Ett hejdå

Usch vad jag hatar att säga hejdå. Kollegor slutar, folk jag tycker om. Och det är så tråkigt. Och idag slutade Gills ena fröken. Gillos har vart hemma i två dagar med feber och snorig näsa, så han hann inte säga hejdå till henne. Men jag åkte till dagis med vin och blommor och båda två började böla. Fy vad jobbigt det var. Hon är helt fantastisk på alla sätt och vis. Vi stod och pratade en bra stund innan jag åkte hem. 
Fasen vad tråkigt!! 😭😭😭😭 jag fick sådana goa kramar. Det var som att vi inte riktigt ville släppa varandra. Jag sa till henne att jag är så otroligt glad över att vi fick lov att ha henne denna tiden. Då började hon gråta igen. 🙈

Eftermiddagen har vart lugn.
Daniel har vabat och också skött hemmet. 
Gör gött att komma hem till vikt tvätt, nytvättad tvätt och lagad mat. 👌🏻 

Nu blir det lite bokläsning innan sängen. 



Brudtärnor

Det blev en brudtärna till; min syster. 

Jag och Daniel diskuterade tidigare idag om vi skall betala deras klänningar, så att de har likadana klänningar. Det hade ju vart fint. Det komiska i det hela är att Pillan undrade precis om de skulle ha likadana klänningar. 😂👌🏻 vi är inne på samma tankebana. Det gillar jag. 
Jag har googlat som tusan på tärnklänningar. Det är ju lika roligt som att kolla till sig själv! 😍 

Hittat massa fint! För en vettig peng.

(null)

 
(null)

Samma fast framifrån 

(null)

(null)

Färgen var inte gör fin, men modellen. 

Samma klänning men bakifrån

(null)

(null)


Samma, men bakifrån

(null)

(null)

Samma, men framifrån

(null)


Så mycket fint!! 😍😍

Nu är inte vinröd ett krav, men tänker mig höstfärger. Bröllopet kommer gå i hösttema, vilket jag också hoppas att gästerna vågar ha på sig. 

Visst är det vackra färger?! 
Åh detta bröllop! Ge mig det nu! 😍😍😍

(null)

(null)

(null)

(null)



Babblarna

Idag åkte Gillis och jag till Uddevalla och kollade på babblarna. Herregud så duktig han var! 😍 och han älskade det. Satt alldeles stilla och tittade, klappa händerna och dansade. Älskade lilla unge! 

(null)

(null)

(null)

Igår var jag hemma från jobbet. Fick magkatarr. En jävlig sådan. 

Började med att magen var kass. Sjukanmälde mig, går inte till jobbet med obalans i magen. Somnade om i två timmar och vaknade sedan med så ont i magen. Inget illamående över huvudtaget, utan bara ont. Gick på toa. Var fortfarande lite dålig. 
Åt frukost. Gick på toa. Då började magen ordna upp sig. Mycket märkligt. Sedan fick jag en huvudvärk som inte var av denna värld! Tog Ipren och några timmar senare alvedon. Den ville inte väck. Var alleldes yr i huvudet av smärtan. Och magen gjorde så ont. Gick inte på toa något mer iaf och förstod att det var magkatarr. Tog en tablett och åt en slät bulle. Så fort jag fick mat i magen så började magen jobba och jag fick magknip. Jag var nog vaken 5h sammanlagt på hela dagen. Jag sov, sov och sov. Framåt kvällen började smärtan i magen avta. Sov som en gris inatt och imorse när jag vaknade kändes magen okej. 👍🏻

Nu väntar vi ivrig på melodifestivalen! 

Bröllopsmässan

Vi var ju på bröllopsmässan förra lördagen. Det var inte myclet att hänga i granen. Väldigt rörigt bland utställarna. Och inte lika mycket att titta på som förra året. Hitta kanske ringen jag vill ha. 

(null)

Men skulle kunna tänka mig en bredare! Vill ha ett maffigt finger. Det är det enda fingret jag har ringar på och då vill jag att det skall synas. 

Helgen var fantastisk iaf. Vi åt och drack gott och shoppade. Men den gick för fort. Poff så vart vi hemma i vardagen igen. 



Sjukt!

