Michael Nyqvist

I tisdagskväll, när vi kollade på sista nyhetssändningen, så avslutade nyhetsankaret med:


"Nu har jag fått till mig här att skådespelaren Michael Nyqvist har avlidit."

Han såg så chockad ut och jag och Daniel tittade på varandra och jag frågade vad han sade..?

"Att M.N är död."
"Nej nu skämade han."

Vi gick in på Aftonbladet och där stod det, men inte av vilken orsak.
Sedan stod det av cancer.

Den där förbannade sjukdomen! 
Han hade (som ni säkert redan vet) hållit sin sjukdom hemlig. Kunde han inte berättat detta så man kunde vara lite förberedd..?! 

Till och med jag blev lite ledsen. Har sett massa hyllningar och tårarna kan jag inte hindra. Vi har förlorat en stor stjärna!
Som jag uppfattat honom av alla intervjuer så verkar han ha varit en väldigt snäll, omtänksam och varm person. Och så som alla andra våra kändisar beskriver honom i sina hyllningar så verkar jag ha haft rätt. 

Detta är ju inte roligt iaf!

Idag tog barnen, hunden och jag en långsam promenad till brevlådan och tillbaka. Det var mer än tillräckligt för mig. Min kropp är helt slut nu och gör ont överallt. Måtte detta var över snart! 
Vi hälsade på grannarna en snabbis. 
Det är väl det vi gjort idag. 
Barnen somnade lite halvsent, jag och Daniel har precis unnat oss en god köttbit med sallad. Nu kollar vi på repmånad. Den är sådär.

Sov gott! 


27 juni

Två veckor sedan jag skrev. Fy sjutton så dåligt. Jag måste bli bättre.

Vill ju inte lägga ned bloggen. 
De senaste dagarna har vädret varit kanon. Idag somnade jag i solen och vaknade av att jag snarkade. 😂 och dessutom legat i brassestoeln så kag fått dubbelhaka, som gjort att solen inte tagit på halsen. 😂🙈

I förrgår var vi hos Pernilla. Himla skönt när barnen leker så fint. De somnade som grusar på kvällen. 

Idag har barn, hund och katter varit nära blocketannonser. 

Barnen somnade nu 22:19. Jätte bra.. 😑
Ena katten hade spytt i tvättstugan och i där låg världens största mask, så avmaskning genast! 
Hunden har vart så påverkad av värmen idag att hon varit riktigt slö trots att vi varit ute hela dagen, så ikväll har hon varit riktigt understimulerad så hon har kissat och bajsar flera gånger inne. Rövjobbigt! 

Min fiffi känns som att hon blivi överkörd av ett tåg. Är så öm och har så ont. Hoppas inte han tänkt stanna där inne i 6-7 veckor till..! 

Hoppas innerligt iaf att detta väder håller i sig! ÄLSKAR sol och värme! 

Barnen har badat i sin pool idag. Hilma gott. 

Jag borde filmat mig själv förut idag. Det vart så varmt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag fyllde barnens pool. Tänkte inte på att vattnet var sisådär 4+ och lade mig där i. Kändes som vattnet var -83 grader och skulle försöka kravla mig upp.. ja, herregud.. flodhästen tog sig ett "svalkande"'bad. 😂😂😂 men svalt och skönt blev det! 😂👍🏻

Nu skall jag göra mig iordning för läggdags! 
Sov gott alla. 


Magkatarr...?

Härligt väder vi har nu! Synd att det blåser så mycket för det blir så kallt och dessutom är det inte några direkta varma sommarkvällar, men det är iaf fint väder! 


Igår kom två kollegor och hälsade på. De kom med ett överlevnadskit och en blomma. 
Nu har blogg.se appen uppdaterat sig och jag kan inte lägga till bilder. Så jag får visa detta en annan dag eller så får ni gå in på min instagram eller Facebook. 

Himla mysigt att ha dem här. 

Idag när jag lämnat barnen och kom hem började Elsa  gnälla och jag fattade inte vad hon menade, men hon ville upp i soffan och väntade på att jag skulle lägga mig. Jag packade upp matvarorna jag handlat och lade mig med Elsa. Vet ni när jag vaknade?! 12:30!!! Jag var sååå trött. Elsa vaknade 13:00. 😳😳😳 vi sov bort hela dagen. 

Jag haft lite småont i magen. Men det känns bättre när jag äter, därför tror jag att det kan vara en mild form av magkatarr. Har kanske varit lite mycket det senaste..? 🤔

Igår var jag också hos barnmorskan. 
Bebisen ligger väldigt långt nere. Och det har jag misstänkt ett tag för det hugger nere i fiffi. Han är inte riktigt fixerad ännu för hon kunde röra på hans huvud. 
Hon sade även att jag känner min kropp och är en mogen kvinna! 😂👌🏻 
Expert på att föda barn. Det känns himla bra! 
Alla värden var bra. Inga konstigheter. 

