31 oktober

Igår hade vi en helt fantastisk dag! Jag Pernilla rullade bilen 5:30 ner till Ullared och gekås.
Vi stod i kö i ca 30 min innan de släppte in oss lite tidigare. Vi rusade ner till barnavdelningen och leksakerna. Vi har heeeel ensamma där i ca 30 min sedan vart det kaos. Så det var skönt att göra de avdelningarna först.
Sedan vid 10 käkade vi lunch och vid 13 var vi klara med den shoppingen. Då tog vi utsidan och sedan började vi rulla hemåt. Vi lyssnade på Spotify och massa skitmusik man lyssnade på när man var liten. Backstreet boys, Britney Spears, Ricky Martin. Vi kunde varenda refräng. Så himla kul! 😂😂😂 vi stannade även på freeport och fråga mig inte hur vi lyckades men vi var hemma runt 18-tiden. Helt slut var jag och bilen fullproppad med grejer.

Jag fyllde baskemig en hel kundvagn! Hur lyckades jag?!

Först vart Daniel lite grinig när han frågade vad allt gick på och jag inte riktigt ville svara. Men sedan frågade han om vi haft kul och tyckte att det var riktigt bra saker jag köpt! 😂👍🏻
Han upprepade även idag att jag köpt bra saker.
Super!
Till våren åker vi igen och så bokar vi även en hotellnatt. Alltså jag och Pernilla! 😂😂👍🏻

En super lyckad dag igår helt enkelt!


29 oktober

Helt plötsligt kan livet få en vändning. Den kan ta slut i ett ögonblick eller också så får man köpa sig tillbaka. Livet är väldigt skört och något man skall ta hand om.

I två veckors tid hade Daniels kolegas lille pojk varit lite hängig/dålig. Inte riktigt sig i lördags fick pojken magsjuka (trodde dem) och på söndagen åkte de in med honom för att han var riktigt dålig. De konstaterade att det var tarmvred men efter ytterligare lite prover och undersökning så visade det sig att det var leukemi. Akut lymfatsik leukemi. Efter några timmar kunde han inte andas själv och fick ligga i respirator. Det var bara en månad sedan jag gosade med den lille pojken som snart blir 10 månader. Det gör så ont i hjärtat på mig och jag har gråtit i omgångar för deras skull. Vi är inte nära vänner, har träffat mamman och pojken en gång, men det är någon ändå i ens närhet då Daniel jobbar med pappan och mamman någon jag ville fortsätta träffa.
Nu är läget stabilt och pojken har kopplats ur respiratorn. Han har svarat bra på sina mediciner så vi håller alla jäkla tummar och tår på att han fixar detta!!! Älskade lilla barn!! ❤️❤️
Jävla skitcancer!!!

Jag bryr mig inte om att skriva så mycket mer idag. Jag sänder massvis med styrkekramar till hela familjen!!!!


25 oktober

Helgen var helt underbar!
Vi åkte till Stockholm klockan 07 i fredagsmorse. Vi var framme 11:30. Vi började med shopping. Hittade massa fint. Nya skor, en blus, en poncho, tre linnen, en tjocktröja, två t-shirts.. ja, det var nog alles i fredags.

På kvällen åt vi god mat och sedan lade vi oss tidigt.

På lördagen vakande vi i lugn och ro. Vi tog taxi till stan och gick till en supertrevlig galleria. Köpte mig en mössa, scarf, tjocktröja, byxor.. ja det var allt.
Vi åt lunch och tog ett glas vin.
Det var så gott.
Ni som känner mig vet att jag aldrig dricker vin eller alkohol heller för den delen. Så när man väl tar det där lilla glaset så är det så gott!!

Vi åkte till hotellet och vilade, gjorde oss i ordning och käkade middag på hotellet.
Sedan åkte vi till Globen och tittade på volbeat.
Detta var tredje gången vi såg dem live och dem är så sjukt bra!

Efter det åkte vi till hotellet och lade oss.
Två trötta småbarnsföräldrar som passade på att vila. 😂🙈

På söndagen gick vi upp 10, tog en dusch och åkte. Vi stannade i Vingåker och gick in på Vingåker factory outlet. Hittade ingenting. Bara två armband och ett par vantar.

Vi var hemma klockan 20:15 på kvällen.
Som sagt, en himla mysig helg.

Nu planerar vi nästa lilla tripp på tu man hand.


