26 september

I lördags åkte daneil och Leo till Göteborg och köpte en cykel åt Leo. Han välja helt själv. Efter det åkte vi ut till Daniels mormor och morfar och Leo fick cykla.

En sådan lycklig kille!

Vi hade kräftskiva på kvällen och kom hem ganska sent.
Igår vaknade Leo med ont i öronen. Vi åkte till doktorn så fort de hade öppnat och det visade sig att han hade öroninflammation på ena örat. Men ingen penicillin, utan bara alvedon.
Han fick åka till dagis idag, med alvedon i kroppen.
Verkar ha gått bra.

Var på föräldramöte ikväll. Var väl intressant.
Mest för de som har barn som börjar skolan nästa höst.

Idag flyttade kattungarna. Himla skönt.

Imorgon är det kontorstid som gäller. Måste få klart det där honom schemat.

Ha en mysig kväll!


21 september

Andra cykelturen idag. Bättrade på tiden med 8 minuter! Vet ni hur långt man kommer på 8 min? Så det kändes riktigt gött!! 💪🏻 men nu är mina ben helt slut. Finns inte mycket ork i dem. På jobbet har tempot i butiken sjunkit, sommargästerna har åkt hem och hösten är här.. Man hinner göra så himla mycket på förmiddagarna och jag känner mig inte lika stressad längre. Himla skönt. Lite tråkigt att vi inte har jättemycket att göra. Jo, på lunchen har vi jättemycket att göra (oftast), men det är också enda stunden på dagen.

Nu tänkte jag läsa några rader i min bok sedan sova. Som sagt; är helt slut efter denna cykeltur.


19 september

I förrgår (lördags) tog jag min första cykeltur sedan Vättern. Himla dålig tid fick vi, men det kan bara bli bättre. Igår var vi hemma hela hela dagen. Daniel och hans morfar rev ut garaget. Nu skall det stå och vädra ut innan vi kan isolera det och sätta upp innerväggarna.
Dessa fina tapeter hittade vi:

Så himla kul!

Idag sålde jag min gamla cykel. Känns lite vemodigt. Men den kommer jag aldrig mer att cykla på och varför skall den då stå och damma när det finns någon annan som vill ha den...

Imorgon skall jag gå till kiropraktorn. Jag har haft så ont i mina axlar så länge och nu är det dags att ta tag i det. Huga! 😱


Daniel är på föräldramöte på Algots avdelning. Skall bli spännande att hörs vad han har att säga sedan.

Ha en go kväll!


13 september

Jag gör inte så mycket mer än jobbar. Men det är kul, men nu har det kanske blivit lite för mycket för jag kommer inte ihåg saker och är tydligen lite rörig. 😬 jag äter, duschar och sover när jag är hemma. Så jag birde verkligen tagg ner lite.

Men iaf i onsdags var jag på bio med Bladlus. Don't breath hette den. Den var bra. Inte wow-bra, men bra. Jag skulle kunna se den igen. Vi började kvällen med en tur till restaurang. Super mysigt!!! ❤️

Jag vabade också i onsdags. En frisk Algot. Han var dålig i magen i tisdags, så svärmor fick åka och hämta han från dagis. Men det var inget fel på honom. Men han fick ändå inte åka till dagis på onsdagen så jag fick vackert vara hemma med han och Leo.

I söndags var jag och familjen på kalas hos Pernilla. Lilla Olivia fyllde två år förra söndagen så de hade kakals nu.
Också gör trevligt och mysigt efter. Vi hämtade pizza och åt tillsammans.

I går ringde dagis hem mig. Algot var febri (och förkyld), så idag har vi vart hemma. Algot är hängig och snoret bara rinner. Äta vill han inte riktigt heller. Så imorgon får Daniel vara hemma med honom.

Jag har kontorstid imorgon, vilket skall bli riktigt skönt.
Ha en mysig kväll!


3 september

Nej, men hej september. Här kommer du och knackar på vår dörr.. Vill bara tala om att för två år sedan gjorde vi detta i september:

Så varmt och gott hade vi det.

Idag har vi vart på dop. Dock fick barnen stanna hemma.
När ceremonin var över fick kantorn feeling och körde ett Astrid Lindgren-medley. Det var riktigt bra!

Dagen swishade förbi och nu är det kväll.
Imorgon skall jag och barnen på bondens dag i Backamo.

Idag hände en liten olycka. Jag grejade vid ett fönster och missade att Leo satt sig på golvet bredvid mig och när jag vänder mig om och skall gå, ser jag honom inte och snubblar. Tar i med ena foten och stampar med min egen häl på tårna på den fot jag precis tagit emot mig med. Vet inte hur jag lyckades ens. Men tån är lila och riktigt svullen. Kan inte vicka på tårna ordentligt. Jag vet inte om den är bruten, Daniel trodde inte det, men det gör vidrigt ont att gå. Jag och Malin skulle ha cyklat idag, men kan knappt gasa när jag kör bil. Och så envisades jag med att gå i högklackat på dopet.
Jättebra.. 😂😂

Nej, nu skall jag vila foten och ta kvällen. Ha det gott.


RSS 2.0