Idag blev jag ruskigt förbannad. Jag är med i en grupp på Facebook med bara mammor i. Tycker mest att den är massa patrask som är med i den och ställer dumma, konstiga frågor. Så är mest med för att det är kul att läsa alla dumma kommentarer. 
Men igår var det en tjej som var lite upprörd. Hon skulle gifta sig i kyrkan inom en snar framtid och ville att hennes pappa skulle föra henne till altaret. Men prästen hade nekat henne det. För det var tydligen kvinnoförtryck! Hon var så ledsen för hon ville verkligen detta. Och då började kacklet! Det var grymt av prästen, klart detta var kvinnoförtryck och hon skulle gifta sig borgerligt istället och så vidare. 

Jag kommenterade att jag själv hade blivit så ledsen. För min dröm är att pappa skall föra mig till Daniel. För att jag tycker det är så vackert!! Det är så fint på något sätt. Har ALDRIG tyckt detta vart något kvinnoförtryck! 

Då blev jag påhoppad. Jag blev hånad för att jag skulle gifta mig i kyrkan när jag inte ens går dit på söndagar. Jag borde minsann gifta mig någon annanstans. 

Jag blev så arg!! 

Nej, jag går aldrig i kyrkan. Jag tror inte på någon Gud. Men jag har döpt mina barn i kyrkan för att det är tradition och väldigt fint. Jag vill gifta mig i kyrkan för att det är tradition och väldigt vackert. 
Jag kan tycka att kyrkan är en väldigt rogivande plats. 
När jag praktiserade på en kyrkogård, tog jag en mikropaus och gick in i kyrkan. Det var tyst och svalt. Det luktar väldigt gott i en kyrka. Jag satt där och drog in dofter, kollade på alla fina målningar och bara slappanade av. Väldigt rogivande! 

Ingen skall tala om för mig vad jag skall göra eller hur jag skall tycka och tänka. Sådan blir jag så fruktansvärt förbannad på. 
Människan är fri att tycka och tänka som hon vill, men pracka inte på din skit på någon annan. PUNKT!! 

Nu skall jag släpp detta och titta på Johan Glans. Han får mig att skratta hysteriskt!! 😂😂

Skriv inläggstext 

Skriv inläggstext 


Naglar, sol och värme

Det har väl inte hänt gör mycket sedan sist. Leo och Algot trotsar på. Bara längtar tills det går över!! 


Idag har jag vart och fixar naglarna. Himla fina blev dem! 

Åkte till jobbet och käkade lunch. Så mysigt att få träffa alla. Saknar mina kollegor! 


Vilket väder vi haft i ett par dagar nu och det verkar hålla i sig. Jag kommer vara brun och fin hela sommaren om det fortsätter såhär! 👌🏻

Imorgon skall Elsa med Daniel till jobbet och benen till dagis. Det skall bli så skönt att få vara helt ensam! 
Hoppas på gör varmt så jag kan slappa i solen i lugn och ro. 

Nu börjar broadchurch. Inte alls en bra serie, men såg första avsnittet och nu måste jag följa den. 😂🙈


En helg i Ullared, hundvalp och trotsiga barn.

Vilken mysig helg! I lördags åkte Bladlus, Pillan  och jag till Ullared. Det gick fruktansvärt fort att köra ner. Alltså, tiden gick fort. Vi började med shopping. Vi fyllde en vagn och när vi kom till elektroniken så kände jag att kroppen inte orkade mer. Strax där efter så gav vi upp och betalade. Vi checkade in på hotellet och tog det bara lugnt. Sedan gick vi ner till Harrys och åt god mat. Jag hoppas ni ser  vad jag skrivit för när jag skriver så försvinner texten, så jag vet inte om jag stavaträtt. 


De körde quiz på Harrys. Vi kanske inte var superbra. 😂🙈 men kul var det.
Efter quizet så gick vi upp på hotellet och kollade lite på tv innan vi somnade.

Jag sov über dåligt och vaknade runt 6:15. Varför vaknar man så tidigt när man är barnfri?! 😩

Runt 7 vart alla vakna.
Efter frukost gick vi ner till varuhuset och körde det vi missade dagen innan och även butikerna på utsidan. 

Vi kom i väg i lagom tid och var hemma runt 16. Himla skönt. 


När jag kom hem hade vi en hundvalp, barnen och Daniel hämtat i lördags. 
Så söt. En liren drever vid namn Elsa. 

Vi hade sköna lediga dagar. 
Igår på vår nationaldag gjorde vi inte jätte mycket. Jag vad helt slut efter helgen och tog en powernap som varade i nästan 3h. Jag var så så trött. Vi åt sill och potatis till middag. Det var så gott. 

Idag vart det tillbaka till verkligheten. Jag vet inte riktigt vad barnen sysslade med imorse. Helt super vilda. De behövde komma iväg och leka. När de kom hem var dem lika vilda. 
Lukas kom på besök och jag hade bakat en rabarbercheesecake. Barnen härjade för fullt och lyssnade inte på ett enda ord jag sade. Jag skämdes. 

Nu är Leo lagd och Algot skall snart hoppa i säng han med. 

Bjuder på lite bilder från helgen. 




RSS 2.0