16 oktober

Nej men hej! Är ni där! Ja.. tiden den rinner iväg. Har vart mycket det senaste. En förkylning som suttit i tre veckor nu, magkatarr som suttit i sedan i måndags. Nu har den nästan släppt. Så fort jag blir hungrig så får jag lite lite ont i magen, så jag måste äta ofta.
Magen mår bäst av kokt potatis, pasta, vitt bröd och så vidare. Jag lever ju på en låg kolhydratkost och mycket fibrer och man känner nu hur mycket bättre man mår med den kosten jämfört med det jag levt på nu när magen vart kass.

Det har varit en meckig tid med struligt schema, men imorgon börjar vårat nya schema jag kämpat så med och det kommer bli så bra. Jag kommer inte att behöva köra 6 dagar i veckan med minst en timmas övertid längre. Om det inte är så att någon blir sjuk eller så.
Nu kommer jag jobba 8-16 mån-fre. Varannan fredagskväll och var fjärde lördag. Himla skönt!
Jag älskar ju mitt jobb, jag säger inget annat, men det skall bli skönt att få "varva ner" lite granna.

Igår hade vi kräftskiva med grannarna. Väldigt trevligt och gott.
Idag var jag och Pernilla på universeum med våra barn. Det vart intensivt men trevligt!

Nu väntar fyra arbetsdagar sedan är det fredag och då åker jag och Daniel på en romantisk weekend till Stockholm. Vi har sparat massa penga så vi kan schoppa till OSS, inga barn. Våran julklapp till oss själva kan man säga. ❤️

Jag längtar som ett litet barn dagen före julafton!

Nu skall vi kolla på film och sedan skall jag krypa ner under täcket och njuta av att klockan ringer 06 istöllet för 4:15. 😊


9 september

Igår vart jag på Liseberg. Så sjukt kul. Jag och Malin (en kompis) åkte. Vi åkte allt flera gånger om. Inte alls mycket folk. Så himla skönt!

Idag har man vart lite sliten. Daniel skulle ha skjuts från en fest igår så jag har varit vaken hela natten för att vänta på att han ville hem. Åkte och hämtade honom runt 4 imorse. 😑 var hemma rund 5:30 och barnen vaknade 06. Svärmor sov över så hon tog barnen imorse, men jag gick upp 8:30. Stenson i soffan förut. Har jobbat lite hemifrån idag. Tvättat all tvätt idag. Och skall snart skura duschen, sedan duscha och sedan tar jag kvällen. Imorgon är det jobb igen.


3 oktober

Förra veckan vart jag dålig. Åkte på en förkylning i onsdags och arbetsdagen slutade med feber. I torsdags kände jag mig lite trött och förkyld och även den arbetsdagen slutade med feber. I fredags kände jag mig helg okej. Hade lite svårt att andas när jag blev ansträngd. I lördags vart jag så trött, förkyld och febrig. Det hade blivit lite tokigt med schemat så vi var en för mycket så jag gick hem vid 12-tiden.

Barnen och Daniel var hos svärmor så jag åkte hem och lade mig i lugn och ro och sov en stund.
Söndagen kände jag mig mycket piggare och jag tvättade och städade och idag känner jag mig frisk. 👍🏻

Var på BVC med Leo på återbesök. För ca 6 månader sedan var vi där och våran BVC-sköterska tyckte att Leo vägde lite för mycket. Jag blev riktigt sur över detta. Då sade hon till oss hur vi skulle göra med hans kost och så vidare. Jag som inte är så värst bekymrad över mig bestämde att vi gör ingen skillnad i kosten. Vi låter allt vara som det är. Men jag skall erkänna att jag blev sur över det hon sade då. Inte konstigt att barn får ätstörningar i tidig ålder.
I vilket fall som helst så vart vi på återbesök. Oj så fin Leo var idag och hon såg att det inte var någon fara med honom. Han hade gått upp ett kilo och växt 4 cm. Så vi skulle fortsätta med det vi gjorde. Vilket hon inte visste, var som vanligt.
Nåja..
Jag vill bara poängtera att jag verkligen tycker om vår BVC-sköterska. Hon är bra, men blev så sur över detta med Leos vikt.

Efter det lämnade jag Leo på dagis och åkte till jobbet en sväng.

När jag kom hem vek jag tvätt och lagade mat.

Nu tar vi kvällen.


RSS 2.0