Tyst

Ja, jag har vart tyst ett tag. Har vart mycket. 
Leo har problem i skolan. Han för lite väsen och stör. Det märkliga är att på fritids är han en ängel. Så något är ju tokigt i skolan. Varje dag har jag fått lappar hem om hur han beter sig. Igår ringde en fröken innan jag hämtade honom. 

När jag hämtade honom var han svullen i ansiktet. Då beröttade han att han blivit puttad, av två killar, ner för en rutschkana. Han hade slagit i ansiktet och börjat blöda näsblod. 
Då vart jag skogstokig. Inte på själva olyckan eller barnen (det var på lek och barnen förstod inte konsekvenserna av vad som skulle kunna hända när man lekte den leken) utan på att de inte ringde mig och talat om vad som hänt! 🤬 

Så denna skola och Leo har snurrat i tankarna det senaste. 

Annars händer det inte gör mycket. Renoveringen har stått stilla, men igår lade vi klart sista biten golv i vardagsrummet. Idag rev Daniel ner tapeterna och spacklade. Nu skall det bara tapetseras och sättas fast lister. Andra soffan har kommit med. 

Just nu håller vi på att letar lokal för bröllopet. Så fort det är klart så börjar planeringen på riktigt. 

Nu skall jag hänga lite tvätt, sedan sova. 





Träning på paus

Alltså vad händer med mig. Min karatär är helt åt helvete. Känner mig på riktigt tjock. Äter bra mat med skit vid sidan av. Tränar inte och trivs heller inte alls med mig själv. 
Jag vill inte se ut såhär. Mår illa när jag ser mig själv i spegeln. Bajs! 

Är fast hemma. Just nu funderar jag på om jag skall åka in och träna på kvällarna vid 21. Annars vet jag inte när jag skall få till det. Känner också att jag måste träna. Inte bara för viktens skull utan för mitt mående. Jag mår ju så jäkla gött när jag tränar. Min kropp mår gött. Har ont i rygg och axlar, men så fort jag styrketränar så blir jag så mycket bättre. 
En rejäl jävla spark i röven behöver jag. Jag behöver någon som säger åt mig att sluta äta skit på vardagarna och rycka det ur näven på mig. 
Hur skall jag få till träningen? 
Nej.. måste ta tag i detta nu! Nu nu nu! 

SKÄRP DIG LUNDSTRÖM! 

Over and out! 

Bröllopslokal

I torsdags eftermiddags så åkte vi och kikade på en lokal inför bröllopet. 
Den var egentligen perfekt. Prisvärd och vi behövde inte tänka på någonting! De fixar städningen, maten, tårtan, alkoholen, musiken sovplatser åt gästerna finns i alla prisklasser. Dyraste rummet kostade 1100kr. Det enda negativa är att man inte får ha med sig egen alkohol. Vilket innebär att det inte är öppen bar. Men man kunde få biljetter till drickat. Jag vill ju inte att folka skall betala för alkoholen. Det känns ju gör dumt. 
Nu väntar vi på offerten så får vi se vart vi hamnar. 

Kollade på say yes to the dress nu på morgonen. Heregud vad tårögd jag blev. 😂 längtar tills jag får åka och prova klänningar! ❤️

Ny regering?

Ja.. blir det det eller ej? 
 
Jag verkligen hoppas, hoppas, hoppas!!!!!

🙏🏻🙏🏻

Jag gick och lade mig 00:30 i söndags, så jag såg inte klart. Somnade till Löfvens tal, så det var lika bra att hoppa i säng. Men jag var så besviken. Kände att nu är det kört. 
Men så läste jag på Aftonbladet på måndagsmorgon så blev jag så pass. Fick fråga Daniel flera gången om jag fattat rätt. Och vad det är som händer. 
Men samtidigt kommer jag ihåg förra valet. Då vart det tal om omval. Men det blev inget med det. Är lite rädd för att det bli samma besvikelse igen. Det återstår att se imorgon. 





Val 2018

Hej kärna vänner. 
Imorgon gäller det! Kommer jag och Daniel att skåla i champagne eller kommer jag att bryta ihop som förra valet? Hoppas på det förstnämnda. 

Såhär är det. Vi smutskastar partiledarna, hånar dem för allt dumt de sagt. Hatar SD, älskar SD, hatar vänstern, älskar vänstern, hatar högern och älskar högern. Alla är vi olika, alla tycker vi olika. Och det är det som är så fantastiskt med vårat land; vi får lov att tycka, tänka och tro på vad vi vill. Utan att bli skjutna eller torterade. Visst är det fantastiskt?! Vi är ganska fria. 

Nu är det alltså val. Rösta på det du brinner för. Rösta på det du vill att partiet skall göra för Sverige. Skit i vad andra tycker och tänker. Stå upp för din sak! 

Jag har vänner som röstar på SD och jag har vänner som röstar på vänstern. 
Jag hatar inte dem för att de inte röstar på samma som jag! Varför skall jag göra det? Bara för en politiskt åsikt! Tycker det är löjligt. Jag tror jag hade förlorat många fina bekantskaper om man skulle brutit kontakten bara för att de inte röstar samma. 

Jag är färdigt sedan länge. Vet precis vad jag skall rösta på. För mig är det dags för en förändring!! 💪🏼
Vad tänker du? 

 

Samtal, samtal och mer samtal.

Telefonen har ringt på jobbet helt galet mycket dessa två dagar.  Massa säljare. 😑
Sedan har jag behövt ringa massa samtal själv.
Orkar inte med telefonen. 
Nu skall all leverans inför julen läggas. 😳 så imorgon blir det mycket tid vid datan. 
Haft en konsult med på jobbet. Hon har guidat mig lite. ☺️ himla skönt att få lite vägledning. 
Sedan hade vi möte med ledningsgruppen och poff vart dagen slut. 

Skulle vart ute och gått idag när Daniel kom hem, men huset såg ut som platsen Gud glömde. 🤦🏻‍♀️ så det fick gå före. Nåja... får ut och gå imorgon. 

Så gott att sommaren kom tillbaka! ☺️👌🏻

Nu blir det idol. Sedan Hollywoodfruar och sedan bums i säng. Sov gott på er! 


Bondens dag och huvudvärk

Idag he vi besökt bindens dag i Backamo. Det var himla trevligt. 🙂 barnen var nog rätt nöjda med. 
Leo och jag började med att åka upp i en....? Hiss? Lyftställning? Eller vad heter det? Nåja. Fränt var det iaf.  (null)

(null)

(null)

Svärmors nya gubbe stod och sålde mandlar. Så goda. Köpte ett gäng.
Köpte även några goda ostar och havtornsmarmelad. Mums ikväll! 

I slutet blev ungarna så trötta så vi åkte hem. Det blir liksom inte trevligt. 🙁 

Efter lite bråk är ungarna nu lugna. Jag skall snart laga middag, men måste bara få sitta ner. Har huvudvärk deluxe. 😬 

Men det har verkligen vart en bra dag. Det var skönt  att åka hemifrån och låta barnen få härja lite. 

Imorgon skall det bli fint väder så skall tvätta upp all tvätta och greja i trädgården. 👌🏻

Ha en fin lördagskväll. 

RSS 2.0