag igen. Så det blir en mjukstart på veckan. 

Igår åkte pillan och jag och julhandlade.

Jag gymmar också fortfarande. För vet ni? Jag har otroligt mycket större risk för att bli smittad på jobbet än vad jag har på gymmet där alla spritar allt och håller mycket bra avstånd. Allt annat än i matbutiker. 🤦🏻‍♀️

Nej ni.. Det fick bli ett kort inlägg idag. 

Ha det! 💮




Hektisk dag!

Började dagen med 4km på löpbandet.
Sedan var det dags för jobb. Mitt i allt fick jag låna en dator och göra uttagsprov till utbildningen jag sökt. Igång med jobbet efter det. Ingen rast och ordentlig mat på hela dagen. 
Iväg och snabbt fylla pä fransar. Hämta barn, laga mat iväg och göra naglar. Och kom hem. Typ 19:30.

Poff, poff, poff och snart är dagen slut. 
Nu är jag trött och snart blir det sängen. 

Håll nu tummarna på att jag kommer in på utbildningen! ✊🏻










Livet rullar på

Dagarna går.

Jag mår bra trots förra veckans olycka. Jag ser honom fortfarande framför mig och i fredags fick jag ha ett förhör med polisen. Jag var först på plats och var den som såg allt utom själva smällen. Så jag fick berätta vad jag gjort och vad som hände osv. 
Hon sa att jag hade gjort en jätte stor insats och att jag hade gjort allt rätt. Fick beröm för att jag stått med chauffören och prata lite tills ambulansen kom och tog hand om honom. 

Det kändes bra att höra. Då kan jag slappna av, "släppa" och försöka gå vidare. Detta kommer jag ju alltid att minnas, men jag behöver inte älta det och grunna. 


Var på bodypump igår. Fy satan så jobbigt det är! 😅💪🏻
Idag har jag träningsvärk i hela kroppen. 🙈

Imorgon bitti blir det en tur på löpbandet. 

Nu ska jag byta om till pyjamas och krypa ner i soffan. 

Ha en mysig kväll. 





RSS 2.0