Jag ställde mig på vågen imorse. Jag gör det ibland, för att känna att jag har kontroll. Det beteendet måste jag jobba lite på. Jag har ju ett förflutet med ätstörningar. 😬 men jag äter som jag skall och jag äter onyttigt varje helg. Så på det viset är det ingen fara. Men i vilket fall som helst så vägde jag -2,6 sedan i måndags. Det är helt sjukt. 
Nu kommer jag att synda as Fuck i helgen. Idag åker vi ner till stan (Gbg) och skall bo på hotell hela helgen. Jag kommer inte att moffa i mig allt onyttigt jag ser, men jag släppa lite lite granna på tyglarna. Så jag tror ju inte att vågen kommer att stå på så "lite" på måndag. 😂

Igår åkte jag ut till jobbet för att tacka av en kollega. 
Jag har ju lyckats komma när de flesta män på jobbet. Trivs bra med män. De är lätta och roliga att hänga med. Inte en massa skitsnack och man pratar bara om roliga saker eller om jobb. 
I vilket fall som helst så vart jag förkrossad. Tårarna bara rann och han höll om mig och viskade jag inte skulle vara ledsen. Jävligt lätt. Han kommer att lämna ett stort hål! 😭😩 

Min dröm med bröllopet är att Daniel skall gå med på att kollegorna komma runt 22, när middagen är klar och festen börjar. Har inte förankrat denna idéen ännu, får jobba lite på det. För det är människor jag tycker om, men kanske inte är tillräckligt nära för att vara med på middagen. 
Vilket fall som helst (väldigt vad jag använde det uttrycket) så har jag bett dem infinna sig i kyrkan på våra stora dag. Och det skulle min kollega jag sa hejdå till göra. Han erbjöd sig också att vara chaufför från frisören och till kyrkan och så. Underbart när man har människor som erbjuder hjälp och ställer upp när man behöver det. 

Helgen går i kärlekens tecken. Ikväll åker vi som sagt ner till stan. Skall sova på hotell hela helgen och imorgon blir det bröllopsmässa och firande av mammas 50-års dag. 
Igår städade jag hela huset och tvättade upp hälften av tvätten. Det syns ju inte idag, så jag får ta ett röj till. 

Jag gjorde ett spel på V75 som kunder kan spela på, skulle köpt en andel igår, men glömde så fick åka in till jobbet idag och köpa. Man kan ju inte låta bli att köpa när man själv gjort den. Tänk om man vinner massa pengar! Spännande! 
Så jag och Gillis passade på att köpa frallor och bullar till frukost. När tusan åt jag fralla sist? Eller bröd?! Så gott det var!! 

Detta blev ett väldigt långt inlägg. Men hade lite att skriva om. 
Fick en fin tröja av Daniel igår. Vi som inte skulle fira alla hjärtans dag. 

Nej, nu skall jag sätta igång och städa och sedan packa i lugn och ro. 

Ha en mysig dag! ❤️

Myskväll

Igår åkte jag och Daniel ut till Rönnäng och smakade bröllopsmenyn. 
Det blir en sittande förrätt. 
Var skeptisk till Daniels val, men jääääklar så gott det var! Alla som inte tycker om sådan mat kommer att älska det. Magiskt gott. 
Lägger upp lite bilder utan att tala om vad som blir. Vill ju inte avslöja för mycket. 

Sedan skall vi ha buffé till varmrätt. Då blir det en lättare stämning och folk pratar lite med varandra tänker vi. 
När jag fick hem alternativen på buffé valde vi den som vi tyckte lät godas eller Daniel fick välja helt enkelt. När jag läste vad buffén innehöll så blev jag så besviken. Tyckte inte det lät gott och trodde inte att det skulle falla mig i smaken. Men vet ni? Det var MAGI!! Ursäkta språket, men helvte så gott det var!!! Går inte att beskriva hur gott det var. ALLT var gott. Längtar så mycket till bröllopet nu. 

Och så blir det sittande efterrätt och efter det blir det tårta. 

(null)


(null)



(null)

Vi bestämde även dukning, hur borden skall stå. 
Jag satt på nätet och kollade pynt. Det skall vara enkelt men snyggt. Hittat massa som skall inhandlas. 😍👌🏻

Vi smakade massa viner. Så kul att vin ändras så mycket i smak med olika mat. Ett vin var gör gott att dricka som det var medans det sedan smakade illa till maten eller så försvann vintet totalt. Himla kul. 

(null)



Som sagt; en super mysig kväll igår. 
Nästa helg skall vi till bröllopsmässan. 😍❤️ 
Massa kärlek i luften! 

Planering

Jag längtar nästan ihjäl mig till bröllopet! 
Köpte två nya tidningar. I denna fanns det massa bra tills och checklistor. 

(null)

Men en sak jag tyckte var lite konstig är att det stod att man skall säga till tärnor och marskalkar att de skall ordna möhippa/svensexa. 😂😂😂 det kan man väl inte säga att dem skall göra? Det blir ju gör konstigt. Antingen så får man eller inte. Det skall ju vara en överraskning. 😂😂 

Om en månad skall jag, tillsammans med pillan och lusen, åka och prova klänning. 😍 
Så kul!!!! 


RSS 2.0